Ol@f Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 k tomu 35 T mejch rocne to pujde Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Už to vidím, je to TSI, ale podle výfuků jsem myslel 3,6. Ale i tak by mi stačil. Nevíte, co je to na tom Superbu za kola? Aspoň ty bych si mohl koupit. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 to ťa dobieham len o 20t za za rok?? sa mi zdalo že trochu rýchlejšie... :palec: tak to máš aj 3 roky čas... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 je to zbastleny z tyhle fotky proto tam je to TSI Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Jsou to kalista /www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=CCR800003&searchcat=0000000183&ref=%3fc%3d0000000183 Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Ta kola na té origoš fotce bych si dokázal najít, ale mě zajímala kola na tom modrém virtuálně vytuněném Superbu z předchozí strany. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 to jsou kola z nějakýho mercedesu tuším ML 55 AMG nebo Skovej mercedes nebo tak něco a dávali se na ně myslím jenom ve 20" Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 inspirovan Viktorem Lunarce nejspis poridim ME-379 Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 "tmavý broušený hliník" už teď jsem zvědavý na výsledek Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 tak po trosku predcasne vymene rozvodu jsem toho jubilea dosahl uz i tachometrove, a muzu vam rict ze bych si pral aby to melo tak o 100 000 km min klid, moje je teď na servisu a na tachu je 240K km Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 150 nebo 180 Kkm, s naftou je v pohodě, ale takových mých krásných 290 Kkm s HTP, to je adrenalin Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Presne tak Jardo... síce moje taxikárska HTP má len 215... ale okrem výmeny oleja si vypýtala len hlavu, spojku a brzdy... takže myslím že zatiaľ pohoda... ;) Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 total OT: ten superb, co má technikus v podpisu (ne v avataru) je na luxonech? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 nejspis jo cece Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 já si právě nejsem 100% jistej a tyhle kola se mi na supovi líbí nejvíc... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Luxony mají více paprsků, tohle jsou Themista. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 tak dnes delsi dobu ocekavana vymena oleje v prevodoce, doufal jsem ze bude po problemech. Bohuzel jak uz to byva, neni. Ne ze by to nic neprineslo i pred vymenou auto dokazalo 1 nebo R zaradit v pohode a tohle zarazeni kdy to nejde ztuha jde jeste lip nez pred vymenou, situace kdy se tam te jednicce pripadne R nechce je vicemene stejna. Jako pridavek stary olej mel v sobe stribrne casticky, prvni na co se me ptal jestli nemam problemy s razenim. Po novym roce se na to podivaji, vyloupnou nejaky to servisni vicko nebo co a mrknou na to, rikal ze jestli bude vychozene to pouzdro loziska (bolest starsich 6q), ze by to mohli zkusit podlozit ale ze je to jen oddalovani nevyhnutelneho a to jest vymena casti pouzdra prevodovky. Rikal ze je uz k dispozici jinej system reseni, aby se to nestavalo ale taky rikal 11 000 + prace s cenou dilu by asi pomohl jELDA Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 fííha.. ja měnil kuli podobným problémům olej na Feldě a pomohlo to... ale toto Ti nezávidím.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 inspirovan Viktorem Lunarce nejspis poridim ME-379 o vikendu by mela dorazit Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 o vikendu by mela dorazit <;o))) A nevíš přesně kod tvé převodovky???? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Ondro a vyplatí se to? Vrážet do toho tolik peněz? Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Pro design cokoli, že jo? :-]] Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 přesně jsme se o tom Ondro bavili viď? Má to cenu? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 pac chipman obcas spatne pouziva tlacitka citovat a odpoved neprikladal jsem tomu pozornost a odpovedel jsem mu na dotaz. Nejspis tu vzniklo drobne nedorozumeni, o vikendu dorazi 3M folie ne nova prevodovka. Co se bude dit dal se uvidi ve Ctrtek az prijede auto od Humla davam tomu turbu mesicni zkusebni lhutu pak se rozhodnu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 tak auto vyzvednuto od Humla. Na hrideli byla v prevodovce jak se ocekavalo upravdu vule zpusobena vymackani do hlinikoveho obalu prevodovky, z toho asi taky byly ty stribrne castecky v oleji pac do obalu tim padem zajizdelo lozisko vice nez bylo planovano a "odfrezovavalo hlinik". Ted je to podlozene ocelovou podlozkou a zajistene. Teoreticky by to mela byt oprava na veky a ne docasne jak se predpovidalo na rok ci dva. Zatim slo radit na pohodu uvidime, neprojevuje se to kazdy den. Tolik k prevodovce. Prej to chtelo docela si s tim vyhrat a i tak si vzal 1200 za praci i material. Turbo, probehla manualni kontrola naklapeni lopatek turba a mechanismus zadrhava, existuje risiko ze kdyz tomu nekde vytnu tak to proste prdne. Mame zname ve firme kde repasuji a prodavaji nove turba, zitra tam zavolam ale plan bude to vyndat dovest na posouzeni a provest potrebny repas pripadne nasadit nove turbo. Doufam ze toho rozhodnuti nebudu litovat. Cili a jinak receno asi u tohohle auta jeste nejakou chvili zustanu. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 a myslím, že ti po léčbě bude sloužit v pohodě dál, ale rozumím ti, mě se sralo všechno najednou na 250.000 km a to jsem myslel, že to nechám stát v kovošrotě :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Doufam ze to probehne OK... :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 tak auto vyzvednuto od Humla. Na hrideli byla v prevodovce jak se ocekavalo upravdu vule zpusobena vymackani do hlinikoveho obalu prevodovky, z toho asi taky byly ty stribrne castecky v oleji pac do obalu tim padem zajizdelo lozisko vice nez bylo planovano a "odfrezovavalo hlinik". Ted je to podlozene ocelovou podlozkou a zajistene. Teoreticky by to mela byt oprava na veky a ne docasne jak se predpovidalo na rok ci dva. Zatim slo radit na pohodu uvidime, neprojevuje se to kazdy den. Tolik k prevodovce. Prej to chtelo docela si s tim vyhrat a i tak si vzal 1200 za praci i material. Turbo, probehla manualni kontrola naklapeni lopatek turba a mechanismus zadrhava, existuje risiko ze kdyz tomu nekde vytnu tak to proste prdne. Mame zname ve firme kde repasuji a prodavaji nove turba, zitra tam zavolam ale plan bude to vyndat dovest na posouzeni a provest potrebny repas pripadne nasadit nove turbo. Doufam ze toho rozhodnuti nebudu litovat. Cili a jinak receno asi u tohohle auta jeste nejakou chvili zustanu. Tak co vím tak na Humla je spolehnutí a turbo vyměň budeš mít klid vím není to nic levného ,ale budeš mít jistotu :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 na turbocar taky uvidime co reknou, huml mi to taky nabizi uvidime co turbocar povi Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky