Přejít na obsah

AAA Auto – Recenze & zkušenosti (Výkup aut)


Guest uriel

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Tak opět mě tato firma pobavila. Na ihnedu proběhla debata s manažerkou tohoto autobazaru a opravdu jsem se nestačil odpovědím divit. Na přímé otázky, které šli proti autobazaru vždy vyhýbavá odpověď. Myslím si, že jsou si moc dobře vědomi, jaké podovody tam dělají.

 

Jinak je jasné, kde se všechny ty Škodovky berou. Každá druhá je ex-operativní leasing.

 

 

@Dodo-Kolín: Já bych se nebál koupit svařený auto, tedy né z dvou půlek. Například vyměněný zadní blatník z autorizovaného servisu Škoda mi vůbec nevadí.

Odkaz ke komentáři

měl sem tu nedávnou opravovanou OII skoro novou z autorizáku, můžu říct, že větší hnus sem dlouho neviděl, ač nejsem karosář a klempíř, tak spasování dokážu daleko líp a tu klepířinu bych asi vyplodil lepší jak oni.

Dělám občas auta pro lidi, co tahaj bouračky a ty maj klepíře, že to po nich člověk prakticky nepozná nebo po delší době a důkladném prolejzání.

Je servis a servis....

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Ahoj tak přidam taky skušenost s AAA ,koupil jsem tam už vice než 10 aut jak pro sebe tak pro zname a všichni byli spokojeni,chce to jen na začatku hned řict že s autama delam 10 let a chovani jak prodejce na place tak slečny či pani v kancelaři bylo uplne jine než na začatku.ja davam palec nahoru a jsem pro AAA

Odkaz ke komentáři

Prodávám svojí Octávku přes internet a přišla mi sms: Dobrý den na internetu jsem našla váš vůz,o který mám zájem.Až budete mít čas,zavolejte prosím na 284022054.Děkuji Petra Hrabcová.Nedalo mi to a zadal jsem číslo internetového vyhledávače a kdopak mi psal? AAA auto,připadá mi že už nemaj ani na telefon.Takže pánové pokud vám přijde sms tohoto znění nevolejte zpět.

Odkaz ke komentáři

Tak moje včerejší zkušenost s AAA auto je taková, že jsem se rozhod rychle prodat svoje RSo, chtěl jsem si ho ocenit, tak jsem vyplnil chytrej formulář AAA auto, za chvíli volal týpek, že by jakože octu vykoupili, že ji standartně vykupujou za 75-80 tisíc, ale že otvírají novou pobočku a že těch 80-90 co jsem chtěl, by mi za to dali, tak jsem řek že oukej, že tam dojedu, tak jsem dojel do Kobylis, okoukli si to, vyfotili a jeli jsme to projet, během jízdy z týpka vypadlo 50 tisíc (shodou okolností jsem potkal kámoše, co tam prodával hnusnou fabii I v tý hnusný žabincový zelený z roku 2002 a dostal 50 na ruku), tak jsem řek, že ani omylem že pod 80 nejdu, tak keci blabla typu že je to sportovní auto a že to nikdo teďka v zimě nekoupí, tak že 60, na to říkám že ne, že pod 80 nejdu, no abych to zkrátil, ve finále nabídnul 70, tak jsem řek nashle a jel domu :angry: Takže totální masáž po telefonu jak oukej a pak klasickej podvod od nich :angry: Ještě jsem jak debil jel do garáže pro letňáky, protože jsem si naivně myslel, že odjedu s penězma :angry: Takže mě to stálo čas, benzin a nervy. Nakonec jsem se po téhle zkušenosti rozhod že octu neprodám, zplynuju jí a udělám z toho pořádnou leštěnku. Něco jako má mršťa, jen mě to bude trvat asi pár let vzhledem k mojím finančním možnostem :D

