Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

ty wole to je prumer do toho bych sel kdyby to podrzelo v zatocine, neco uz je v garazi ve fazi na pripravu ale jestli to u nich skonci to nevim ve hre jsou jeste dva nahradnici ale nevim jestli do toho dat penize, to co mam pripravene jsem poridil pomerne vyhodne a nahradnici by vyzadovali dalsi investice v radu 6000 - 10 000 a samozrejme prodat to co je ted. Kazdopadne rozmer gum zustane minimalne pro tuto sezonu jeste 235/35R19.

A jsem si pomerne jist ze se v utery presvedcim ze potrebuju novy silace na predni naprave

Odkaz ke komentáři

meraky nejsou ale vyhodit te muzou kdyz budou chtit, maji k dipozici papir (ohani se jim v pripade ze chteji prudit) ze skodovky kterej rika ze jejich auta z vyroby jsou zatmaveny na zakonem pripustnou mez.

Proto jake koliv dalsi zatmaveni neni pripustne.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

pocasi se umoudrilo a tak bylo na case udelat neco na aute, nevim jestli do Worthu bude vse hotovo, ale dneska exLunarka dostala jiz drive zakoupene Brembo Sport + Textar Ceramic + nove kryci plechy na predek. Po x letech vlastnictvi jsem se dokopal i k tomu natrit trmeny barvou a jelikoz zastavam nazor ze drobnosti (velikost mych brzd oproti tem par exemplarum co se to pohybuji) neni treba zduraznovat dostali cernou barvu.

kot.jpg komplet.jpg

Probehlo i zkusebni nastaveni podvozku na leto, zatim jeste tyden budu na zimnich tak pak se uvidi. Inspirovani tuzingem VW a Skoda z poslednich velethu musim zodpvedne prohlasit ze do kazde dilny kam jezdi auto s podvozkem AP je doporucenym vybavenim stahovaci kurta, usetrila nam tolik prace na nadavek ze to snad ani neni mozne.

kurt.jpg

A tady uz je vysledek na predku, je pravdepodobne ze se to jeste zmeni ale prvne je potreba osadit letni kola a projet to.

komplet2.jpg

!!! Specialni podekovani Alessimu za celodenni pomoc a trpelivost s exLunarkou !!!

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...