cheeseburger Odesláno Srpen 15, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 Dobry den, mam Octaviu 1 po facelifte, r.v. 2001. Zhruba pred dvomi mesiacmi, mi jeden dobrak zrovnal cely zadok. Bolo potrebne vymenit aj cele piate dvere, ktore mi v servise vymenili, bohuzial ten plast na tych piatych dverach nesedi, neviem z akej octavie to je, ale rad by som to vymenil. Pozeral som, ze novy stoji zhruba 35 eur, no co je problem je, ze sa obavam, ci bude sediet, kedze neviem z akej octavie su tieto dvere, ci ide o FL alebo pred FL. Chcel by som tam dat toto https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1u6867605f47h-vypln-5-dveri-oe-16742.html . Neviete mi poradit, ci tam moze byt problem? Pripajam fotografie aktualneho stavu. Odfoteny je ten plast zvnutra, a takisto zvonku, kde najlepsie vidno ako to odstava. Neviem, kde je problem, a preco to takto odstava. Dakujem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 Rekl bych, ze tam mas ted predface dvere i s predface tapecem, ktery je tusim tlustejsi nez face, proto ti to tam nesedi. Bude stacit koupit jen face tapec a vymenit ho, jen pokud se nepletu, tak face ma jine uchyty, tak nevim, jestli i ty nebudes muset koupit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cheeseburger Odesláno Srpen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 Super, diky za odpoved :) vies mi poradit este ohladom tych uchytov? Kupim to normalne ako nahradny diel alebo to bude treba trochu prerobit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 Melo by to jit normalne koupit, ale vic ti bohuzel neporadim, protoze mam predface a na face jsem interier nepredelaval. Treba ti tu nekdo napise, kdo s tim ma vic zkusenosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 16, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2017 Já mám za to, že ty plasty na 5. vratech jsou všechny uchycené na takových kovových "V" sponách, bez ohledu na to, zda předface nebo FL. Nejlíp to ale zjistíš, až to odděláš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 16, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2017 To je prave to, ze predface tam ma plastovy spony a face asi uz kovovy, ale na 100% si jistej nejsem, to by mohl poradit nekdo, kdo ten plast predelaval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 16, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2017 Začal bych tím, že bych ten plast sundal a podíval bych se, jaký má číslo dílu a taky na číslo dveří, ze vnitř je. Podle toho bych se odrazil dál. Nebo jednodušší způsob, vrať se do servisu kde to dělali, ať to opraví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.