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak sem se dneska nechal podruhý ojebat v AAA. Sám se sobě směju protože sem s tim trochu počítal ale stejně jsem tam šel :D. Průběh standartní včera jsem hodil na sauto inzerát ohledne prodeje Peugeota 207 během hodiny přišel email který zněl takto.: Dobry den, mame zajem o koupi Vami inzerovaneho vozu. Nabizime maximalni vykupni cenu a vyrizeni vsech administrativnich ukonu spojenych s prevodem vozu. Tak sem jim odpověděl že pokud mají zájem tak ať mě kontaktují na tel. čísle. Ráno volá nějakej chlápek od nich že se mu auto hrozně líbí i ta cena ptal se na nějaký info bla bla bla, a jestli to mohu přivést do místní pobočky. Tak sem řekl dneska pojedu kolem tak se tam stavim. Přijedu tam na domluvenej čas na recepci mi řeknou že musím počkat chvíli, tak čekám. Za chvilku volá týpek z prahy jestli už tam sem a jestli se mi někdo věnuje, tak jsem mu řekl že tam čekám atd, on že jim zavolá ať se okamžitě něco děje že to takhle nejde. V tu chvíli jsem měl v sobě asi nepozitivnější emoce :D. Pak už to šlo jenom z kopce. Přišel technik chodí kolem auta píše si poznámky jo všechno v pohodě řiká projeli jsme to. Pak řekl ať jdu do tý jejich čekací místnosti že to probere s vedením a dá mi vědět.. Za chvilku dorazil s tim že v praze asi nevědi jak to vypadá že tam neni klimatizace a další prvky výbavy přitom jasně viděli co tam je a neni, a že mi dá 100000. Tak jsem se mu vysmál že se s nim nebudu dál bavit a ať mi přinese věci a klíče že jedu pryč, on že ještě zkusí něco vymyslet. Pak přišel podruhý s tim že je tam napsáno při rychlém jednání sleva tak co slevim tak sem mu řekl že minimum je 145000 a on no my vám dáme max 110000... tak jsem se sebral a odešel :D.... takhle nějak to probíhalo tenkrát s feldou... takže ponaučení pro příště. Už nikdy AAA

Odkaz ke komentáři

:D neprodal, myslel jsem to tak že jsem věděl jak to chodí ale najivně sem se nechal ukecat ať tam s tím jedu :D

 

 

Je vidět, že jsme všichny stejný a neponaučitelný :lool: Mně kdysi za mojí nádhernou Preludku nabídli 5 tisíc, tak jsem odjel a řek, že tam nikdy už nepojedu a no jak to dopadlo... viz. výše s RSem že :lool: :lool: Ale teď už tam fakt nepojedu :lol:

Odkaz ke komentáři

More, ze za preludu 5tis :blink: . Take auta sa nepredavaju :palec: !

Nedavno som videl v spravach zase dalsi pripad s AAA. Predali invalidovi OI s poskodenym riadenim a na letnych uplne znicenych gumach, pricom tam boli asi 3 rozdielne typy pneu. Ked sa do toho vlozili oni zrazu vsetko islo - preplatili opravu a nove gumy :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Já do AAA auto prodával i jedno kupoval.

 

Prodával jsem kadeta, celkem shnilyho, ale trochu opravenyho a natrenyho aby to nebylo tak videt. Oni mě ho pochválili, ale dali mě míň než slibovali, ale pro to to dělají.

Nebylo to tak hrozný slibovali 45000 dali 38000. Za tři dny byl pryč cenovka byla 55000

ale asi dali nějakou slevu.

 

 

Kupoval jsem tam cordobu Vario SDI.

Prodejce na ploše se choval slušně, jeho nadřízený taky a já si myslím koupil slušně ikdyž už ho nemám.

bylo to po rozvodech, po technický a dvoje kola k tomu.

Po roce jsem kupoval vejfuk a připravoval se na čepy řízení, pak jsem to prodal a kupujícímu na to dal slecu.

Ale to jsou věci co prostě odchází.

 

Krom toho jsem denně jezdil 35 tam a 35km zpátky.

Věděl jsem ře sednu nažhavim a jedu.

 

Podle mě se chovají tak jak si doba žádá, sám se živím obchodem a vím, že konkurence lže v tom, co všechno má skladem, nebo že jsou nejlevnější v čr.

