Ol@f Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 musim to prvne umejt cece abych se podival Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Myslel jsem zes to zvladl v nedeli... Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 to nebyl schopen ničeho :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 pche jsem i ridil za hodku a pul od Vaclava. Jsem to jen ocaknul na benzine na wapce, ktera je silene draha. Se tomu povenuju asi v patek o dovolene Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 zaprasena, to jsi ji nevidel po te ranni projizdce pro vino jak byla rosa a za tou vasi fobii se tak prasilo no hruza. Kola vepresu a i vzadu uz jsem vcera oplachl a uz nejsou v barve antrazit, kousek rzi asi upadl definitvne pac jsem zadnej vcera nevidel. JInak ta cerna strecha to byl fakt napad nad napady, dyt na tom je vsechno videt. Jam muze nekdo mit cerne auto na neco jineho nez na lesteni ? jj souhlas, vždycky to umeju a za hodinu komplet zaprášená střecha, mít černý auto asi ho myju každej den :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 noo hosi ale na to existuje taka vec origo na foliu aby cierna ostala ciernou alebo staci obycajny ozivovac pneu je to v podstate olej co to trosku zakonzervuje a je to matne a nejde na to prach :D ja som to striekol raz tym od COYOTE ozivovac na pneu pekne som to rozlestil a bolo to fajn Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 zima uz dorazila, na tech 17" to vypada nejak domr*le Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 tuším si to na zimu aj zdvihol.. :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Jeeeeee skoro moje kolecka.... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 co se to na tý Moravě děje, kamarád z Břeclavi taky přezul a my z pod Krkonoš pořád nic :D Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Fuj zase zima takovej rozdíl z 18" na 17" Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 a jaký to teprv bude z 19 na 15 :D Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 no to se brzo dozvíme už teĎ vidím ten komfoooort :D Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Poprosil by som porovnavacie foto, ked uz bude jedno koleso zimak a jedno este letne Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 nejspíš budu přezouvat u Garnyho spolu se zvednutím podvozku takže to asi nevyjde... :) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Uz aj 15" vs 18" je pecka Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 to snad neni mozny, uz podruhy. Ano jsem debil protoze se mi to stalo uz podruhe ale to auto je proste past na lidi v tomhle. At mi nikdo nerika ze to nejde nejak nakodovat, ze kdyz nekdo zmackne tlacitko na zamceni / odemceni dveri tak to zamkne / odemkne vsechny dvere krome tech ktery jsou otevreny. Timto se omlouvam tem co me vcera cekali, prijel jsem domu az o dve hodiny pozdeji nez jsem mel v planu. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Ches mi rict ze se to to vcera povedlo...:lool: :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 dneska kodujeme fido, tohle uz se nesmi stat. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 ... je fakt, že OII má to tlačítko na blbém místě. U OI to bylo řešený líp. Otázkou ale je, jestli to jde nakódovat jinak. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 minimalne odstavim zamknuti po rozjezdu, protoze ja to tlacitko mackal cilene abych otevrel zadni dvere a evidentne jsem zmaclk spatnou stranu Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 to snad neni mozny, uz podruhy. Ano jsem debil protoze se mi to stalo uz podruhe ale to auto je proste past na lidi v tomhle. At mi nikdo nerika ze to nejde nejak nakodovat, ze kdyz nekdo zmackne tlacitko na zamceni / odemceni dveri tak to zamkne / odemkne vsechny dvere krome tech ktery jsou otevreny. Můžeš prosím tě ten problém trošku rozvést, nějak nechápu co se ti přihodilo. Mám také zamykání po rozjezdu a nerad bych byl v pasti. Jinak přední dveře se dle mého otevřené nezamknou, ale raději to teď otestuji abych nekecal. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 zkus nasledujici: - najdi nahradni klice nebo radeji posad nekoho dovnitr - zastav po jizde kdy se ti zamceli dvere - vypni zapalovani a nech klice v zapalovani - vystup z auta - zkus otevrit zadni dvere, nemeli by jit otevrit - otevri dvere spolujezdce a zmackni zamykaci tlacitko u radicky - ujisti se ze mas nahradni klice v kapse nebo nekdo sedi uvnirt a zabouchni a jsi v pasti Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 (upraveno) Děkan, vyzkouším a dám si na to pozor!!! Otestováno: - zastav po jizde kdy se ti zamceli dvere - vypni zapalovani a nech klice v zapalovani - vystup z auta - zkus otevrit zadni dvere, nemeli by jit otevrit NEJDOU - otevri dvere spolujezdce a zmackni zamykaci tlacitko u radicky NEJDOU, NECHÁPU proč bych v běžné situaci mačkal tlačítko zamknout? - ujisti se ze mas nahradni klice v kapse nebo nekdo sedi uvnirt a zabouchni Chápu jak to myslíš, podařilo se mi to nasimulovat, ale musím říct, že toto je v mém případě naprosto nemožné. PS: Když jsem to testoval, tak jsem si vzpomněl, že se to tu už někdy řešilo Upraveno Říjen 23, 2011 uživatelem Stanson Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Vzdit Ondra psal ze si spletl misto otevreni si to zamkl... Mne to jednou udelala ledvinka co mam u rucky... Dneska jsem se koukal a nic sjem v komfortu nenasel. Ale jsou tam nejake veci co nejsou popsane tak budu badat... Stavis se Ondro po 18 hod??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Panove o kolik km si myslite ze je OK prejet olej ? Duvod proc se ptam je ze jednou jsem menil olej driv asi o 2300 km a ted bych to chtel postupne naposouvat zpet (aby se mi to zase lip pocitalo) takze co treba na kazde vymene prejet olej o 700 km ? Menim olej o po 15 000 km, za tu dobu dolivam 2x, zrovna jsem dolil podruhe cca 800ml takze ted to na tech 3000km do vymeny ma cca 1/5 standardni naplne novou. Pocet nalitanejch km bude taky rozhodovat 204 000 km Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Pokud tam dáváš long life, tak by tech 3000 neměl byt žádnej problém. Já na long life jezdím 20tis. a pak dělám výměnu .... On by to neměl být problém ani pro normální olej. Se služebákama občas taky přetáhneme 3-4 tis. a motory mají nalítáno kolem 600 tis. a bez problému to zvládnou .... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 nemam LL, a tusim to je 5W-40 Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 no rozhodně těch 700 km nebude žádnej problém ty oleje mají dostatečnou rezervu a vzhledem k tomu jak PDčka papají olej a dost se ho tam během intervalu dolejvá, tak si tu svou kvalitu udrží déle ..... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky