Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Problém včel s červenou barvou je vědecky dokázaný fakt :smich:

Na hlavě má včela 2 složené oči a 3 jednoduché. Ve srovnání s lidským okem je u včel horší rozlišování barev. Například špatně rozeznává červenou barvu. Narozdíl od člověka však vidí ultrafialové barvy čehož náležitě využívá při hledání květin. K vidění používá pouze složené oči jednoduché oči používá pouze na světelné dráždění.

Bohužel mouchy a mušky to tak nemají a auto vypadá úplně stejně, takže se Ondřeji hned nečerti :smich:

Odkaz ke komentáři

Zasirate Ondrovi tema "Vcelari"... :palec: :D A co kdyz fcela stoji ha... radialni rychlost bude rovna rychlosti auta a stejne nema na to aby se mu vyhla... :D ted jeste jedna vec... Byl jsem vcera skouknout Ondrovi auti a muzu rict... ma to pekne... Ale o tom bude urco referovat Ondra... ;) :palec: B)

Odkaz ke komentáři

drzi, udelala se jedna a od teby zadna, bavili jsme se s Jurajem a podle toho jak se ty folie chovali pri lepeni tak ty moje byly nejakej starsi kus. Dalsi bubliny se netvori a to ze ta jedna co tam mam neni jeste spacifikovana je moje lennost, cekam na Juraje az se potkame ( treba na Rozkosi ), ale mozna to udelam sam pac Niki chce polepit sedej plast u prostred palubky v Astre G tak se chystam u Juraje objednat folie, primer, vyhlazovaci karty atd.

Odkaz ke komentáři

Jj ten byl hafo jedlej, jsem pak premejslel jestli jsem nedky od nekoho slysel ze mel 2.0 TDI chipnuty na temer 200 kobyl a jo tusim JirkaK mel nejakejch 140kW ale to spis motor sel do kytek, sice ta jeho ma 370tkm ale na to brutus chipu ma zatim jen 90t km takze zatim muzebyt OK, krizovka muze prijit pozdeji otazka zda se to dozvime.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...