Jump to content

Pojistka c.37

Recommended Posts

Ahojte chlapy našel jsem problém nejde mi proud do pojistky jak jsem psal ani při otočeném klíčků nevíte kde je problém mám napojené na té pojistce rádio zničeho nic přestalo jít nevíte kde je začátek toho drátu abych zjistil proč nejde

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk

• 2 years later...

Přestal mně jít ventilátor topení, když jsem ho měl nastavený na 3. Myslíte si, že je to pojistka nebo odešel celý ventilátor popř. jiná závada?

Kde najdu pojistkovou skříň u Octavia I, motor 1,6. R. V. 1997?

Jestli to někdo víte, tak díky. 

Edited by Honza 42
Chyba software.
  • 2 years later...

Tak to se budes muset podivat pod palubku (nad pedaly) jestli tam neni nejaka dodelavana krabicka. Pak samozrejme na zapojeni. Takto ti nikdo nerekne jak to kdo zapojil, popr. mohla odejit samotna RJ dalkoveho ovladani. 

• 1 month later...

Zdravím

Mám problém u Octavie 3 r.v  2014.

Dnes jsem zamknul auto dálkovým ovladačem auto se zamklo v pohodě

Ale začalo mi blikat střední brzdové světlo a nevypne se ani po nějáké chvíli. Poradite někdo co by to mohlo dělat?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Po x dotazech na to co si myslím o řešením na KLR a z důvodu malé kapacity zpráv na fóru zde uvádím rozdíly:                                        původní data                                                                                   řešení Každý nech si udělá závěr sám....
    • VW Arteon 1,5 TSi/110 kw,DSG.Koupeno v CZ,nehavarované,najeto 148xxx-s autem se jezdí!!Cena 499.000,-KčVýbavaLED přední světla s Light AssistLED zadní světlaAutomatická DSG převodovkaAsistenti:ACC- adaptivní tempomatLANE- hlídání jízdního pruhu s aktivním vedenímINTELIGENT LIGTH ASSIST - automatické přepínání dálkových světelEmergency assistFRONT ASSIST - sledování okolí s nouzový brzděnímASISTENT rozjezdu v kopci - elektronická ruční brzdaSledování únavy řidičeOPS - optický parkovací asistent(senzory vpředu i vzadu)BEZPEČNOST:* 11 x airbag včetně kolenniho na místě řidiče* ABS, ASR, ESP, posilovač řízení* Dešťový senzor - automatické stěrače* ISOFIX - pro upevnění dětské sedačky* SOS & SERVICE CALLKOMFORT:* PRESS&DRIVE - bez klíčové startování* Kožený, multifunkční volant s F1 pádly řazení* Automatická klimatizace Climatronic* Klimatizovaná přihrádka* A2DP - přehrávání hudby z mobilního telefonu* SmartLink - Apple CarPlay, Android Auto a MirrorLink.Elektricky ovládaná všechna okna* Elektricky ovládaná, vyhřívaná a sklopná zrcátka
    • Tak jsem dnes nanesl na karoserii přípravek Gyeon Q2 CanCoat Evo. Samozřejmě tomu předešlo umytí, Clay, umytí, sušení, IPA a poté keramika.  Výsledek je výborný, uvidíme jak dlouho vydrží.  
  • Create New...