Hanes52 Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Zdravim , chtěl bych se zeptat zda už se někdo setkal s tímhle problémem na O II FL, že u předních parkovacích světel je u žárovky zevnitř napraskaný světlomet jedná se o světla s xenonama, tak jak je to na fotce ukázano, a i když to už tu asi bude ale jestli by jsme mi rovnou doporučili nějakou adekvátní nahradu ledkami. Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Byly tam LEDky nebo klasické žárovky? Vypadá to, jakoby to bylo popraskané od tepla. Buď vypadá žárovka dovnitř světla, nebo LEDka s velmi hřejivým odporem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Listopad 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Měl jsem vindanou žárovku a vypadá to na originál w5w žárovky a je to na obou uplně stejné, auto nevlastním od začátku, a je to dovezené z Itálie. asi to bude jako od tepla ale zajímalo by mě spíš jestli už se s tím taky někdo setkal, je fakt že když jedu z potkavacíma asi tak pul hodiny tak je to docela dost teplý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Běžný problém - na Octáviích ve firmě jsme to po 200.000km měli na všech, na autě manželky je to vidět už po 130.000km / 5 letech provozu. Všechny auta kupována jako nová a používány pouze originální žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Běžný problém - na Octáviích ve firmě jsme to po 200.000km měli na všech, na autě manželky je to vidět už po 130.000km / 5 letech provozu. Všechny auta kupována jako nová a používány pouze originální žárovky. To jsem právě chtěl vědět, protože jsem si teho ještě u žádné jiné nevšiml, sice je už teď pozdě ale nahradím ji LEDkou ta aspoň tolik netopí. Jinak díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Pokud koupíš LEDku s odporem (tzv.CANbus) tak bude topit a možná jeste víc. Je tu řešení bez odporu a vypnout hlídání aby naházely chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Pokud koupíš LEDku s odporem (tzv.CANbus) tak bude topit a možná jeste víc. Je tu řešení bez odporu a vypnout hlídání aby naházely chybu Takže takový z blata do louže, no ale stejně mě to nemine nějak to vyřešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 A měl bych ještě jeden dotaz, kde bude problém když jsem nahradil parkovačky LEDkama a když jen zapnu světla obrysovky i potkávačky tak je to v pohodě, ale jakmile nastartuju a xenon se zkalibruje tak u jednoho světla ta LEDka začne strašně blikat, ale u druhýho je to v pohodě, je to třeba jen blbej kontakt nebo je problém v něčem jinde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 . Zdravim , chtěl bych se zeptat zda už se někdo setkal s tímhle problémem na O II FL, že u předních parkovacích světel je u žárovky zevnitř napraskaný světlomet jedná se o světla s xenonama, tak jak je to na fotce ukázano, a i když to už tu asi bude ale jestli by jsme mi rovnou doporučili nějakou adekvátní nahradu ledkami. Díky za každou radu. U světel s xenonama to dělají odstřikovače. jde o to, že ta kapalina z ostřikovačů stříká na tu parkovačku a jak je to rozpálený tak to spolu reaguje. Říkal mě to nějaký technik. Nesetkal jsem se se s popraskanýma halogenovýma světlama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 (upraveno) Dnes jsem si u kolegy všimnul, že má na žárovce od parkovačky nasazenou plastovou krytku jako nějaké chránění, předpokládám, že uvnitř světla to bude proti teplu.No ve škodě to asi nedělají.Kolega má Rencka nebo http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-cz/eshop/13-1-Autozarovky-LED/60-2-patice-T10-T20/5/9284-LED-zarovka-12V-T10-bila-10SMD-Osram-s-cockou Upraveno Listopad 8, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 . U světel s xenonama to dělají odstřikovače. jde o to, že ta kapalina z ostřikovačů stříká na tu parkovačku a jak je to rozpálený tak to spolu reaguje. Říkal mě to nějaký technik. Nesetkal jsem se se s popraskanýma halogenovýma světlama Je fakt že tohlo by to mohlo dělat, ta žárovka topí jak čert, no zkusím nějaký LEDky tam dat a uvidí se jestli to ještě víc popraská nebo ne, ale doufám že už ne Dnes jsem si u kolegy všimnul, že má na žárovce od parkovačky nasazenou plastovou krytku jako nějaké chránění, předpokládám, že uvnitř světla to bude proti teplu.No ve škodě to asi nedělají.Kolega má Rencka nebo http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-cz/eshop/13-1-Autozarovky-LED/60-2-patice-T10-T20/5/9284-LED-zarovka-12V-T10-bila-10SMD-Osram-s-cockou Už jsem tam podobnou měl, ale bohužel jsem si nevšiml že je o něco delší, takže se tam jako že vleze ale de vidět že je opřená o světlo, ale tahle by tam mohla být akorát. a je fkat že když to má takovy hlinikový tělo že byto nemuselo tolik topit. A nevíš prosímtě čím to může být že po nastartování jedna LEDka začala hrozné blikat, ale druhá svítila normálně, jeslti třeba jen blbej