Mola999 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Ahojte, prekusal som forum a nenasiel som nikoho s podobnym problemom... ak sa to tu uz objavilo tak ma navigujte kde :D Mam Columbus Navi, dnes som prehodil novy firmvare 2720.... ale na maxidote mi prestalo ukazovat vsetko co sa tyka columbusu.... respetkive zostal tam uz len MDF, NASTAVENIA, TELEFON.... stetol sa uz niekto s tymto problemom??? A este jedna prozba vedel by mi niekto prehodit Mikrofon z Bluetooth priamo na navi kvoli hlasovemu ovladaniu? Dik som z BA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Téma pořád dokola.Máš li OII Old,je potřeba FW upravit.Máš li OII face,je potřeba ji znova nakódovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mola999 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Mam Superb II... r.v 2009, a verziu columbusu A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 nakódovat znova,hlavně BAP protokol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mola999 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Dakujem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 jo jo.. někdy se nevyplatí přehrávat firmware jenom tak.. hlavně bez diagnostiky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mola999 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 tak tak, ale nasiel som tu super cloveka ktory mi urobil diagnostiku, a povedal co mam urobit :-) hned ako sa mi ozve pojdeme ten maxidot dat dokopy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mola999 Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Ahojte, prezrel som si celu temu ohladom Columbusu, nikde som nenasiel moj maly problem ak sa tu o tom uz hovorilo prosim o ospravedlnenie Mam Columba index A, FW 2664, prepojeny mikrofon cez navi... Mam vsetky funkcie ohladom noveho firmware aj hlasove ovladanie..... Pri navigacii mi vsak nejde zadat mesto ani ulicu ozve sa hlaska HLASOVE ZADAVANI ULICE NENI PODPOROVANO...... Vsetko je nakodovane ako ma byt..... Uz sa s tym niekto stretol? Alebo vie niekto poradit v com je problem? Dakujem Neviem ci je to dolezite ale mam superb II r.v 2009 prepacte spravil som chybu mam FW 2720 dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Mne tiez nefunguje hlasovanie zadavanie adresy co sa týka SR. Ostatné krajiny fungujú. Neviem kde je problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frudo Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Hlasove ovladanie navigacie na Slovensku v novej mape V7 je stale nepouzitelne.Po zadani mesta v slovencine nic nenajde.Naslo len zopar miest aj to len v nemcine.Zdasa,ze sudruhovia z NDR na to kaslu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 VW udělali konečně kryt na svoje 2DIN. Kryt na Columbuse Díky ceně 219€ mi to připadá dost vtipny, že to co mělo existovat už dávno se udělalo (u nich) až teď a ještě za takovy prachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 VW udělali konečně kryt na svoje 2DIN. Kryt na ColumbuseDíky ceně 219€ mi to připadá dost vtipny, že to co mělo existovat už dávno se udělalo (u nich) až teď a ještě za takovy prachy. Mozna jsi to spatne cetl, ale jedna se o INSTALACI v odbornem servisu, takze vlastni kryt plus prace, o ktere samozrejme vime, ze na zapad od nas bude mozna polovinu te celkove ceny. Samotny kryt bude tedy mozna o dost levnejsi. Jiste neni ulozeni RNS v aute od koncernu nejgenialneji resene (jinak ale az na vyjimky velmi povedene, ale napr. zcela nedoresena sprava POI), zejmena pro zlodeje v Cesku (ale jak je videt operuji i v zahranici :lool: ) to je hracka, asi to opravdu vyvijeli pro bezpecnejsi trhy. Nicmene vzhledem k porizovaci cene hodne pres 50 tis. Kc neni cca 10% ceny za odborne servisni reseni az tak moc. Chapu, ze ne kazdy s tim bude souhlasit, zejmena Ti, kteri si to s autem nekoupili, a dodatecne ruzne poridili levneji, napr. na cernem trhu s nejasnym puvodem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Tento kryt vidím jako odpověď na reakci trhu a kritiku na nulové zabezpečení tak drahého RNS. Nazval bych to spíš opravou vlastní chyby než funkci "navíc" za kterou si lidé musejí připlatit. V dnešní době to považuji za samozřejmost a za zámky ve dveřích si taky nikdo nepřiplácí. Proto bych očekával cenu kolem 1000Kč vč. instalace a ne tohle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Columbus + sound systém při zapnutí a úplném stažení hlasitosti repro šumí. když neběží motor je to slyšet. je to normální nebo je něco špatně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Mam Columbus + Sound System, nic takoveho myslim normalni neni, kdyz stahnu na min., nic me nesumi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 hm, kua 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Ktorá verzia sw je ten Columbus? Šumy a brumy v repro riešil tuším FW 2684... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 nevím, zjistím. zatím v něm docela tápu. ani boha nemůžu najít nastavení hlasitosti při spuštění rádia, při zpátečce apod a přitom bych dal ruku do ohně za to, že jsem to tam někde viděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 TONE - Nastavení hlasitosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Ahoj má se při spouštění Columbuse ukazovat vždycky to škoda logo? Dneska jsem kódoval novou Gateway, v rádiu už po vypnutí nehučí a rádio se zapne vyhned, ale logo neukazuje ale nekdy se ukaze.. OII MR06 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Má, úkáže se tehdy, když po otevření řid. dveří ji ihned zapneš. Pokud budeš čekat bude již zapnutá (připravená) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Triplseven Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Myslíte že má cenu vymýšlet nějaky dodatečny zabezpečeni Colomba? Nebo je to lepši nechat tak jak to je, aby toho nezničili vice než je nutne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Někdo tady psal, že vrtačkou vždycky zničil hlavy šroubů, ale já už ho vytahoval sám tolikrát, že takovou blbost bych nedělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Absolutní nesmysl cokoli dělat.Asi jsi ještě neviděl,co umí zloději,když jim nejde vyšroubovat co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Triplseven Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 (upraveno) ne neviděl, proto se ptam.Ale když tam bude něco na způsob toho Navi locku, tak by se na to mohli vykašlat a hledat něco kde je meně překážek.A nebo naopak je to jeste víc přiláká. ;) Upraveno Leden 2, 2011 uživatelem Triplseven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 V kombnaci s HF 1Z0035730B, Columbus ( fw. 2664 a vyssi) s telefonem s Windwos Phone 7 nefungují rychlé volby na Columbusu a hl. vytačení atd. Je to stejné jak WM 6.5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Jak píše Cosby, zjistěj, že nejde ven, tak ti něco v autě poničej - šroubovák do navi, rozřezané sedačky atd atd...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Nevíte někdo objednací číslo rámečku pro Columbus? Mám Climatronic. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 držák telefonu? barva? face-neface? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Já blb ani nenapíšu detaily... Držák telefonu NE Barva černá - prostě ten úplně obyč. PŘEDFACE MR2007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.