 

Úsudek si musí kupující udělat sám....

Upraveno uživatelem RedDevilCZ
Odkaz ke komentáři

My prodávali Hyundai, měl ještě rok tovární záruky, ve skoro plné výbavě. Na inzerátu bylo 180, tak nám vypisovali, ať to dovezeme. Tak samozřejmě všechno bylo ok, ale pak začalo: no můžeme Vám dát 110. My, že to asi necháme být a rovnou jedem. Další nabídka 130, ale to je fakt strop. Chtěli jsme vrátit techničák, tak že teda to ještě ukecal na 140 a donesl nám ho. My, že ne. Slevíme na 160, ale neexistuje míň. Prodejce, že to teda ještě zkusí. Došel s tím, že nám dají 155, ale z toho je těch 5 za tu lustraci atd. Tak my, že děkujem a jedem. Během 3 minut telefon, že nám teda dají 160, ale z toho se musí těch 5 odečíst. Položili jsme to. Za minutu další telefon, že teda těch 160 dostanem celých :lol:

Dojedem teda zpátky a nákupčí, že to není tak jednoduché. Ale pod pohružkou, že s námi okamžitě začne řešit za dohodnutou cenu, nebo chceme mluvit s jeho nadřízeným, tak to začalo. Docela úsměvný bylo, když donesl podepsaný papíry a řekl "Nezlobte se, ale my tu teď 160 v hotovosti nemáme." Blbý, že vedle si někdo za 200 v hotovosti kupoval nějakou dodávku, tak jsem jen usmál. Borcovi to asi bylo trapný, tak že nám dají teď 100 a zbytek během 3 dnů na účet. S tím jsme souhlasili.

Auto bylo za 2 hodiny na stránkách za 180, po měsíci slevnili na 165 a teď se teda asi po 2 měsících ztratilo, ale nemyslím si, že by na tom pánové moc vydělali :smich:

Upraveno uživatelem Ofeig
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/404737/Jak-to-chodi-v-AAA.html Pokud to sem už někdo dával, tak se omlouvám, každopádně počtení to je zajímavý. :)
S AAA mám osobní zkušenosti dvě (vždy jen s kamarády, já se zapřísahal, že bych od nich nechtěl ani propisku).
1) Jeli jsme prodávat feldu. Na netu byla daná tenkrát za 35 tisíc. Volali z áček, že přesně takovou feldu hledají, ať dojedeme a že ji vykoupí za námi požadovanou cenu. Dojeli jsme do Brna, chvilku to obcházeli a pak že dají max 5 tisíc a můžeme být rádi, protože má moc najeto. Tak jsem se zeptal, jestli to mám teda stočit, nebo jestli to zvládnou sami a byl jsem z bazaru vykázán, že je prý urážím a kazím jejich dobrou pověst.
2) Opět s kamarádem, tentokrát Passat 2.0TDI. Začínalo se mu to srát, navíc se přišlo na to, že to koupil, jak jinak, se stočeným tachometrem o 60 tisíc km. Po celodenním hádání o ceně kývl na pro něj přijatelných 140 tisíc. Auto pak stálo na pobočce za 180 když na leasing a 210 za hotový a na tachometru záhadně chybělo dalších 30 tisíc kilometrů. Ke vší smůle pašíka koupila paní, která bydlí zhruba 10 kilometrů od kamaráda/předchozího majitele a on ji teď má denně před domem, co jí to prodal za krám. Věřím, že je paní zoufalá, ale auto koupila od áček a ne od něj, takže...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