kontakt nebo tak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 (upraveno) Mozna kontakt,ale to by hlasilo chybu na maxiku ne? Pokud objednáš tak dej vědět jestli Ti to sedne do světla rozměry: průměr 9 mm, délka 28 mm Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 10, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Mozna kontakt,ale to by hlasilo chybu na maxiku ne? Pokud objednáš tak dej vědět jestli Ti to sedne do světla rozměry: průměr 9 mm, délka 28 mm Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Zatím nemám v plánu objednávat,vyměnil jsem ty co jsem měl teď za jiný, tak uvidím jak na tom budou tyhle mám teď http://www.autoplay.cz/led-zarovka-t10-4-1-smd-12v-canbus-bila-p34348 zítra to budu montovat, tak když budeš chtít tak ti pak dám vedět co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Necituj, porusujes tim pravidla fora. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Ok.pokusme se vyresit tento problem do budoucna. Od toho je toto forum P2P jasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 19, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2016 Zatím nemám v plánu objednávat,vyměnil jsem ty co jsem měl teď za jiný, tak uvidím jak na tom budou tyhle mám teď http://www.autoplay.cz/led-zarovka-t10-4-1-smd-12v-canbus-bila-p34348 zítra to budu montovat, tak když budeš chtít tak ti pak dám vedět co a jak.Resil jsi to? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Listopad 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Ano, řešil jsem to, tyhle neblikají, vše je v pohodě a ani kontrolka prasknuti žárovky nesvití, a tolik se to už nehřeje, neříkám že vubec ale o hodně míň jak klasická žárovka, a k těm xenonum to vypadá o hodně lip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Dnes ledky dorazily.Jak budu testovat tak hodím foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 27, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 No tak jsem se pokoušel o výměnu klasiky za led.Po zasunutí patice do světla je čočka opřená o plast světla-výměna tedy neproběhla.Provedl jsem test ohřevu klasiky a led.Klasická žárovka topí hned, led nehřeje, ale čip na led obvodu se zahřívá tak, že se na něm nedá udržet po cca 3 s prst, tento modul se nachází ve stejném místě jako vlákno žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 Je fakt že s tím opřením o plast jsem měl problém i u té první LEDKY,ale poté jsem koupil jinou a ta už je v pohodě a zahřátí světla je oproti klasice tak sotva čtvrteční, takže pro mě zatím spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 6, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 A které tedy máš? Ty ověřené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Tady tyhle http://www.autoplay.cz/led-zarovka-t10-4-1-smd-12v-canbus-bila-p34348 a jsou černý akorát jaki to tělo čočky, kdybych měl čas tak bych ti hodil foto ve dne ale teď nemám vůbec čas, leda až o víkendu, ale za mě dobrý, chybu to nehlásí ani teď v zimě a hřeje se to jen lehce jako kde je to ten bod nejblíž krytu, ale jinak cajk, možná kdyby byly o něco kratší tak byto taky nevadilo, ale furt lepší jak ty předtím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fusko Odesláno Prosinec 16, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2016 ani chybu nevyhadzuje? tak to si stastny clovek, skus si najst cas aj ja by som sa velmi rad na to kukol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2016 Pokusím se zítra nafotit jak to vypadá, a jaki zatím žádná pořádná zima nebyla ale i když bylo tak kolem -7 a cely světla zamrzlý tak to bylo bez chyby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Tak jsem dneska měl čas to nafotit, je to Teda nafoceny telefonem ale tak vidět to tam jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Tak tady jsou ty slibované fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 To vypada dobre.Musim tedy ubrousit tu predni cast ledky aby nevznikl dotyk s svetlem a pujdou tam asi taky, ale az bude tepleji Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Jako možná by to asi chtělo obrousit, ale nepříjdeme mi to tak uplně, furt lepší než ty první co jsem měl, ty tam nešli ani pořádně dát, jak byly velký. Ale tak nená to uplně stejnou teplotu barvy jak ten xenon, ale tak furt lešpí jak klasická žlutá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Tak tohle jsem mel a s xenonem to neladi. V podstate jsem nenarazil na zadnou ledku, ktera by svitila jako xenon. Jinak ty ledky maji vetsinou patici primo z tistaku a neni nic jednodussiho, nez uriznout cca 1/3 te desticky a je to hned. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Ty první co jsem měl tak svítíly uplně jak xenon, ale byly delší a taky jedna po nastartování auta blikala, takže jsem je vracel a o bral jsem pak tyhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.