marekczek Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 at žije O3 :D fakt bych chtěl vysvětlení proč leon tak nevrže zatím... 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 ty B sloupky obcas zlobili od zacatku, ale ne stabilne, ted to je stabilne... :( a ta palubka drnic pri 140 tachometrovejch jak o zivot, coz je asi nejbeznejsi cestovni, kterou mam, takze fakt utrpeni... 0 Quote Link to comment
marekczek Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 hold koupíš ve stavebninách pěnu a bude :D 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 Jj, fouknu to přes celé budíky stejně je tam jediný zajímavý údaj a to je pro mě teplota oleje. Nic jiného bych ani nepotřeboval. Jinak mě rozbilo že s autem stačí zastavit našikmo a už prudi... 0 Quote Link to comment
marekczek Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 minule když sem jel s tebou tak ti chyběl olej, ted zase tohle :D 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted April 25, 2016 Author Share Posted April 25, 2016 No jo no, postavíš to sikno u silnice a hned to něco chce no... :-D 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 (edited) V patek jsme zmakli servis v neautorizovanem servise (podminky leasingu), stav tacho 30800km presne. Dostal jsem olej Castrol s filtrem a tot vse - ostatni neduhy co jsem psal servis neresil a odkazal me, ze mam resit v ramci zaruky v autorizaku. S tim, ze to klidne resit budou, ale leasingovka jim to nezaplati... :( Tenhle tyden me ceka docela porce km, tak kdyz se zadari, dalsi tyden bude prostor na to dat vuz na reklamacku a doresit pazvuky v interieru - delam si seznam a myslim, ze ze me nebudou nadseni... Aspon mam ted na 15 tisic km klid, nez ho budu muset vymenit znovu. A abych nezapomnel dorazil bluetooth diagnosticky modul tak vesele testuji aplikace, co ktera umi. Musim rict, ze Torque me bavi, jen skoda, ze ho nemuzu donutit zobrazit teplotu oleje :( ale je pravda, ze mam cas si s tim hrat tak kdyz na nekoho cekam v aute... Edited May 1, 2016 by OziToretto 0 Quote Link to comment
marekczek Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 njn mbéčko musí mít toto, pořádny auta to mají už v sobě ;) 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 kdybys me radsi poslal vypsane hodnoty jak mas nakodovany infoteiment :P 0 Quote Link to comment
tecki Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Pred casom si pisal, ze ides nahodit samostmievacie spätne zrkadlo, uz si ho zohnal? Bolo potrebne nieco k nemu aj dorobit? Ake obj.c. ma? 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 zrcatko jsem nevymenil - zatim se nepodarilo sehnat v barve interieru nejak rozumne - nove platit nebudu, za to mi to nestoji... navic ted pres leto to neni tolik potreba. co jsem se bavil s Jardou tak nic zasadniho potreba dodelat neni, melo by to byt bez problemu - ale to je tim, ze chci stmivani jen vnitrniho nic vic. objednaci cislo jsem neresil, ale melo by mi tam jit toto: 7N0857511K potrebuji zrcatko pro destak bez vseho ostatniho 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 tak dnes prolomeno 34 tisic - auto polika naftu, pneu pomalu mizej a seznam veci k reklamaci se pomalu a jiste rozsiruje, jen neni cas auto na ni dat... :( 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 Obcas musi chudak Snehulka i neco prevezt... ...ale je to celkem velke auto 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 Tak to tam pomalu skáče no... 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Tak dneska vybaveno na víkendové ježdění... 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 dneska jsem nasraty jak svina, vubec nevim kde jsem to sebral - nejspis to bylo nekde u nemocnice na Frantisku, kde byl vylomeny jeden z panelu prechodu a uz jsem nestihl uhnout... :( takze zitra si dam super den s resenim pojistne udalosti auto musi byt do vikendu ok 0 Quote Link to comment
marekczek Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Jako dobrá práce no, stane se :) 0 Quote Link to comment
marekczek Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Obcas musi chudak Snehulka i neco prevezt... 2016-06-15 08.28.03.jpg2016-06-15 08.28.30.jpg2016-06-15 08.28.14.jpg2016-06-15 08.28.24.jpg ...ale je to celkem velke auto no jo, nakoupil v kauflandu v akci :D 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 maro, jj stane, jen me mrzi, ze to bylo skoro pri stani, jak sem cukal v kolone... :( tomiq - hlavne, abych mel do nedele novy disk a pneu a neudelal si u vas ostudu ;) 0 Quote Link to comment
seib Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Počkej počkej... ty neprídeš eresou? :D 0 Quote Link to comment
marekczek Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 to moc žere, tolik si Ozi nevydělá :D 0 Quote Link to comment
tecki Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 zrcatko jsem nevymenil - zatim se nepodarilo sehnat v barve interieru nejak rozumne - nove platit nebudu, za to mi to nestoji... navic ted pres leto to neni tolik potreba. co jsem se bavil s Jardou tak nic zasadniho potreba dodelat neni, melo by to byt bez problemu - ale to je tim, ze chci stmivani jen vnitrniho nic vic. objednaci cislo jsem neresil, ale melo by mi tam jit toto: 7N0857511K potrebuji zrcatko pro destak bez vseho ostatniho To sa mi nezda, ze by to doplnenie zrkadla bolo tak jednoduche a ze nie je potrebne doplnit ani ziadne napajanie? Tiez nechcem ziadne ine funkcie, len stmievanie... Ked si zozeniem zrkadlo a namontujem, co je treba napojit? Nevies kto pozna detaily? Teda konkretne co treba este dorobit... 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 seib, no ja nejspis pojedu z Jiznich cech rano a tim padem poletim pres Blavu po dalnici a na bile je znamka. Navic se musi ukazovat reklama na sraz ;) navic zcela uprimne D1 je s RSem utrpeni... :( tecki, ja jsem se o tom bavil s rolbarem, detaily jsem neresil, nechaval bych to stejne delat u nej. nicmene bez napajeni by to urcite nefungovalo. 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Tak dnes vyzvednuto autíčko ze servisu Klokočka na Barrandově. Musím říct, že jsem velice spokojen. Auto byla znovu na geometrii volant byl trochu šikmo po minulém seřízení. Technik si auto vzal zeptal se kterým směrem a nyní mám zase super rovně. Další věc byla výměna čelního okna, které mi ruplo od A sloupku při ostřejším průjezdu kruháče minulý čtvrtek. Vzhledem k tomu, že pojistné události řešil pan z klempirny nešlo u něj sepsat reklamace, nicméně jsem nadával na rachot plexi palubky a nesvítící stropní osvětlení v poloze auto při otevření dveří. Tak palubka je namazaná nějakým bazmektem a dneska nedrnčela a strop už svítí jak má. Takže naprostá spokojenost a velké díky pánům že servisu. 0 Quote Link to comment
krocan Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 to si děláš kozy že ruplo okno při průjezdu kruháčem??!! 0 Quote Link to comment
marekczek Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 To vis on ozi si mysli ze ma bmw, tak powersliduje po kruhaci s haldexem :D 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Krocan, na 99% to bylo na kruhaku, protože jsem jel 15km během kterých to prasklo. V tom miste jsem slyšel divné lupnuti a poškození od kamínků se nám najít nepovedlo. Dokonce i technik mě říkal, že s tím mají problém primárně na RS, ale i běžné O3, že se hodně kroutí a vymýšlejí teď ve skodovce pro RS nějaké výztuhy za sedačky po vzoru jednickoveho RSa, aby to auto zpevnili. 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Kubo s kým jsi nahoře u Klokočky jednal na klempírně? Když tak do SZ. ;) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts