Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím o radu, nedávno mi odešel telefon se symbianem a tak jsme musel zakoupit nový, ale a androidem. po spárování se mi nenačte telefonní seznam, telefonovat lze. také se mi nezobrazují jména volajících. nevíte někdo radu co s tím, děkuji

Odkaz ke komentáři

Na strankach http://www.netdata.be/iso/index.php? vyber step 1 "skoda columbus", step 2 nahrejes svoje logo (velikost 800x480, format PNG) a nechas si vygenerovat iso image, tento iso image vypalis na cd, das do columba, resetujes ho do update modu(stisknes zaroven ty dve tlacitka v pravo u mechaniky a tlacitko setup) a pak uz jen potvrdis instalaci.

Menil jsem logo a napoprve uspech.

Upraveno uživatelem ElvisEK
Odkaz ke komentáři

Ee, tlacitko vysunuti cd, hlasove ovladani a setup.

Jo je to malej iso, je tam jen to logo a par podpurnych souboru. Urcite bych to palil jedno iso, jedno cd. Nevim co to udela,kdyby jsi nechal cd otevrene a pak tam dopaloval druhej image.

Jo a to iso musis vypalit jako obraz cd, ne ze tam to iso vypalis jako soubor:))

Upraveno uživatelem ElvisEK
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

hosi nemozem najst podobne tema tak napisem sem ;) pisal som na inzerat ohladne predaja noveho LED Columbusa a pytal som sa na povod. pan mi odpisal toto:

Pochází z aut, která jsou určena pro záchranné složky - musí mít silný motor a tudíž vysokou výbavu, ale kvůli tomu by jim tam nešla namontovat vysílačka.

je to vobec pravda ? :blink:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Mám superb 2009 s columbusom. Auto bolo dovezené z Nemecka. Chcel som zistiť verziu FW a máp, ale nemám možnosť to nastaviť v ponuke, zrejme to bolo nejako zablokované. Diagnostika píše HW: 3T0 035 680. Mám stiahnutý FW 5218, ale neviem, či je možné ho tam nainštalovať tak, aby všetky nastavenia (MFD, parkovacie senzory atd.) zostali tak ako sú. Poradí niekto návod ako to vyriešiť? Chcel by som tiež aby bolo vidieť všetky tlačítka i pre servisné nastavenia, ďalej napr. Personal POI a možnosť pridať ich, zobrazenie rýchlosti atd. Nič z uvedeného mi neide, ale inak columbus funguje.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...