1) Pred rokem jsem prodaval Clio III FL, v zebraku s priplatkem za ESP, Pioneer radio a 5 dver. Najeto melo cca 9k km. Obchazel jsem mistni bazary a vsude mi rekli, ze cena tak tech 100k (u Auto Koutek, kde jsem auto kupoval pred 2 roky jako novy za 200k, mi nabizeli 90k). Vsichni se divali na sauto.cz a porovnavali. Az v Autogarant mi chlapek rekl, at zkusim AAA, ze umeji s cenou divy, tak jsem sel. Stal jsem za branou mistniho AAA vrakoviste ve Vratislavicich, prisel ke mne typek cca 25 let, spocenej jako prase a zacli jsme se bavit o cene. Probihali takovy ty standardni kecy a najednou se zminil, ze maji jeste jedno Clio, uplne stejny, ale ze majitel se jim jeste neozval. No, byl jsem to samozrejme ja z sauto.cz s cenou tusim 189k, cena byla prepalena opravdu nechutne B)

 

Nasledne naceneni probihalo v cyklu:

 

on: "volal jsem do Prahy, muzu vam dat xxx xxx,-"

ja: "ne, chci xxx xxx,-"

on: sel volat do Prahy

 

kazdy druhy cyklus, jsem mu pripomel, ze "nemam na tyhle Vase saskarny s volanim do Prahy moc cas, budto ho chcete, nebo nechcete, ", coz mu na stresu viditelne pridalo - to auto opravdu moc chtel a bylo to citit. Pozdeji v kancelari se mu snazil pomoct jeho starsi kolega, ktery na me zacal chrlit nesmyslne otazky rychlosti BluRaye Korantenga, nakonec se mu to nepovedlo, nebot na jeho otazky jsem reagoval tupym pohledem (podobne jako ridic Novy z Top Gear S21E01). Areal jsem prosel asi 20x vcetne vedlejsiho "pavilonu" skodovek, par peknych kusu tam bylo, bohuzel s cenou na urovni Skoda Plus/Das WeltAuto a samozrejme bez zaruk. Asi nejvyrazneji na me zapusobil Passat combi B7 r.v. 2008, 1.9 TDI, v bily kuzi, udajne namotano 160k km za 170 000,-. No co dodat, chytremu vysvetli, hloupeho posad za volant.

 

Cena za Clio byla nakonec 125k s DPH bez zimni sady kol (tu nechteli) a ja mohl po 7 hodinach domu, byl uz davno podvecer a nastesti mi vycerpany prodejce stastny za supr kauf, nabidl odvoz ve Fabii. Me Clio bylo pote vystaveno na rampe jako kral s cenovkou 180k.

 

Probihalo to vicemene stejne jako v odkazu na blog od Marttyho (viz. vyse) az na detail, ze ja nikomu nedal klicky, osobni doklady a ani TP. Navic jsem odmitl zpracovavani osobnich udaju, coz pred mesicem porusili, takze kdyby nekdo chtel v AAA slevu, tak napiste. Neco vymyslime :palec:

 

 

 

2) Kolega shanel Octavii, vedel jenom, ze chce kombi a 2.0 naftu. Nasel pekny modry predface RSo z AAA Praha, auto mu pod zalohou 2 000,- dovezli do Vratislavic n. Nisou. Vsechno krasny, melo pod 170k km a cena byla tusim 220k. Pozdeji na Cebii jsme zjistili, ze krasny RSo pochazi z Rakouska, kde melo totalku 17 500€ + dalsi opravy za cca 2000€. Privezeno do CR, opraveno, registrace, 2 roky s tim nekdo jezdil v CR a pak to strcil do AAA. Kdyz jim to v AAA rikal, tak jim to bylo uplne fuk, jako kdyz ho nevnimaj. Pak se typek otocil a chladnym hlasem rekl: "Pane, on to nekdo koupi...". Vzhledem k tomu, ze kolega shanel kombi kvuli rodine a je extremne haklivej na bezpeci deti, dovedete si predstavit nasledujicich 5 minut ^_^

 

Bylo psano Nehavarovano, bohuzel v ceskych zakonech to znamena momentalni stav, nikoliv poukazani na historii.

 

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

taky krasny :D

 

ja si ted prosel shanenim auta v CZ pres inzeraty, nastesti jsem mel jasno ze by to mel byt bily scout facelift, takze bylo jen par moznosti

 

1) prestavba z UK - 50% auto jinyho, buhvi co pouzito apod. sileny - cena 340 tkc

2) nervozni fraje vedle z vesnice, scout se "75 000 km", ale uz meneny predni i zadni brzdy a spojka evidentne ve stavu papalala - cena 340 tkc

3) nebourany scout, ktery mel totalku jako blazen :D - cena 330 tkc

4) trochu oholeny scout z leasingu, jak prijel tak byl postaven v Butovicich na bazaru, firma brala Hjondé tak ho tam nechali, plná servisni, v lednu oprava a lakovaní patych dveri a narazniku, podlaha ale v pohode, do posledni chvile servisovany - nakonec cena 303 tkc

 

asi je jasny co jsem koupil :D

 

 

Odkaz ke komentáři

Tak sem se dneska nechal podruhý ojebat v AAA. Sám se sobě směju protože sem s tim trochu počítal ale stejně jsem tam šel biggrin.gif. Průběh standartní včera jsem hodil na sauto inzerát ohledne prodeje Peugeota 207 během hodiny přišel email který zněl takto.: Dobry den, mame zajem o koupi Vami inzerovaneho vozu. Nabizime maximalni vykupni cenu a vyrizeni vsech administrativnich ukonu spojenych s prevodem vozu. Tak sem jim odpověděl že pokud mají zájem tak ať mě kontaktují na tel. čísle. Ráno volá nějakej chlápek od nich že se mu auto hrozně líbí i ta cena ptal se na nějaký info bla bla bla, a jestli to mohu přivést do místní pobočky. Tak sem řekl dneska pojedu kolem tak se tam stavim. Přijedu tam na domluvenej čas na recepci mi řeknou že musím počkat chvíli, tak čekám. Za chvilku volá týpek z prahy jestli už tam sem a jestli se mi někdo věnuje, tak jsem mu řekl že tam čekám atd, on že jim zavolá ať se okamžitě něco děje že to takhle nejde. V tu chvíli jsem měl v sobě asi nepozitivnější emoce biggrin.gif. Pak už to šlo jenom z kopce. Přišel technik chodí kolem auta píše si poznámky jo všechno v pohodě řiká projeli jsme to. Pak řekl ať jdu do tý jejich čekací místnosti že to probere s vedením a dá mi vědět.. Za chvilku dorazil s tim že v praze asi nevědi jak to vypadá že tam neni klimatizace a další prvky výbavy přitom jasně viděli co tam je a neni, a že mi dá 100000. Tak jsem se mu vysmál že se s nim nebudu dál bavit a ať mi přinese věci a klíče že jedu pryč, on že ještě zkusí něco vymyslet. Pak přišel podruhý s tim že je tam napsáno při rychlém jednání sleva tak co slevim tak sem mu řekl že minimum je 145000 a on no my vám dáme max 110000... tak jsem se sebral a odešel biggrin.gif.... takhle nějak to probíhalo tenkrát s feldou... takže ponaučení pro příště. Už nikdy AAA

 

 

 

 

To je presne ako by som to písal ja ibaže na Slovensku v Košiciach, keď som predával OII cez autobazar_eu, rovnako v AAA Auto.

Jeden rozdiel však bol. Mne po 2 týždňoch volali opäť - ani pani /česky hovoriaca/ nevedela, že už mi volali a tvrdila mi, že už ma kupca na auto, tak som jej povedal nech ho chití pod pazuchou príde ku mne a dám jej províziu a zasmial som sa

Upraveno uživatelem Laslop
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

No já pořizoval přes ně nedávno, zatím kára je OK, financování fakt krkolomný, ale bohužel to bylo tak nějak nevyhnutelné díky i ostatním okolnostem , nicméně km i informace o autě zdá se sedí a evidentně chuť a motivaci udělat obchod neztratili a obas to lze využít i při vyjednávání. Řekl bych, že obchod tak nějak uzavřen k oboustranné spokojenosti. Nicméně musím konstatovat, že vše je o lidech a někteří co tam pracují jsou vážně na pěst :pest:, ale naštěstí ne úplně všichni. B)

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...