Přejít na obsah

Škoda Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

kluci mám prosbu - nevíte někdo o nějakým deklu do popelníku vepředu u řadící páky.praskla mi tam jedna ta úchytka a tak nechci kupovat novej celej popelník za hafo peněz,tak jestli někdo nevíte o něčem nebo nemáte doma.jde mi o deklík s dekorem jak je na fotce.nral bych jen top stav.

koukal jsem na netu,ale pouze nový díly jako celej popelník,ten já mám a nepotřebuju ho.i tady na bazaru jsem se koukal,ale nic...

origo číslo je: 1U1857962

post-46107-0-31837700-1499345747_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak po dlouhý odmlce nějaký "novinky"...

- dekl na popelník opraven

- sehnal jsem zánovní origo KAT včetně vlnovce a s oběma lambda sondama komplet za 700 Kč

- dál u stejnýho týpka jsem koupil pravej výdech topení v TOP stavu (můj měl vylomenou planžetu) za 100 Kč

- pak jsem ještě bral ten pazmek na anténu ze zesilovačem za 100 Kč

- ještě jsem od něj kupoval el.šíbr (motůrek,stahovačka,ovládací panel a okno) za jedno chtěl 500 Kč a když mu přihodim stovku,tak že mi dá druhý,takže za 600 Kč mám dvě kompletní okna.Původní se mi totálně vyj*balo...

- no a taky mi ruplo před 14 dny čelní sklo,tak dneska až byl ve Škodovce čas,tak mám nový i čelní (to před tím tam vydrželo rok :lol: )

post-46107-0-93905100-1504894547_thumb.jpg

post-46107-0-95839700-1504894565_thumb.jpg

post-46107-0-97185800-1504894597_thumb.jpg

post-46107-0-25689200-1504894619_thumb.jpg

post-46107-0-89961200-1504894650_thumb.jpg

post-46107-0-27246000-1504894681_thumb.jpg

post-46107-0-80255500-1504894767_thumb.jpg

post-46107-0-30544300-1504894794_thumb.jpg

post-46107-0-25213400-1504894823_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vlastaaa - ani nevim,celou dobu absolutne bez problemu,pak v jeden den zaclo v nem praskat a kdyz jsem ho chtel ten den zatahnout pred marketem,tak uz nedojelo do konce a jen v nem krupalo.tak jsem ho s mechanikem zatahl rucne,jelikoz to slo hodne spatne,tak ja tocil klickou a on tahal za okno,aby se dovrelo.nema cenu opravovat,vymenilo se a jede se vesele dal.

Kohyy - tohle je kat pripravenej na pristi rok na STK :-D ja tam kat normalne nemam,tak jsem si ho musel koupit,abych prosel a jakmile udelam STK,tak zase zpet KAT OFF.ale mechanik mi delal novej vlnovec a jak daval dolu kus vejfuku,tak teda 3 srouby OK a posledni rikal,ze si mysli,ze ho nejspis utrhne,protoze nesel.tak ho postrikal nejakym sajrajtem a postupnym povolovanim a utahovanim se nakonec podarilo ho vytocit.

Odkaz ke komentáři

tak výměna ve dvou trvala cca necelý 2 hoďky,protože musela dolu celá stropnice.jinak jsem se koukal,co by tam eventuelně mohlo praskat a nic jsem nenašel.dokonce jsem si říkal,že si okno nechám a stahovačku vyhodim,ale i samotný okno šlo blbě sundat,tak jsem to vyhodil celý a je to.

jinak úplně novej motůrek stojí 9tis a samotná stahovačka 8tis.šílený ceny :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Po delší odmlce nějaký to info co se měnilo:

- olej po 12tis + všechny filtry

- chladící kapalina v chladiči po 3 letech

- klínový řemen

- zadní brzdový destičky

- zadní válečky v brzdičích pomocí opravný sady (válečky,o-ringy,ovzdušňováky a manžety)

Dál jsme museli pořídit autosedačku pro třetího spolujezdce B)

No a stavoval se zamnou kamarád,co měl cca půl roku půjčenou na firmu RSIII 2.0TDI a jako celkem dobře to jede,já bych sice radši volil benzin,ale i tak to nebylo špatný povození.

post-46107-0-49134700-1512849033_thumb.jpg

post-46107-0-81904300-1512849070_thumb.jpg

post-46107-0-29347600-1512849083_thumb.jpg

post-46107-0-37296900-1512849103_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...