Deko Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Zajimave, u golfa nechtel videt zadnou vybavu, proste nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 A co když má auto vpředu jiný rozměr, než vzadu? :) Ten mechoš je asi dobrej kkt... :) tak neprojdeš protože to určitě nemůže být a hlavně budeš muset mít 2 rezervy. Už vidím jak tam přijede sporťák bez kufru, který má zadek užší než předek, v kufru dojezdovku protože se tam nic víc nevejde a on ho začne prudit, že chce 2 rezervy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 počkej, zadek užší než předek zase ne, ale modelová situace celkem běžná jinak :D :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Měl jsem si zavolat někoho jiného, jenže když mi řekl to s tou zimní a letní a že je to prostě fakt, tak jsem ho poslal do řiti a šel protože bych mu jinak musel dát dělo jak jsem byl nasranej fakt jsem se nemohl udržet. No a to byla věc, ke které jsem měl podklady. O tom, že mi na úřadě řekli, že mi pružiny nezapíší že TUV musí stačit a pokud ne tak ať si to nechám dát jako přestavbu. K tomu jsem se ani nedostal. Prostě já jsem zákon a ty si mel co chceš, ale tady rozhoduji já. Další vtip je, že podle té jeho logiky je tam u tohohle paragrafu ještě paragraf, že na stejné nápravě se nesmí lišit hloubka dezénu o určité % takže rezervu nějak sjíždět, kdyby to platilo i pro rezervu jak on tvrdil. Jinak teď když nad tím přemýšlím, tak asi není moc normální, aby si mě technik volal pod auto ať se jdu na něco podívat(Bezpečnost práce). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 počkej, zadek užší než předek zase ne, ale modelová situace celkem běžná jinak :D :D ;) samozřejmě obráceně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Ministerstvo Dopravy Dobrý den, mění-li se výška vozidla, je nutné tuto změnu zaznamenat do technického průkazu a je třeba ověřit, zda-li nedošlo tímto zásahem k pozměnění jiných parametrů na vozidle. S pozdravem Lenka Wasyliw referent Oddělení administrativní a operativy Ministerstvo dopravy Nábřeží Ludvíka Svobody 12 110 15 Praha 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Kurváááá už nééé. Teď mi volal mechanik, že ve slaném mu řekli, že musí jed na STK do prahy tam kde ho vyhodili ani když pude znova. Přitom když jsem tam byl minule tak to šlo. Doprdele zkurvenej stát. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 pošli karabici vína se sedmičkou a máš to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 http://www.novinky.cz/ekonomika/273206-mate-auto-starsi-sesti-let-brusel-vas-posle-na-castejsi-kontrolu.html Tak to je super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 To stejne neprojde. :) Ale blbost je to dobra. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 len aby... eurouradnici su dostatocni magori, aby to preslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Taky můžeme chodit na technickou každý týden, zimní gumy dávat když teplota spadne pod 15°, a další absurdity... :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Musely by souhlasit vsechny staty, to se nestane. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 lobismus je mocný ..... a když se podaří něco takového prosadit v EU, to se to jen sype ...., Dekra, TUV, to jsou nadnárodní firmy s nadnárodními zájmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Tohle si líbit nenecháme . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Banda debilov no ! Ked mam auto stare 50 rokov tak pomaly asi budem chodit na stk kazdy mesiac ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 a nebo vane vítr odjinut, na tomhle budou vydělávat i stáčeči tachometrů, pokud to projde, tak určitě zašlou děkovný dopis do EU :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 U služebního vozidla mi 30.3.2013 propadla STK.Slyšel jsem že měsic jsem jakoby v ochranné lhůtě,je to pravda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ja myslim ze ne, ale jistej si nejsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Myslím že nic takového neexistuje... Jak tě nechytí, tak nromálně jed na STK, tam ti nic neřeknou. Já byl s autem, které mělo 8 měsíců prošlou STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 jak se to vezme........ máš na známce pouze měsíc a pokud ti propadla stk první den v měsíci a chytěj tě cajti, tak nemají možnost zjistit zda máš propadnuto....... v případě průseru a jeho šetření to pak samozřejmě dohledatelné je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Krocan: já myslím že online si to mužou zjistit.... když mi při pokutování řekli že už mám dva body... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jo, bacha na to, kouknou do PC a zjistí si vše.. Kámoš takhle dostal 2tisíce pokutu a ještě si musel zajistit odtah - a to na něho byli ještě hodní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Odtah za prošlou technickou?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Když to nesmí po ose,tak to musíš nechat odtáhnout.A po ose to nesmí,protože nemá tecnickou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 to je fakt, ale zas je rozdíl třeba OII s prošlou technickou a nějaký vrak, který vyloženě ohrožuje ostatní... tak jsem to myslel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Není to rozdíl, pokud nemáš STK na jakémkoliv voze, tak je vozidlo nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích.. A je jedno, jestli je to žigulik nebo OII.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Já měl na náklaďáku prošlou technickou a zastavili mně. Je to sice cca 10 let zpět a měl jsem to za litr. A já jim říkam co teď? A oni že je to moje věc jestli odtah nebo něco jiného. Že oni odjedou a můžu si dělat co chci. Tak jsem sedl a jel na firmu a tam zdupal dispečera, že mi dal auto s prošlým stk. Tak se mi omluvil a pokutu zacaloval. Jen poznámka nebyl to vrak bylo to téměř nové auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Šance, že vás zastaví není tak velká aby si platil odtah. Normálně tam s tím zajeď. Já takhle taky jel bez té STK, když mě dali nezpůsobilé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jo,to je jasny.Jen mi kolega včera řikal že jsem měsic jakoby v té ochranné lhůtě což se mi nezdálo.Jinak to pro nás zajištuje autoriz.servis,já se o to nestarám.Dnes předám auto a v ponděli ho mám zpátky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.