kugler Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 (upraveno) Zdravím. Mám menší problém se startama jak ráno tak kdykoliv. Kdyz rano jdu startovat rak toci treba 3-4 vteriny nez chytne. Za tepla nekdy to same. Kdyz ale pri startu pridam plyn trochu hned chytne. Myslel jsem ze to jsou zhavice ale diagnostika nic neukazala. Nema nekdo ten samy problem? Upraveno Červen 10, 2015 uživatelem kugler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 ...zkontrolovat základní nastavení vstřikovačů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Mam skoro stejný problém a u me diagnostika zhavice hlásí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 mne bkd chytalo do cca do -5°C s tromi vadnými žhavičmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Já měl na BKD jednu vadnou svíčku a problém jsem absolutně nepozoroval, odkonce to nebyl ani rozdíl před/po výměně. V servise mi řekli, že jestli v tom motoru zbytek funguje dobře, tak jak píše Selb, chytne to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 (upraveno) Tak já jsem po výměně svíček a nepomohlo to. Spíše bude vadný startér :) edit: Bylo mi jasné že to žhaviče nebudou, protože ty nemají s teplým startem nic společného. Ale kdo ví, vylučovací metoda. Upraveno Červenec 23, 2015 uživatelem Roberto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Klasika bud baterka nebo starter. Pripadne jeste teplotni cidlo odchazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Září 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2015 BaTerka je v prodinní 2014 kupovat a nová. Startér nevím jak zjistit ale co když to může být i podtlak? Že by se ztrácel tlak paliva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Zdravím Vás kolegové. Rád bych požádal o pomoc se startem na Octavia 2,0 tdi 103 kw bkd. před pár dny jsem vyměnil palivový filtr (nebyl značkový). po cca třech dnes jsem vyměnil i olej v motoru. Po výměně palivového filtru stejně jako i po výměně oleje jsem normálně nastartoval a odjel domů. Po několika dnech však nemohu nastartovat. motor točí, ale nechytne. Zajel jsem dnes pro man filtr a opět vyměnil, ale situace je stejná, točí a nechytne. Neřešili jste takový problém? Děkuji za nápady a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jtfcobra Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Těsnění vstriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 (upraveno) Těsnění vstřikovačů? Motor nechytne a s autem neodjedu do servisu, může "něco" zkontrolovat / zjistit doma? Například demontovat vstřiky a nechat v servise přetěsnit? Může těsnění způsobit takovou závadu, kdy motor chodí normálně bez známek nepravidelného chodu, vibrací, nebo kolísání... Díky, Upraveno Únor 16, 2016 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 vyndej palivák, jeslti budou stěny obalu černé tak jsou špatné gumičky pod vstřikama..pokud motor vůbec nenaskočí tak je možná jeden vstřik KO, dá se shodit ventilové víko, odpojit konektory od vstřiků a přeměřit odpor. Mrkni na youtube, hledej 2,0tdi nejde nastartovat nedávno jsem se na to díval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Vyndej zadní pravý sedák a poslouchej jestli při zapnutí klíčku do polohy, kdy se rozsvítí kontrolky začne tlačit pal. čerpadlo. Případně jak dlouho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 tohle mě dělaly těsnění vstřikovačů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka1204 Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 mám podobný problém,nechal jsem udělat rozvody a všechny čtyři žhaviče a od té doby mám problém nastartovat,jak studený tak teplý motor,co se mohlo podělat,mechanik který mi dělal rozvody tvrdí,že rozvodama to nebude protože kdyby je nedal správně tak neodjedu,nebo by se potkali ventyly,tak nevím,poradte,dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 3, 2016 Sdílet Odesláno Září 3, 2016 A ja mam problem s teplyma, studenej/ted v lete moc studenej neni/ chyta na cvrnk, teplej tak po 5sec toceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Nehlasi nahodou diag problem s cidlem g40? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.