Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

myslis PolarFis ? tam uz neni co resit, pokud nas nebude deset navic ted s tim listem tech motorovek co neukazuji tlak turba to bude jeste horsi hadam ze tvoje TFSi taky nebude pac proc by mel mit G V GTI jinou motorovku nez RS

Ano, PolarFis myslím, psal jsi v tom topicu, že se zeptáš jestli nevyměnil seznam jednotek které jdou a které ne - ta moje, z TFSI je v listu mezi těmi co nejdou, ale zajímavé je, že videa na YouTube tvrdí, že to je TFSI a tam tlak je...

Odkaz ke komentáři

Pravda je ze ten hlinik je o nieco tmavsi a je taky trosku nevyrazny ako karbon ale je to nieco nove mne sa to osobne velmi paci a rozhodne si idem prerabat interier podobne. :palec: dufam ze to ondrovi nebude vadit ked to budem mat v rovnakom style :palec: aj ked popravde uz 5krat sa mi to rozoberat nechce ale zivot je zmena :palec:

Odkaz ke komentáři

kdyz uz jsme u tech folii, resili jsme s jurajem i ten difuzor a dosli jsme na to ze snad jen z te karbonove folie pac ta jedina se da diky vzoru napojovat. Klasicka cerna matna by byl problem.

Jak by to na vas pusobilo byt tam karbon? Obavam se ze to bude vypadat spis jak lacinej tuzing

Odkaz ke komentáři
mysleno tak jako ze karbonovej difuzor na octavii a jeste jak Misak rad zduraznuje ne na cistokrevne RSce. Folie bude vypadat urcite dobre, spis jde o tu kombinaci

Někdo Tebe ale hlavně Romana musí držet u země :-D

Ne joke, Tobě jsem nikdy nic nevyčítal přece, líbilo se mi, že jsi šel jinou cestou než tupě nasadit RS nárazníky, za to jsi sklízel můj obdiv. A i teď, nejdeš s tím proudem a toho si cením :P

Odkaz ke komentáři

priprava na jaro, jedna led v SPZ odesla definitivne tak jsem poridil novy lampicky na zimu bodou ty puvodni s zarovkama a leto novy s ledkama by Skaja, musim rict ze by to chtelo trosku pevnejsi konstrukci pridelani kontaktu k te

PCB desce

IMG_8106.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
priprava na jaro, jedna led v SPZ odesla definitivne tak jsem poridil novy lampicky na zimu bodou ty puvodni s zarovkama a leto novy s ledkama by Skaja, musim rict ze by to chtelo trosku pevnejsi konstrukci pridelani kontaktu k te

PCB desce

Tyhle mám taky dnes jsem je instaloval tak doufám že vydržíí

Odkaz ke komentáři

Proc si menil ten zamek, podle mne stacil jenom poradne namazat at se mohla ta packa vracet ne??? Jo a ty sterace jsi uz doufam namazal?? (pro nezasvecene ondrovi se sterace vubec nevracela ke sklu, mel je uplne zatuhle...)... :) :) :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...