Přejít na obsah

Podvozek

Spooky1

Doporučené příspěvky

Dekuju za reakci! Neco takoveho jsem potreboval slyset. Nyni dva dotazy:

1. Kdybych to snizil jen o tech klasickych 35mm tak bych tyhle veci menit nemusel?

2. Nebyli byste prosim tak hodni a nehodili mi sem nejake odkazy, jaky presne typ stabilizatoru pro jaky podvozek, jake silenty a tycky?

Mockrat dekuju! A pardon za moji nevedomost...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Mám pár dotazů ohledně podvozku na Octavii RS:Potřebuju vyměnit podvozek a hledal jsem vhodný podvozek za přijatelnou cenu a vyšli mě dva V Maxx výškově stavitelný http://www.v-maxx.cz/vmaxx/eshop/2-1-Vyskove-stavitelne-podvozky/616-3-Skoda-Octavia-I/5/227-Sportovni-vyskove-stavitelny-podvozek-SKODA-OCTAVIA

nebo WEITEC pevný http://www.weitec.cz/katalog.asp?pgid=9941

Jaký z nich je lepší?

Vybrat výškově stavitelný nebo pevný?

Jaké snížení je optimální 35/35mm nebo 35/55mm když mám kola 18 s 225/40 R18 pneumatikami a většinou jezdím s rodinou naložený (ale ne moc čast,protože jezdím služebákem)

Máte někdo Octavii RS,stejná gumy a takto snížený podvozek?můžu poprosit fotky na autě jak vypadá snížené?

To snížení např. 35/35mm které je přímo na RS je snížené o 35mm nebo 35mm oproti sériovému podvozku?Díky za rady

Odkaz ke komentáři

Prosim te, hlavne ne V-maxx. To je tak pro kluka, kterej s autem najede par km a ma to jen na "paradu".

Weitec bude urcite lepsi. Ale ja bych ti poradil jeste neco jinyho. Napis SZ clenovi mato88 a nech si poradit od neho!! Vic bych nevymyslel, nechal si poradit, koupil podle nej a jen bych jezdil.

Odkaz ke komentáři

Zdravim, udavane snizeni je vetsinou ze serie. Kdyz jsou pruziny primo na RS jediny co sem videl maji snizeni -20 a to je serie -35/-35. Ja mam podvozek bilstein b8 sprint a pruziny weitec 55/35 (od DEKO) a max spokojenost. Snizeni jeste snesitelny.

Jaké máš kola?na kolik tě vyšli?v kolika lidech jezdíš?děkuji

Odkaz ke komentáři

Jaké máš kola?na kolik tě vyšli?v kolika lidech jezdíš?děkuji

Kola mam 17cky jak letni tak i zimni, pneu normal co tam muzou bejt 205/50. Tlumice myslim ze me vysli na 13000 a pruziny stoji novy 3500. Ja vetsinou jezdim sam, nekdy ve dvou ale zase nekdy i plnej a vzadu 4lidi. Nekdy kdyz jedu plnej a vemu nejakej pricnej hup tak skrtnu vzadu okem, jinak je to ale dobry. Nejhorsi bylo kdyz si auto pujcil tata a do kufru nalozil skoro pul palety zamkovky, to me pak zadni kola prosoupaly plastovy podbehy, ale za to muzou nase cesty jinak by to neskrtalo.

Odkaz ke komentáři

a ty pružiny 55/35 jsis vzakl kvůli tomu,že je motor vepředu a je těžší nebo kvůli něčemu jinému?koukal jsem na 35/35mm.

Našel jsem a poradili mi http://www.hanza-autodily.cz/tlumic-predni-bilstein-b6-sport-18t-rs/d-70819/ a jaký je rozdíl s těmito http://www.hanza-autodily.cz/tlumic-predni-bilstein-b8-sprint-18t-rs/d-70820/

A pružiny tyto http://tuning.autodoplnky.cz/nastavitelne-tlumice/koni-sport-springs/sportovni-pruziny-koni-sport-springs-skoda-octavia-s86431349

Co ty na to?nevbo kompletní Weitec?

Odkaz ke komentáři

Ja chtel 55/35 kvuli tomu aby sel predek niz nez zadek, uz v serii je mezi prednim kolem a blatnikem hrozna mezera. Ono i s timhle snizenim ta mezera je porad vetsi nez vzadu,ale je to jenom opticky. Predek ma vic vykrojenej lem blatniku, tak to vypada ze je predek porad vis nez zadek.Behuzel fotku sem jeste neudelal. Ty tlumice jsou shodne, ale B6 je urcena na origo vejsku auta a B8 jsou na ty snizeny pruziny. Podle meho nazoru je bistein jedna s tech hodne dobrych znacek. Koni delaji taky dobry tlumice, ale dost uz tvrdy, jak je to s pruzinama to nevim. Ten pevnej komplet od weitec nebude spatnej, bude neco jako origo RS ale snizenej podle zvolenych pruzin.

Odkaz ke komentáři

Takze foto 55/35

post-197-0-73514100-1326608746_thumb.jpg

Pak jezdive snizeni, ale nevim uz kolik :D

post-197-0-57091600-1326608784_thumb.jpg

post-197-0-23574200-1326608805_thumb.jpg

No a pak na max co to slo. Drelo to pri kazdem hupu a rejd byl zmensem o pul otacky :lol:

post-197-0-72032700-1326608847_thumb.jpg

Takze zhrnuto a podtrzeno, ted jsem zept na serii podvozku RS. :P

post-197-0-06083100-1326609093_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Díky moc za rady a za fotky. Mě se líbila od Deka ta první fotka 55/35 pěkné snížení,ale koukal jsem,že tam máš origo RS a to jsou 17?nebudu mít problém s 18?A proč jsi se vrátil k origo RS?Máš upravené podběhy?Jaký máš podvozek?díky

To fox360: Já chci jít do weitecu hlavne kvůli penězům za 10800kč komplet podvozek a značka dobrá. koukal jsem i na stavitelnej od Vmaxx za trochu více,ale to my rozmluvily že je to hrůza tak hledám nějaký střed a když si koupím pevný tak se bojím,že bude bu´d moc nízko (vozím rodinu a psa zase,ale moc nejezdím kvůli služebáku) a nebo vysoko i stejně jako u origo Rs.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem musel pri max snizeni podbehy upravit, ale to jen z duvodu pneumatik (225/45 R17), ktere nejsou vhodne na tak vyrazne snizovani.

Vratil jsem se z duvodu pohodlnosti a cestovani. Ono to nebylo zrovna pohodove a pokud nesezenu na leto pekne spidery, nazuju na 16 letni gumy :D :D Kdybych mel druhe auto na praci a RS na vikend, tak by to bylo jine. :palec:

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

na predchádzajúcej octe som mal Eibachy a predok bol určite nižšie. neviem čím to bolo ale je to fakt. fotky tu nemám ale na SH mám ešte vlákno a tam fotky sú.

...a zrovna tie pružiny mám v garáži...

osobne by som chcel origo z RS ale ako čítam,volba tlmičov(neorigo) je dosť veľký problém.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...