chjetjov Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Moc peknej zimni setup ;) snad si dam velkou vrstvu jinak to pujde pekne blbe dolu :D Sakra ten sport paket se mi u tebe vzdycky libi :) Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) Mno za mno někdo přijít s foliatecem, či jinou srágorou, tak ho ženu...Z těch "tvých" kol Ondro, jsem zatím sundal ten černej sráč jen z jednoho, a to jsem dělal celý den. Nejhorší jsou záhyby...Jsem u toho rostl Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem x Michi x Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) x Michi x: dej si to do vany. Spař to horkou vodou a pak jemnou houbičkou. Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem Vasekk Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 a nebo tedy parním čističem a nemusíš je tahat domů ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Michi: tak koukam ze stejny jako u me... :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Co jsem videl, tak se sundavanim plastidipu nejsou takove problemy. Nedali jste moc malou vrstvu toho foliatecu? Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) x Michi x: dej si to do vany. Spař to horkou vodou a pak jemnou houbičkou. Ok, díky. Já to zkoušel nahřívat fénem, bo horkovzduškou jsem se bál, aby to něco neudělalo, tak to zkusím a nebo tedy parním čističem a nemusíš je tahat domů ;) Doma už jsou, první dělá parádu v obýváku, ostatní mám na chodbě. Ale díky za rady, vyzkouším vše a dém report Michi: tak koukam ze stejny jako u me... :D Jsem byl normálně zoufalej Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem x Michi x Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Napadlo mě co to zkusit horkou WAPkou? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 U me byl jednoznacne problem s malou vrstvou foliatecu. Wapkou to slo ale jen nekde, nektere zahyby jsem drolil prstem. Ale pokud to i Mitchimu slo blbe s plastidipem tak nevim. Asi byla taky mala vrstva bych rekl jinak to totiz jde dobre. Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Malá vrstva, řekl bych...Ondra to bude vědět :lool: Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Co si pamatuji tak daval 4 vrstvy... ale pred tim to paradne odmastil... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 tak lunarka zvlada i 15 cm cerstve napadleho neujeteho snehu a pekne do kopce, holt je treba mit dobry gumy a tezkej motor <:o jinak pri pohledu na fotku me napadl prvni neesteticky ryze funkcni prinos duplexu.> Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Nemas to nejaky pokrouceny? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 tak lunarka zvlada i 15 cm cerstve napadleho neujeteho snehu a pekne do kopce, holt je treba mit dobry gumy a tezkej motor <:o jinak pri pohledu na fotku me napadl prvni neesteticky ryze funkcni prinos duplexu.> teď už chápu ten grog :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Nemas to nejaky pokrouceny? taky mi to tak připadne, ale to by Ondra nebyl tak klidnej , vyhřívání zadního víko duplexem, další příplatková výbava Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Pokrouceny to nevypada... jenom prava strana je hafo obalena snehem... proto to skresluje... edit: p2p hrubka jako svina... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 taky jsem se při pohledu na tu fotku lekl, co se stalo s pravým bokem Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 jako taky doufam ze je to nabalenej snih, jeste jsem se nesel podivat protoze venku je -8 stupnu tak semi tam moc nechce. Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 někam nacouval, umělec :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 to se ti Lunárka kroutila zimou :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 jako taky doufam ze je to nabalenej snih, jeste jsem se nesel podivat protoze venku je -8 stupnu tak semi tam moc nechce. nesváděj to na tu teplotu venku a hybaj, anebo jinou omluvenku, uznávám jen tu ženského rodu, kdypak uděláš průzkum servírek Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 pruzkum servirek jsem delal uz vcera, nikam nejdu prapadla me ze zalohy metaxa :D :D :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 budiž, Metaxa je ta ! no a výsledek průzkumu? než odejdeš do němoty Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 jsem od te metaxy radeji utekl, takze odchod do nemoty se nekonna, cece lepsi servirky jsou asi jinde nez v tanecnici a da se s nima docela dobre popovidat, ale nalakat ji/je sem bude dost tezkej orisek zvlaste v presile v jake tu budeme. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 (upraveno) budeme samej hezkej kluk přeci Upraveno Leden 12, 2013 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 prave, znas je jak si nevedi vybrat tak nepochopitelne nejdou vubec, misto toho aby podarovali kazdyho :pivo: Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 protože to jsou ženský.... Jen si neumím představit jak bysme se narovnali kdybysme je náhodou ukecali :D :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 myslim, ze tohle nebude treba resit Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 naraznik je OK, jdu dat veci do auta projet davem a dam si downhill hadam to bude protazeny a uklouzany tak to bude zajimavy. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky