kenny Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 nemáte někdo zkušenosti s takovouhle anténou? Nebo je lepší origo? Origo je kaput a nehraje mi vůbec nic http://www.obautodily.cz/funkcni_am_fm_ant..._2_cerna-EXT050 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 špatně nevypadá, z new octavie by byla lepčejší. Jinak já ji taky potřebuji vyměnit - dej si pozor jaký máš konec od antény, tento Ti tam nebude pasovat. Říkám dle sebe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Prosím o radu ,jaký konektor má anténa v O1 combi rv 99 a kde je napojený,nechce se mi sundavat strop a pak dle toho kupovat anténu.díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 přidám zde jeden návod na předělávku na žraločí ploutev je převzat z druhého fora a stojí za to http://forum.skodahome.cz/topic/74015-fm-a...loutev-zraloci/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Pokud to dobře chápu tak na konci kabelu od antény je DIN konektor?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tak pro všechny je tam konektor typu RAKO a napojený je to cca 20cm za anténou,když se sundá ten vrchní plast v kufru!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arnost6 Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 přidám zde jeden návod na předělávku na žraločí ploutev je převzat z druhého fora a stojí za tohttp://forum.skodahome.cz/topic/74015-fm-a...loutev-zraloci/ Tak ta předělávka skutečně stojí za to. Zaujalo mě to natolik, že se asi o něco podobného pokusím. Dík za inspiraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 je u střechy nějaký konektor u kterýho se odpojí puvodní antena a místo ní se zapojí nová ??? nebo budu muset tahat novej kabel ? http://www.obautodily.cz/funkcni_am_fm_ant..._2_cerna-EXT050 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 Ja si myslím,že ti nebude radio dobře hrát.Kupoval jsem něco podobneho a skončilo to v koši. Jestli chceš pořadnou antenu tak tady tuto s bičem Antena a nebo origo na octavia 1..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 mě se právě líbí ta ploutev proto mě to zajíma jestli to má cenu měnit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 S dovolením zneužiju tohoto vlákna, měl jste taky někdo prasklou tu gumovou podložku (těsnění) pod anténou? Dá se to sehnat samostatně? Asi těžko co, vidím to na novou anténu - třeba http://www.cc-autodily.cz/antena-stresni-o...=antena+octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 mám to samý co ty, ale jen asi 4cm kousek, který jsem přilepil tavnou pistolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Trochu se sem taky vetřu.Neví někdo jestli se dá u O1 na anteně nějakým způsobem vyměnit samotný ten prut jako takový.Mám ho totíž nejspíš z myčky zlomenej a nechce se mi kvuli tomu kuchat celá anténa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 normálně ho odšroubuj a kup si jenom ten prut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 No pravě že odšroubovat uplně nejde.Je to ta verze kde ji jen povolíš a pak sklopíš.Ale uplně odšroubovat nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tak to jsem nevěděl že to taky dělaji. Já mám právě tu šroubovací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 ...povolíš a pak sklopíš... ked ju povolis, tak to jednoducho musis vytiahnut, je tam plastova gulicka, ktora to drzi. Zaber a pojde to. Viaceri to tu (a na SH) popisovali, presne tato ista verzia anteny. Je to ako poistka proti strate prutu na umyvacke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Aha tak to potom jo.Zítra ji teda zkusím vytáhnout.Mockrát dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 mam sklapaciu antenu, ale prut vyzera uz strasne, tak to zajtra skusim vytiahnut, no a rozmyslam, ze by som tam dal toto, bude to pasovat, ci je tam iny priemer zavitu? diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 Ty sklápěcí pruty mají 5mm závit a tenhle má 6mm.Tak že pasovat nebude. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 chci dát ploutev ( nebo jak se tomu říká ) , mam OI, navigaci, dá se to nějak pořešit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 V plutvicke nie je (alebo je nanic) FM antena, tu mozes nahradit antenou pod prednym naraznikom, v OII teme sa to kdesi pisalo. Vyrobis vlastne dipol pod naraznikom, je z medenej pasoviny. Alebo mozes origo prut schovat pod palubovku, castokrat staci take riesenie, pokial pocuvas "silne" stanice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 kámoš dával na Boru ploutev a má tam i FM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 No já bych to rozvinul s tou plotví. Může tu někdo pověsit fota, jak vypadá uchycení plotve ke kastli a konektory na antene? Je to plne kompatibilni s OI nebo ne? potreboval bych antenu s FM a navigaci. Jsou nutne nejake upravy? Jeste dodam, ze bych to chtel na combika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Zpravidla pokud je střešní provedení, bývá uchycení stejné jako u stávající prutové antény. Tedy vnější závit s maticí a podložkou. Mám ploutev pro koncern (FM+GPS+GSM) a co se konektorů týče jsou zpravidla typu FAKRA. V konektorech bych problém neviděl - lze předělat u odborníka za hubičku. Problém je pak spíše v napájení. Koncernové používají napájení po anténním kabelu a tomu je také přizpůsobena kabeláž... Tzv. neoriginální mohou mít samostatný plus vodič pro napájení. Pak nutno dotáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 A problem se zakrivenim karoserie oproti OII neni? Sedi to dobre? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Gumové těsnění okolo celé dosedací plochy sedí na střeše (alespoň na té mé) v pohodě. Po deštích ani myčce jsem nikde nezaznamenal vodu uvnitř. Jen pozor při dotahování - nedoporučuje se dotahovat "na krev". Důvodem je možnost "vytažení" střechy v prostoru pod anténou. Tedy dotáhnout s citem tak, aby těsnění těsnilo a současně se anténa příliš nehýbala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Tak jsem koupil plutev v plné výbavě, ale ještě k těm konektorům. Jelikož s OII zkušenosti nemám, co znamenají jednotlivé barvy, pro co je zelená, černá, modrá a bílá? A další věc co by mně zajímala je, pokud koupím 2DIN autorádio s navi, třeba Blaupunkt nebo Pioneer, tak nebude jednodušší si tam nechat ty konektory co jsou originál na ploutvi a koupit jen kabeláž k tomu odpovídající? Jelikož mi také není jasné, jestli ty neškodovácké autorádia používají stejné konektory jako u OI nebo právě typu FAKRA co jsou na ploutvi. A jak je to u nich s napájením, jsou tam redukce nebo je konektor univerzální? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baro Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Zdraví už dávnejšie som si všimol za rádiom divný kábel mylel som si že to je k plošáku na anténe, ale ako som včera našiel na fore tak plošák má napájanie v koaxiáli v stredovom kábli. Neviete mi niekto poradiť čo to je alebo načo by to malo byť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Baro: nemůže to být externí anténa na mobil? Nemáš na střeše ještě jednu anténku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.