BadyS Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 ne, na výměnu....vytržená ta měkčená část kolem rámečku, jak ho páčil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Tak budou aspoň hezký vánoce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 máš to pojištěný? já myslel, ,že parkuješ v garáži :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Ty vole!!! To je strašnej pohled 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Hnus hnus, snad pojistovna bude plnit rychle a vsechno. Tak drzim palce. Bohuzel bezp.folie neni vsemocna no ... u tebe uz to neni poprve, mozna bych uvazoval nad kombinaci gsm alarm a bezp.folie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 To je hrůza. Projel jsem celé tvoje téma a koukám, že se ti to stalo už několikrát. Tohle je přesně ten důvod, proč jsem nechtěl a ani nechci navigaci Columbus. Nepřemýšlel si, že by si do auta Columba už nedal a dal místo něj třeba Bolero? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Pro nejakeho fetosa jestli Bolero nebo Colomba je uplne jedno on to nema sanci identifikovaat. On vidi velky display a to je pro neho dulezite... To je taky duvod proc nemam v Brne v aute zadne radio origos... nechci resit kazdy mesic sklo, palubku, lak atd... Proste dokud skodovka nebude mit integrovane navigace a radio nema smysl to tam nechavat... To Badys proste smula citim s tebou a snad se to rychle dotahne do zdarneho konce...:) PS: A co lak je dobry nebo to poskrabal???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 ...kurvy feťácké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Pro nejakeho fetosa jestli Bolero nebo Colomba je uplne jedno on to nema sanci identifikovaat. On vidi velky display a to je pro neho dulezite... To je taky duvod proc nemam v Brne v aute zadne radio origos... nechci resit kazdy mesic sklo, palubku, lak atd... Proste dokud skodovka nebude mit integrovane navigace a radio nema smysl to tam nechavat.. Presne preto som si tam dal radsej DNX s odnimatelnym panelom. Skratka ten display taha oci vagabundom Sucitim, nech to dobre dopadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 To jsou mrdky!! To je pech jak svina :o, se divím, že tam nešli přes vylomení zámku?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 ty jo Bade kde ty to parkujes ze ti jdou porad po Columbu ? znamy ma auto 3roky s Columbem a nic a ty co chvilku, zamrzi to ze dalsi sklo a problemy .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Uffff ted jsem si oddychl, ze mi nekdo vybral stribrnaka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 první test nové dílničky a hend prácička na vykradeném krtkovi, který čekal, než na něj budu mít 2 týdny čas.....takže suma sumarum nová palubka, nové dveře, nové okno, nová stahovačka okna, nové folie na okna, nový colombus, nový climatron nové rámeček a je hotovo....pak jel náhodou kolem pán velké V.... váša, dílnu pokřtil, zhodnotil že by to šlo, pak si zaklouzal na prvním sněhu v naší dědině a frčel domov :-D takže krtek za neděli hotov a může do ulic.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Pajada na kolik vysla ta oprava , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 na hromadu marošku, na hromadu....faktura se bude teprve platit..neznám konečný soupis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Fajne otestoval sis garazicku Snad ti uz daj pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Bade tak to bude ranec :D ,ale ne že Vašu odbudeš almužnou :o. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 No katastrofa toto. Ruky zlamat takym hajzlom :wallbash: . Inak ako sa ma litrik? Jazdil si sezonu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 To je hrozné , když to čtu , tak mě lechtá v břiše jako když sedíš v autobuse na zadní sedačce a přejede přes hrb . Tohle je fakt na zabití. Myslíš, že to může dělat jedna osoba ? Kurva to je katastrofa ja bych to střílal jak škodnů . Máte tam nějakou větší hustotu diskriminovaných lidiček ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 To je v prdeli,já nevím co bych tomu, nebo těm hajzlům byl schopný udělat ,čapnout je .Asi bych měl problém . Hele, když to tam je tak časté , asi bych uvažoval u nějaké kameře s pohybovým čidlem , nebo něco takového. Díval jsem se na Discovery na nějaký přírodopisný film kde pozorovali tygry nebo co , a měli na jen takovou malou krabičku/kameru , která se pěkě upevnila na nějaké vhodné místo , a jak se v jejím dosahu něco pohlo , tak se zapnula a točila, i v noci . Asi by to nebyl špatný krok si tohle pořídit , a pak podle výsledků se zařídit s těmi zmrdy , co to dělají..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 (upraveno) no kameru na wifi ma i HDD jenze neni to tak jednoduche snimat okoli musi mit povoleni od mesta, :( a ted pres svatky to trva, jinak tu je klid ale tedkom pred svatkama se to tu rozjelo,,, jezisek schani Columbusy pro ty co si o nej napsaly :lool: Upraveno Prosinec 15, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 a ja blb si o neho nenapsal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Tak bych to nikomu neříkal, jen pro vlastní potřebu . Stačilo by vědět , co e to za šmejda a pak už si na ně posvítit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Bade, došla Ti SZ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tak v novém roce začínáme z gruntu, aneb winter wágen jde pod kudlu, takže zítra se pouštíme do rozborky hlavy slavného 2.0 TDi 16V BKD a uvidíme, kde to prdlo, podle mě někde na výfukový ventil, neb voda v oleji není, jen se po 1000km voda jaksi zmizne....no a také se objevila chyba plnícího tlaku, tak uvidíme zda nová turbínka, nebo nějaká netěsnost.... a když už jsem u toho, napíšu elaborát, co obnáší koupě 8let staré OII s jasnou servisní historii v ČR autorizovaném ŠKODA servisu a poctivými 240.000km již měněno: žhavičky - 2ks KO - nové BOSH všechny 4ks nové kotouče a desky - KO sjeté na žiletky - Nové origo Škoda vedení k senzoru destiček - uhnitá kabeláž vedení k senzorům xenonu - uhnitá kabeláž čidlo chladící kapaliny - uhnitá kabeláž trafo LP xenonu - výměna za funčkní starší kousek výbojka LP xenonu - nová originál prvovýroba pro OII OSRAMka lakování prahu L a P strana + polep náběhu blatníku ochranou fólií (2004 ji neměla, nevím proč) lakování 5 dveří - koroze na voze :) ztráta chladící kapaliny - řešíme regulace plnícího tlaku,meze regulace překročeno, chyba 16618 - řešíme tlumiče - PZ KO-vytekl, LZ 20% života, LP a PP 65% - zadní jsou nové origo a přední půjdou taky brzo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Maras! :-D To mas velkou operaci! :-D Ale pekne si ji opravujes!Drzim palce at vse dobre dopadne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Bade, tak to je slušná oprava, to bude stát celkem balík, ale zase budeš mít na delší dobu klid! Po těch Km už to asi bylo fest potřeba. Držím Ti palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Bade, tak to je nemilé, jinak kdyby jsi potřeboval, tak BKD umí tady, mám to ve vedlejší vesnici a umí to, ale taky si řeknou o zaplacení, ale ty to asi vyřešíš výměnou jinak http://www.opravarenstvi.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Neboj, moji kluci to doufám taky zvládnou ;) A jinak neztěžuju si, auto plní potřeby pro které bylo koupené, tedy prozatím jako dělník s tím, že pokud je chvilka prostoru, vyštrachám ze zásob ND a udělá se potřebné....pravda motor a turbo je zásek na delší čas, ale i tak doufám že to dopadne doře. Spíše jsem to sepsal pro info, jak vypadá údržba takového vozidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Než jsem to pobral tak jsem dumal, ale on to není Krtek .A tady zase investice do pracovní O2 nebyla tak velká :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.