zabiak Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 www.maxi-l.cz " Praha 10, Vršovice" - v pohodě www.autodilyharfa.cz " Praha 9 Vysočany" - chování hrozné, prodávající je debil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Vršovice opravu v poho.Můžu jen potvrdit. Jinde jsem ani nebyl (myslím v Praze). Proč chodit jinam,když to tam je OK,že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Pokud můžu přidat zkušenost s rakovištěma v Okolí Olomouce . Vrakovište v Bystročicích - šíleny jednání a ještě šílenější ceny ! , radši se vyhněte ! Vrakovište Nedvězí - mohu jen doporučit . Skoro poloviční ceny jak v Bystročicích . Naprostá spokojenost . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Mníšek pod Brdy....tam mají snad vše co kdy potřebuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Omegus Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 v ohodě zkušenosti s autokrylem v Bohumíně http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alí Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 AHOJ A CO NEJAKEJ V OKOLI JICINA NEVITE O NEJAKEM? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 A zapoměli jsme na Jendu T4 Praha-Satalice super jednání i ceny . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 AHOJ A CO NEJAKEJ V OKOLI JICINA NEVITE O NEJAKEM? :) u Jičína je jeden v Popovicích.. mají jak co.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Praha a okolí: Vršovice a Autoland Sluštice vždy všechno v pohodě a slušné jednání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 O nejakym slusnym vrakovisti na severu nevite?Děčín,Česká Lípa,Liberec apod.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 O nejakym slusnym vrakovisti na severu nevite?Děčín,Česká Lípa,Liberec apod.? JJ taky se přidávám tu nic není :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Já mám z Prahy nejlepší zkušenost s autocentrum škoda v Malešicích. Vždy slušný a dobrý ceny. Z Vršovic moc dobrý pocit nemám,záleží kdo tě zrovna obsluhuje a každý ti řekne jinou cenu a spíš se tě snaží natáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Ehm... Ostrava a okolí. Hlásím se! Mám skoro vše... Co můžu seženu... OCTAVIA, FABIA, SUPERB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Ehm... Ostrava a okolí. Hlásím se!Mám skoro vše... Co můžu seženu... OCTAVIA, FABIA, SUPERB Zdarec kolego....tonoucí se stébla chytá... co takhle RS koncovka výfuku na O1 Tdi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Mám ji na autě (OI 1.9TDi 66kW) a chci jí dát dolů. Potom se můžeme třeba domluvit na prodeji... Když tak mi napiš SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Dalsi Praha... http://www.skodavrakoviste.cz/index.html - dlouho jsem tam nebyl, ale majitel je peknej mafiozo, kazdopadne dilu mel vzdycky dost a dilna vedle, ktera je vecne zabednena, radsi nekomentuju. Ale i hlaska ve Vrsovicich pred par lety... uz nevim co jsem chtel, ale neco jetyho, a mistr tenkrat rika, nevadi, do zitra sezeneme... Pak je taky jakejsi vrakac na Malesicky, ale znam jen ceduli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Autoland Sluštice bez problémů.Super přístup :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 A zapoměli jsme na Jendu T4 Praha-Satalice super jednání i ceny . :o to jo Jenda T4 ze Satalic je super díky němu mám opěrky hlavy :) Praha 10 Vršovice Taky supr šel jsem si tam koupit pravý ofuk a vzal jsem si i elektrony s novejma michelinkama byly to 15-ky disky a kola měli místo klasickejch 195 205 šíři za neuvěřitelnou cenu 10000 ten co mi je prodal si pak drbal hlavu ale což měl prostě smůlu :) :D Praha 9 Vysočany Tak tam je to hrůza jen co jsem tam přišel tak na mě koukali jako na nějakýho grázla co jim tam šel něco ukrást a když jsem se zeptal jestli to nemaj tak mi řekli že ať přijdu příště že to momentálně nemaj,při tom to leželo vedle nich(HRŮZA JAK JSOU NEOCHOTNÍ) Jinak Autoland Sluštice nemám zkušenost ale když říká Míša alias Živočich 7007 a že mu věřím(je to totiž kolega z práce) tak je to tam dobrý a i za slušný LOVE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN FROLKA Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 autovrakoviště Holubice u Brna http://www.eurovrak.cz/ mají skoro vše na všechny auta ceny 50% z nových dílů u autor,ser, (což mě připadalo moc ) když tak si otestujte jinak jsem zkoušel Strážnici nabídka nic moc a např ,motorek na světla mě chtěl prodat za 800 starý (což jsem měl nabídku i na nový )nakonec od někoho z netu 200 a funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukisoft Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 nemáte někdo kontakt na Jendu T4 Praha-Satalice. dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Já doporučím vrakoviště Škoda u Hosína u Českých Budějovic. Super vrakoviště pro Jihočechy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sakal Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 nějakej tip na slušnou vrakárnu v okolí Plzně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Kladno vrakáč vedle OMV směrem na Buštěhrad nic nebrat nevyzná se neporadí a dal mi i špatný díly. A pěkně drahý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Já doporučím vrakoviště Škoda u Hosína u Českých Budějovic. Super vrakoviště pro Jihočechy. Souhlasím, mohu také jen doporučit - řeší i reklamace, ochotná domluva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Toniik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj lidi,poraďte nějakej vrakáč ve východních čechách. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovarecek Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Kaje,,jak to vrakoviště u Hosína najdu,,jsem Vimperák,,,dík!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
X-TDI Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 autolad sluštice-ale jenom oddělení škoda-moc ochotnej prodavač-fakt spokojenost oddělení vw hrozná neochota strašně důležití,nafoukanci-hrůza holubice u brna-předražení-koupili si etku a ceny VW group polovina etky.navíc jeden kretén donesl svařovanou těhlici,tak jsem ho poslal k čertu,druhej donesl jinou a třetí mě tvrdil že je to z G4ky a na oktu to sedne-akorát si nikdo z nás v tu chvíli neuvědomil že je to na kotouč ne 280mm ale menší,takže až sem všechno poskládal tak sem tam nenacpal brzdovej kotouč jinak dobej chlapák je v Telecím u poličky,standardní šmelinář z vysočiny-spokojenost,ještě jsme pokecali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Já doporučím vrakoviště Škoda u Hosína u Českých Budějovic. Super vrakoviště pro Jihočechy. Kde najdu to vrakoviště u Hosína.Je to nějak značené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Helemese co je tu najednou jihočechů. Ale do srazů Jižní čechy se nikdo neodváží. To vrakoviště je tady v tom areálu. Ať vás nezmate že se jede jakoby do statku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 nějakej tip na slušnou vrakárnu v okolí Plzně? Já se taky přidavam nezná někdo něco v oblasti plzně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.