Kyselinka Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 no a jeste jak jsem sliboval tak porovnani denniho sviceni RS vs. O3 Ako sa ti podarilo vystupit z auta? :D BTW: na styrke chodis patdesiatkou? No tfuj... :) Inak auticka mas velmi pekne...az je skoda tu RSu predavat -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 v aute sedel kamarad, aby bylo co nejbliz k RS, vystoupit z nej neslo B) tak pomalu jsem jel, protoze to bylo z prudsiho kopecka a nechaval jsem to brzdit motorem, dole jsou semafory. Obvykle 50 nejezdim a kdyz tak spis na trojku no RS asi zustane doma, protoze nikdo neoceni ten stav a prodavat ji pod cenou je zbytecne, stane se vozidlem na vikendy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 tak auto za poslednich 14 dni udelalo par kilometru po ČR a SR: na dlouhych cestach ve spatnem pocasi se dokonce da dostat se spotrebou jen lehce pres 6 litru - ale dela to hodne, ze nemusim predjizdet a jedu konstantni rychlosti. auto jezdi celkem spolehlive, jen po vymeteni jedne diry u Benesova se neosvedcila prava predni pneu Barum, ktera komplet rupla po vnitrni strane. Takze nasledujici den byla vymenena a jezdi se na jedne nove. A protoze venku hezky prsi a zima se blizi doslo k uprave kodovani jednotky ABS. Nove mame moznost ESC Sport a ESC Off. Hodne se mi libi jak to napise misto stavu maleho tachometru. Jinak u volantu zadna zmena, v patek jsem volal do servisu, ale udajne nemaji odpoved ze skodovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 ten tempomat nastaveny na 191 km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 (upraveno) normální cestovní rychlost po highway.... a ozi je pirát, to každy víme :) Upraveno Listopad 21, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 To je z německé dálnice ;-) Když jsem to fotil tak mě to nějak uniklo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 tak prece jen jsem dneska odpoledne jel na grilovani a vzhledem k mistu konani bylo jasne, ze spinave auto pojede tam a ciste zpet pred: a po: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Ještě že se ti ten PANCHO o to tak stará :-D. Jinač vždycky koukám kde uvidím modrý kombík a ono furt ten bíléj lift :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 prej pančo, hahaha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PANCHO Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Pancho se stara o jeho žaludek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 presne tak, auto musim myt sam, ale vzdy mezitim dostanu neco dobreho do zaludku hlavni je a za to jsem moc rad, ze je misto a pujceni wapky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 tak dneska velke diky Panchovi za pomoc a spolupraci pri vymene oleje a filtru. Auto trochu potichlo a navic klesla provozni teplota o cca 8°C... Jinak tedy vuz ma najeto cca 15000 km. Uprimne kdyz se vypne radio tak by z toho cloveku slehohlo jak to uvnitr vrze, ale kdyz se radio zesili tak je to snesitelne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 jaky olej si tam dal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Castrol EDGE 5W-30 LL TITANIUM FST - je to primo olej, ktery pouziva i servis do ktereho auto bude jezdit na servisni prohlidky, takze nebude dochazet k michani oleju mezi vymenama. Jinak dnes prvni cesta do prace s novym olejem a rozdil v odvodu tepla je brutalni. puvodni olej byl na 50° cca po 3km a na 90° po 7km novy olej se na 50° dostal po 8km a na 90° po 24km Teplota byla kolem nuly, vyjezd jako obvykle z garaze, kde je cca 18°. A cesta stejnym stylem do 70° na oleji cca 110kmh a do 85° do 130kmh. No a vzhledem k tomu, ze do prace to mam 26km tak jsem dneska ani rychleji nejel. At me pak nikdo netvrdi, ze LL interval je pro ty motory vpohode... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 To tvrdi len vyrobca. Kazdy so zdravym rozumom uz nie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 tak me to tvrdi i servis a spravce vozoveho parku :D nicmene i tak mi prislo fajn dat sluzebaku takovej mensi vanocni darek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 (upraveno) On tam z výroby ale mohl být klidně 0w-30 a pak by tenhle tvůj test seděl. Upraveno Prosinec 14, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 jo, to je mozny, nicmene servis tam pak dava taky 5W-30, takze proto jsem zvolil ten. Jinak ten rozdil teplot jsem pozoroval i u Fabie TSI a RSka, kdyz jsem jel z Nachoda ze servisu, vzdy pri stejnych rychlostech cca 5-8° rozdil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PANCHO Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Nový olej je znát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Tak auto má už nějaké další km, ale nijak moc: A za ten čas nás potkala jedné nepříjemnost, kterou bych zde nerad rozebíral a výsledek byl tento: Oprava po domluvě s leasingovkou se prováděla v autorizovaným servise Přerost a Svorc. Výsledek požadavků na výměnu disku a kontrolu dopadl tak, že na výměnu disku byl vůz v servise 2,5 dne. Poté jsem si auto vyzvedl a jaký byl můj šok, když přijelo čistě auto navzdory tomu, že jsem zcela jasné říkal vůz mýt nechci. No co tak kartáči už to bylo protažené, zanadaval jsem si a protože jsem je to nenechal napsat do zakazkoveho listů tak jsem nemohl nic víc a odjel. Ale to nebylo vše i přesto, že prý servis vůz projížděl, nezjistili, že krom disku ránu odnesli i ložisko, které hucelo jako kráva už od 30km. No a auto šlo znovu v pondělí na další den do servisu. Po dalším připomenutí, že vůz nemají mýt tak včera již jsem vůz dostal špinavý a vypadá že konečně i opraveny. Grand total tedy oprava mensiho problémů byla na 4 dny bez auta. No aspoň jedna dobrá věc po vcerejsku, už nemam pocit, že nademnou startuje tryskové letadlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 tyyy moj tiket... to si teda musel nieco pekne trafit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Nebyla to tak velká rána jak to vypadá, ale bylo to v mrazu, tak možná proto to tak pěkně kouslo... No co říct, levné pneu nejsou vždy výhra, i když na tom firma a leasingovka šetří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 vidím dobre že sú tam Barum-ky? :) no fakt.. čo ušetrili cca 1000 - 1500 korún na 4och poriadnych pneumatikách tak nechali asi 3x toľko za disk.. to sa oplatííí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 no po nejake chytre resi se skrabi jsem chtel Sava S3+ a tam byl rozdil 50kč a penu jsou jinde. Proti poradnym Dunlopkam, ktere jsem chtel je to cca 2400 na cele sade. tak mam smejdy s tim, ze jedna nevydrzela obyc diru v silnici a je uz vymenena... :( jinak mas pravdu, ten disk stal skoro stejne jako komplet sada. pokud k tomu vezmu vse okolo tak to je jako 2 sady poradnych pneu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 (upraveno) tak v poslednich par tydnech se nam neudalo vubec nic krom jednoho umyti a najetych par km :) auto po pate reklamaci geometrie u Prerosta i jede rovne, tak jak by melo kdyz mam volant rovne. A vzhledem ke spatnym Barumkam se cim dal vic tesim na leto, az se nazuji 18" Turini. a dve fotecky tacho za posledni tyden: no a fotku cisteho auta nemam, protoze nevydrzelo ciste ani jeden den, takhle vypadalo pred umytim a behem 4 hodin potom to bylo uplne stejne :( Upraveno Únor 5, 2016 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 :D těšíš se na letní continentaly ala šhit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Porad lepší Continental ContiSport5 než Barum Polaris 3 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 (upraveno) Odkedy su contiky shity? Sa nieco zmenilo vo vyrobe? Upraveno Únor 5, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 (upraveno) třeba continental 5p vůbec nedrží stopu.... Upraveno Únor 5, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 vieš že to nie je športová guma akú by marekczek potreboval... takže je to shit :D marekczek odporúča :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.