pan_dominik Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Dá se nastavit v pc dojezdy oken pri zamknutí klasickym klicem nevystrelovaci. Octavia 1 1.9 slx tdi . Rok 2000 pred fl. Komfortka 799 AH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adkowhite Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Ahojte mám oct.1 2002 81kw,elegance a chcel by som sa opýtať na tie automaticky zavrietie okien pri zamknutí,lebo dnes sa my môj syn hral s klúčami a podarilo sa mu zamknúť a pritom sa zavreli aj okná no a potom som skúšal ako to spravil a nedokázal som to viete mi niekto poradiť? Budem vďačný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Predpokladám, že dlhšie podržal tlačítko zamknutia. Vtedy zatvorí aj okná. To isté platí aj opačne, pri odomknutí a podržaní sa okná otvoria. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 pan_dominik: Dojezd oken lze aktivovat v komfortce i pro jednotku AH, bohužel to nelze VAGem, ale nějak složitěji. Nevím jak, ale měl jsem to tam. adkowhite: Pokud to máš aktivovaný, tak zavře/otevřeš okna dálkou tím, že podržíš zamykací/odemykací lačítko a okna vyjedou. Pak to lze ještě taky jen mechanicky - otočením klíče v zámku a podržením v krajní poloze, toto to umí od výroby snad všechny Octavie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adkowhite Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Ďakujem vyskúšam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 (upraveno) je na to program od motordiag kterej je volně ke stažení ale šlo to jen u těch novějších komfortek našel sem návod u kolegů na slovensku jak to udělat i u těch starších typů http://www.skodaforum.sk/vytahovanie-okien-po-zamknuti-komfortka-3g-t958.html Upraveno Květen 9, 2016 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 tenhle navod uz jsem jednou videl :) ale pokud si dobre pamatuju funguje to pouze s COM KKL kabelem pod DOSem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 No jak jsem říkal, nelze VAGem, ale nějak složitěji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 (upraveno) Ještě bych asi ujasnil - jedná se o funkci zavření/otevření, která se musí VĚDOMĚ udělat při zamykáním již zmíněným přidržením tlačítka (event. klíče). Nejde o automatické zavření po zamčení (to bych uvítal, páč už se mi stalo, že jsem nechal rozvaleno s tím, že pak ručně zamknu/zavřu zvenčí, hrabal se s něčím v kufru, neudržel myšlenku, pouze zamknul a odkráčel spokojeně domů...) Upraveno Květen 18, 2016 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bryanek Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 Musi to jit, ja mam rv 1999 AHF,(nevim s jakou jednotkou, ale na opravu teplych startu se musi vyndat RJ a prepajet...) Ale okna nekdo nejak udelal, nez sem to koupil.Zamknu DO central, jen zmacknutim tlacitka(nemusim ho drzet) a okna vyjedou nahoru.sjezd oken mi nejde, a zamky mam bez klicu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Tak mohl to třeba někdo nějak samodomo pořešit, vyloučit se asi nedá...ale originálně to myslím nejde. Většinou to taky podle mne řeší alarm, který má funkci aut. dojezdu oken po aktivaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Já to mám přes motordiag a funguje. Musím ale držet tlačítko na DO. Viděl jsem někde na netu návod na zpožďovač DO, který po zmáčknutí jakoby držel tlačítko ještě asi 10s. Huawei mate 8 přes Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adkowhite Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Tak mi to funguje podrzanim tlacitka do zamknutia,ale len zatvorenie otvorit nejdu podrzanim a to mi az tak nevadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.