Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Ahoj chlape, prosímtě možná bych někdy s tebou hodil řeč o těch našich popelnicích, bydlím od tebe asi 500metrů a u garáží tě občas vídám jak jedeš na šemberku, stává tam občas takoej stříbrnej kombík octa, zatím jsem se osobně nepotkali ale vzhldem k tomu že už s ní máš něco na hrbu rád bych hodil řeč. Jinak pro představu foto. Zdenál

post-17195-0-14775000-1323124811_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

cau, jj vsiml jsem si te tam, pokazde kdyz jsem te tam videl jsem bohuzel spechal. Brno ma pravidelne srazy kazdy mesic druha Streda dalsi je tedy 14.12. Schazime se v Holaskach v restauraci cola transport vice info zdepokud se ti chce tak se za nami prijed podivat, je tam pohodova parta lidi a kazdy je vitan. Pokud te nekde uvidim pokusim se zastavit kdyz mi to plan dovoli. Mame tu i v regionech vlakno na denni pokec.

Libi se mi jak mas zatmaveny ty zadni svetla, celkove ma tvoje octa takovej cistej design.

Odkaz ke komentáři

tak uz jsem prisel na to (diky p2p) proc se pri pouziti 7J disku s ET54 a tedy i pneu 225/45R17 v VTP nepovoluje uziti sneznych retezu. A proc tedy ? Protoze mezi vnitrni hranou disku a tlumicem je asi tolik mista jako ma chjetjov mezi gumou a podbehem na letnich kolech

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...