Přejít na obsah

Flamengo 1.9 tdi 74kw

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Ahojte, začal som sa venovať kreslám do auta. Dlho sa mi páčili recara z golf4 s tým že každý ktorý s nimi mal skúsenosť, ospevoval ako sa v nich dobré sedí. Tu a tam som sa obzrel po nejakej ponuke na bazosi atď ale keď aj bolo niečo zaujímavé prišlo mi že je to ustrelená suma za kresla kde koža/látka nie je 100% (aj keď som si uvedomoval že to nemôžem čakať od použivaných sedačiek). Prišlo mi však dať okolo 700€ za sadu veľa kde som stále nachádzal nedostatky ako: nie sú vyhrievané/ sú z 3.dver/ nemajú kolenné nastavenie/nie sú elektrické/poškodená koža a kombinácia týchto vecí 😄 a prišiel som na to že chcem byť v tomto nekompromisný a tak som si povedal že idem na to od nuly a  to doslovne a že si vyskladam fullku ktorú som nevidel na predaj, zohnal som dve sady recaro sedačiek. Jedny s elektrikou, airbagom ale z toleda. Druhé moje vysnené z golfa manuál 4.dver ale s kolenným nastavením. A tento rok som sa pustil do rozoberania, preskladávania, zvárania a lakovania konštrukcie. A keď už to je tak rozobraté, rozobral som aj motorčeky ktoré som vyčistil a premazal, namodeloval držiak na osvetlenie nôh ktoré sedia do pôvodných otvorov, bežové plasty som očistil a dal do imitácie brúsenej kože.

Akurát sú u čalumníka a začal som si presne prerátavať čo ma to bude cca stáť a poviem Vám, kúpte si tie z bazošu a kašlite na nejakú popraskanú kožu 😄 ja to už dokončím a budem sa tešiť z nových neokukaných sedačiek dúfam o pár týždňov a s výsledkom sa pochválim, zatiaľ takto pracovné fotky

sedacka1.jpg

sedacka2.jpg

sedacka3.jpg

sedacka4.jpg

sedacka5.jpg

Odkaz ke komentáři

Pomaly sa napreduje, dnes odovzdana latka calumnikovy + som odniesol kožu na vyrazenie znaku recaro, nech to pôsobi čo najviac originál 😁 chcel som sa odlíšiť a často používaná gti latka mi prisla už okukana, rozmyslal som aj nad alcantaraou sice je krasna ale prisla mi do interieru uz fádna a že treba to v interieri torcha aj oživiť tak padlo na TCR edíciu s červeným vzorom ktora bude snad pekne dotvárať auto aj z vnutra a zároveň sa odlíšim od ostatných. 

received_2383999025457576.jpeg

received_944187388015836.jpeg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Kedže maju elektriku tak treba dotiahnúť káble a aby sa dobre robilo tak som rozobral čo šlo 😄 že si rovno konečne vytepujem koberec podľa mojich predstáv. a keď som to videl ako som to oholil tak som si rovno skomplikoval život a navštivil ahifi stránku a objednal odhlučnenie na podlahu 😄 tiež som objednal čierny sprej na koberce a nastriekam koberec aby vyzeral opäť jednofarebne. Po tých rokoch aj po vytepovaní je na miestach stále flakatý. 

auto.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnešný progres. Koberec vytepovany už par dni suchý, nastriekal som nanho zafarbujucu farbu na koberce a opäť vyzerá pekne čierny, posúďte sami 🙂 uvidim co to vydrzi, snad nebude púšťať farbu.

ďalej som zacal vytlmovať, este treba dokončiť druhu vrstvu ale uz mi dnes došla energia.

Messenger_creation_FCC493E6-359D-4A22-B632-0F7C7618DA35.jpeg

Messenger_creation_3900729C-7FF3-4E03-8334-8229F7B99152.jpeg

Messenger_creation_9D2E6964-DF34-4CCD-9BC7-4AD1F5F3D3D5.jpeg

Messenger_creation_5C44DEAC-F4BE-4AF9-A2EB-4BD79A07E8DF.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Parádní práce 👍. Na tu barvu jsem zvědavej, jestli bude na tom koberci držet 😉 
    • Dnešný progres. Koberec vytepovany už par dni suchý, nastriekal som nanho zafarbujucu farbu na koberce a opäť vyzerá pekne čierny, posúďte sami 🙂 uvidim co to vydrzi, snad nebude púšťať farbu. ďalej som zacal vytlmovať, este treba dokončiť druhu vrstvu ale uz mi dnes došla energia.
    • enkoder je součástka v každém přepínači. Osička toho přepínače točí mechanismem, který generuje signály vpřed a vzad pro jednotku.  Tahle součástka se dá změřit, když jí odpájíš z plošnáku tak jí zkontroluješ. Řekl bych, že kodováním to nebude, když ti fungují ostatní tlačítka...  
  • Vytvořit...