ViktorMPI Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 špatně to určitě nevypadá, spíš to je asi nezvyk... Někdy to musím omrknout na živo... Ale podle fotek bych do toho nejspíš nešel, spíš do nějaký světlejší varianty maybe... Světlý "hliník" mám já, můžeš mrknout (str.29) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 myslis PolarFis ? tam uz neni co resit, pokud nas nebude deset navic ted s tim listem tech motorovek co neukazuji tlak turba to bude jeste horsi hadam ze tvoje TFSi taky nebude pac proc by mel mit G V GTI jinou motorovku nez RS Ano, PolarFis myslím, psal jsi v tom topicu, že se zeptáš jestli nevyměnil seznam jednotek které jdou a které ne - ta moje, z TFSI je v listu mezi těmi co nejdou, ale zajímavé je, že videa na YouTube tvrdí, že to je TFSI a tam tlak je... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Pravda je ze ten hlinik je o nieco tmavsi a je taky trosku nevyrazny ako karbon ale je to nieco nove mne sa to osobne velmi paci a rozhodne si idem prerabat interier podobne. dufam ze to ondrovi nebude vadit ked to budem mat v rovnakom style aj ked popravde uz 5krat sa mi to rozoberat nechce ale zivot je zmena Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 kdyz uz jsme u tech folii, resili jsme s jurajem i ten difuzor a dosli jsme na to ze snad jen z te karbonove folie pac ta jedina se da diky vzoru napojovat. Klasicka cerna matna by byl problem. Jak by to na vas pusobilo byt tam karbon? Obavam se ze to bude vypadat spis jak lacinej tuzing Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Když je to folie od stejného výrobce, tak proč by to mělo vypadat lacině(ji než hliník)? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 no musím říct že ten dekor vevnitř má něco do sebe :P vypadá jak z fabriky moc dobrá práce kluci ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 mysleno tak jako ze karbonovej difuzor na octavii a jeste jak Misak rad zduraznuje ne na cistokrevne RSce. Folie bude vypadat urcite dobre, spis jde o tu kombinaci Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 toto se fakt povedlo, moc dobrej nápad :P Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 mysleno tak jako ze karbonovej difuzor na octavii a jeste jak Misak rad zduraznuje ne na cistokrevne RSce. Folie bude vypadat urcite dobre, spis jde o tu kombinaci Někdo Tebe ale hlavně Romana musí držet u země :-D Ne joke, Tobě jsem nikdy nic nevyčítal přece, líbilo se mi, že jsi šel jinou cestou než tupě nasadit RS nárazníky, za to jsi sklízel můj obdiv. A i teď, nejdeš s tím proudem a toho si cením :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Ondro toto najlepšie vystihuje vaše slovné spojenie - "dobře vy"(ty a Juraj) :lool: :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Moooc pěkný. Máš i lišty ve dveřích? Na kolik to zhruba vyjde peněz? Je to faktt povedený Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 listy na dverich az bude tepleji. Preci jen v tehle kose delat neco s tapecama Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 no veru tak tak vyzera to na dobru cestu a ak by bol o nu zaujem tak za mesiac by mohla byt odhadovana cena cca 40€ za m2 zavisi od mnozstva kolko by sa bralo. cize cena by mohla ist aj dole :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ondro, po 4 dnech co jsem byl mimo (LONDON), tak koukám a nestačím zírat!! je to pecka! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 priprava na jaro, jedna led v SPZ odesla definitivne tak jsem poridil novy lampicky na zimu bodou ty puvodni s zarovkama a leto novy s ledkama by Skaja, musim rict ze by to chtelo trosku pevnejsi konstrukci pridelani kontaktu k te PCB desce Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 jj neco podobneho koupil kamos cca 100 kc/ks Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 no ja dúfam že tieto LEDky už v pohode prežijú aj zimu bez toho aby "blbli"... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 tak kupujeme novej zamek kapoty, tenhle mesic jen menim a menim Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 priprava na jaro, jedna led v SPZ odesla definitivne tak jsem poridil novy lampicky na zimu bodou ty puvodni s zarovkama a leto novy s ledkama by Skaja, musim rict ze by to chtelo trosku pevnejsi konstrukci pridelani kontaktu k te PCB desce Tyhle mám taky dnes jsem je instaloval tak doufám že vydržíí Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 tak kupujeme novej zamek kapoty, tenhle mesic jen menim a menim Jestli je to jen tenhle měsíc, máš téměř vyhráno:-) Holt už máš starou kozu :-D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 no rozhreseni starter / baterie prijde az v Unoru takze ..... zatim me leden prisel tak na 12 000 Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Proc si menil ten zamek, podle mne stacil jenom poradne namazat at se mohla ta packa vracet ne??? Jo a ty sterace jsi uz doufam namazal?? (pro nezasvecene ondrovi se sterace vubec nevracela ke sklu, mel je uplne zatuhle...)... :) :) :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 odesel mikrospinac v zamku kapoty, normalne kus je ustiplej. Sterace jeste jsem se k tomu nedostal !!! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 tak dneska lunarka k 185 000 km vyroci dostana novou 74Ah / 680A baterii tak snad bude klid od problematickejch teplejch startu Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 No to je teda investic v tom novém roce. Tak snad už budeš mít na nějakej čas pokoj ..... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 tak dneska lunarka k 185 000 km vyroci dostana novou 74Ah / 680A baterii tak snad bude klid od problematickejch teplejch startu Kdyby jsi napsal studených, tak řeknu, že ano, ale u teplých si nemyslím, že je silná a nová baterie to hlavní Ondro. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 vis jak se to rika NEKDY myslet znamena ..... viz Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Já jsem napsal nemyslím ne myslím :-D Však sám nejlíp uvidíš. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Co se tyka spatnych teplych startu, tak baterka, starter a potom vstriky a cerpadlo... to jsou nejcastejsi problemy teplych startu... Je rozhodne lepsi vymenit 6 letou baterku nez zacit experimentovat se vstrikama... a cerpadlem... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky