zvoncy Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Poteší keď prídete na parkovisko a nájdete toto.. bez odkazuSú aj horšie veci.. ale tak nepoteší..takže nová smerovka a vyčistené :) na leto doleštím a hádam to bude aj dobre :) Inak volant keby niekto chce stále aktuálne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Lidi jsou hovada, bud rad ze jen smerovka a ne blatnik a naraznik na lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Som som :) aj keď niečo tam je ale to sa doladí hádam leštičkou :) a je trošku prehnutý tak možno dám vytiahnuť :) ale tak nič hrozné.. sú aj horšie veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Kolesa nalestene navoskovane :) gumy pomaly aj vybraté :) uz len objednat :D Skúšal niekto prehodit skrutky na matice so štiftmi? Problem je zohnať skrutku z M14 prekonvertovama na M12 1.5. našiel som na ebayi alebo mam skusit nejake spojovacie materialy? http://www.ebay.com/itm/20-PC-CONVERSION-CONVERTER-ADAPTER-KIT-14X1-5-TO-12X1-5-BOLT-RIM-WHEEL-STUDS-/371429231368?hash=item567ae84b08:g:tAEAAOSwPcVViv3Q&vxp=mtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Cez minulý víkend bolo pekne tak sa umylo :)A potom aj snežík napadal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Pěkně vyleštěno a umyto :) Takhle barva je fakt pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 To je :) baví ma tá farba :) Hlavne teraz bolo tok špinavé a už dlhší čas, a ako som ho umyl, som sa sám prekvapil aká pekná je tá farba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Zdar, moc pěkná octa a hezky decentní úpravy Nedávno jsem svojí taky konečně umyl a připadal jsem si, jako bych si koupil nový auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Čauko, Díky :) tak to musel byť super pocit :D Nikto nič skúsenosti s tými štiftami ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Po umytí fakt pěkná barva. Měl taky auto už dlouho dost špinavý a když jsem ho minulý týden umyl, tak jsem si taky připadal, jako byl měl nový lak :D Jinak s těma kolama, já ti nevím s těma šteftama (zkušenost teda žádnou nemám), ale nebylo by lepší v discích zvětšit díry na M14 šrouby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 M14 tam narvem na disky v pohode, ide mi o to že na M12 je viac druhou matíc.. Pri M14tke som nenašiel žiadny poistný šrób (samozrejme hovoríme o ozdobných ako napr.: D1spec ) a ten by som chcel.. Aj keď možno nepomôže moc ale budem mať ten pocit že ho mám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 A proč chceš dávat matky místo šroubů? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Je to COOL :D Je to trošku iné a páči sa mi to a k tým kolesám sa to aj hodí :) aspoň podľa mňa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Došli gumy :) 205/35 na 8,5j 215/35 na 9,5jDíky chlapci že ste ma prehovorili :D Vyzerá to naložene Som spokojný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 brutální áčka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Takhle to má vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 paráda teď budeš mít depky do té doby než to nasadíš na auto ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 noo heeej :D ale depky mám skôr z toho že to bude vyzerať vysoko :D objednal som horne nastavitelne uloženie od silver tak trošku stým pomôžem a uvidí sa čo z toho bude :) viem že bez rezania to dole nepôjde mi budete hovoriť ale mám čas :D ešte som mladý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Já sice úplně nevyznavam tento styl gum ale jinak barva a paprsky pekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Ďakujém :) tak neni to už na take asi jazdenie profi ale na beznie jazdenie po meste hadam postaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Nebojis sa ze sa to v prudkej zatacke vyzuje ? Ledva to tam drzi na tom falci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 něchtěl bych být tím,kdo to nazouval ale jinak špica 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 na nic nečekej a už to obuj, my chce vidět jak to vypadá na autě ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 stejně už ta bílá kravina nebude,takže nahodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Duke_luke vpredu je 8,5j aj keď užšia guma 205ťka. Tá sa nemusela ani nastrelovať ale pozor si budem musieť dávať aj tak Luk.ass Noo vyzuť to mal problém :D prv sa s pajcerom trápil ale potom to šupli na takú mašinu a tam to krásne vyzulo :) a obuť už nemal problém aj keď prvý krát takú k.....u robil ale pravda trvalo mu to dlhšie ako bežné autá :) čo za pol hodinu má prezuté vyvažené a nahodené na aute :D tak smojimi sa len hodinu a pol trápil :D Táto podpora sa mi ľubi chlapci :D ale ešte vás ponaťahujem chvíľu :D Jo a otázka na koľko také gumy tlakujete ?? od jedného som mal že 4bari čo mi príde už dosť :D od ďalšieho 2,6 vraj stačí :D ja som mal minule 3 a bolo to ako kamen :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 zvoncy: aky kod farby mas na aute ? Inak velmi krasne spravena a zladena..klobul dole:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Kola moc pěkné , ale tak brutální áčka nejsou moje gusto. Dávej bacha ať je někde neojedeš o obrubník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 No toho sa bojím najviac, vyzera to tak že do školy sa bude chodiť električkou :D A kód musim kuknúť je to aj v tp? Viem že v kufri, flamengo to je ale ktorý odtien neviem.. viem že sú dva. A ďakujeeem :) moc ma teší že sa ľúbi :) u mna moc veľa pozitív nemám co sa tyka farby kolies :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Dnes zistenie že mám mokro v aute :/ ľavé zadné dvere nejako prepúšťajú. Cela časť pod koberčekom je vlhká. Pri otvoreni dveri mi stala voda ako je tesnenie a plast. Myslel som že tam je všetka voda ale zistil som že je aj pod tym koberčekom.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Dnes som si bol pre horné uloženie :) tak hádam cez víkend nahodené :) o nejaký ten cm si to snáď sadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.