milhausek Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 hlasové ovládání Columbuse ti nepůjde - není zapojeno.. a aby jsi měl navigaci na maxidotu je nutné auto správně nakodovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Díval jsem se u DOLIho ve vlákně , že tam měl nějaké schéma na propojení toho mikrofonu , co tam mám s tím Columbusem. Nebo už se to dá nějak jinak udělat, je blbost tam mít dva mikrofony ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 to je určitě blbost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 tak uz neviem kde mam chybu, skusal som hudbu napalovat na dvd-rw, teraz som skusil nove verbatin dvd+r, a taktiez ho vyhodilo ako chybne... asi celu cestu do prahy a z5 bude musiet priatelka prepinat hudbu v mobile... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest knissan Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Ahoj, prosím o radu, nedávno mi odešel telefon se symbianem a tak jsme musel zakoupit nový, ale a androidem. po spárování se mi nenačte telefonní seznam, telefonovat lze. také se mi nezobrazují jména volajících. nevíte někdo radu co s tím, děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 jakou máš jednotku HF? povolil jsi při spárování přístup do tel seznam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Zkoušel jste někdo? http://www.briskoda.net/forums/topic/266198-create-your-on-rns510-custom-boot-screen/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 JJ,zkousel,slape to dobre,uz jsem menil trikrat logo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 V jakým programu upravujete fotky na potřebný rozměr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 zkus Zoner nebo Corel. Pripadne jednoduchy Image resizer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 jak zjistim ze je opravdu ledkovej?Proc nektere nove co pisou ze rok 2013 a maj tlacitko a na jedne je napsane TMC a na druhe ae Traffic??Podle toho poznam ze jedna je lcd a druha led? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 JJ,zkousel,slape to dobre,uz jsem menil trikrat logo... Jak se mění logo? Dá se na to použít SD karta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Na strankach http://www.netdata.be/iso/index.php? vyber step 1 "skoda columbus", step 2 nahrejes svoje logo (velikost 800x480, format PNG) a nechas si vygenerovat iso image, tento iso image vypalis na cd, das do columba, resetujes ho do update modu(stisknes zaroven ty dve tlacitka v pravo u mechaniky a tlacitko setup) a pak uz jen potvrdis instalaci. Menil jsem logo a napoprve uspech. Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem ElvisEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 .............resetujes ho do update modu ..................... Jak na to? levá + pravá šipka + eject? Iso soubory už mám, jen je mi divný proč tak malej soubor pálit jen na cd. Co když jich tam vypálim víc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Ee, tlacitko vysunuti cd, hlasove ovladani a setup. Jo je to malej iso, je tam jen to logo a par podpurnych souboru. Urcite bych to palil jedno iso, jedno cd. Nevim co to udela,kdyby jsi nechal cd otevrene a pak tam dopaloval druhej image. Jo a to iso musis vypalit jako obraz cd, ne ze tam to iso vypalis jako soubor:)) Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem ElvisEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Jasně. díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Tyjo já se toho resetu do update módu trochu bojim. Nemůže to s Columbem něco udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 ten update mode je jen jiny typ startu columba, pokud bys nezacal updatovat, tak z nej muzes klidne vyskocit resetem columba a jedes dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Dejte sem pro inspiraci vase screeny na uvod ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 na tech strankach je galerie, tak jsem si vybral z ni - http://www.netdata.be/iso/index.php?old=skoda me se libil tento, jen jsem doplnil svuj text nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Inspirace: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Já tam mám fotku svýho auta, jen pro zkoušku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Taky jsem si stáhnul několik obrázků z tý adresy a po jednom jsem musel přeinstalovat fw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 (upraveno) Ja pouzivam tohle... Upraveno Červenec 6, 2013 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) hosi nemozem najst podobne tema tak napisem sem ;) pisal som na inzerat ohladne predaja noveho LED Columbusa a pytal som sa na povod. pan mi odpisal toto: Pochází z aut, která jsou určena pro záchranné složky - musí mít silný motor a tudíž vysokou výbavu, ale kvůli tomu by jim tam nešla namontovat vysílačka. je to vobec pravda ? Upraveno Září 10, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 U nás jezdí tohle: http://www.zavolantem.cz/clanky/obecni-policie-vestec-a-radar-ramer-10c A dle foto Columbus má, tak nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
T.Piller Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Mám podobný problém,zastavil jsem před barákem kdy v autě vše šlo a fungovalo...po hodině kdy jsem se do auta vrátil a Columbus jen rozsvítí a zase zhasne a takhle je po pořád dokola.Nereaguje na nic a je to už třetí den...nejde zapnout,vypnout prostě nic...má někdo prosím nápad co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 může to být hw i sw problém... umím opravit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest edob Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Mám superb 2009 s columbusom. Auto bolo dovezené z Nemecka. Chcel som zistiť verziu FW a máp, ale nemám možnosť to nastaviť v ponuke, zrejme to bolo nejako zablokované. Diagnostika píše HW: 3T0 035 680. Mám stiahnutý FW 5218, ale neviem, či je možné ho tam nainštalovať tak, aby všetky nastavenia (MFD, parkovacie senzory atd.) zostali tak ako sú. Poradí niekto návod ako to vyriešiť? Chcel by som tiež aby bolo vidieť všetky tlačítka i pre servisné nastavenia, ďalej napr. Personal POI a možnosť pridať ich, zobrazenie rýchlosti atd. Nič z uvedeného mi neide, ale inak columbus funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Zdar pánové, asi budu za kaštana, ale jak se dostat na Columbusu do Hidden Menu? Přes VAG jsem si ho povolil, ale nemůžu přijít jak se do něj dostat (jaká kombinace tlačítek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.