Přejít na obsah

Stěrače přední jdou i nejdou

Doporučené příspěvky

Zdravím mam problem s octavii facelift 2001. Nastartuju a Stěrače přední nefunguji pouze se rozjedou na nejrychlejší tempo. Přijdu do auta za chvili a sterace zase běží uplne normalne. Funguji celou dobu ale druhy den sedanu do auta a zase jde jen na nejrychlejší ale s tim ze pokud je vypnu tak se nevrátí do původní polohy. Nevíte co s tim? Diky moc :)post-57775-0-21405800-1492506204_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

na 95% nemáš zatuhlý mechanizmus stěračů, ale špatný kontakt uvnitř "převodu" u motorku. Chce to celý ten mechanizmus vyndat z pod předního skla, roznýtovat, přihnout kontakty uvnitř, tak aby zase doléhaly, zpět smontovat a stěrače půjdu jako zamlada! Už jsem to řešil a je to oprava tak na hodinku.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Nazdar chlapi som bezradny :/ ... Sekol sa mi mechanizmus stieracov- rozobral som a ramienka vobec nesli povolit take zatuhle tak som objednal nove (neoriginal) zo skoda diely. Vymenil som to a mam 2 problemy- nedolieha mi poriadne pravy stierac neviete kde by mohol byt problem? zeby malo narazeny stierac na ten tisichran mechanizmu? a druhy problem- pri chode stieracov mi to prave ramienku mechanizmu sucha o nejaky srob co je z hora ... normalne pocut tukanie ked sa tocia stierace... snad viete co myslim... som z toho uz bezradny poradte prosimvas ... Dik moc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...