ViktorMPI Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Viktore: tady slíbená fotečka.Nemá to chybu,díky Výborně, jsem rád, že se líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Jo vypada to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Jojo jako u mě, prostě nádhera a s xenonama dohromady fakt super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 To je super Ty už mají svítivost jako denní svícení ne? A jak jsou na tom ty zadní ledky? Už ti přišli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 RemyZero: to jsou LEDky ke kterým nejsou potřeba odpory a zajistil mi to zdejší člen co píše pod Tebou-ViktorMPi Viktore: měl jsem strach ohledně blinkrů že ta žlutá nebude moc vidět ale opravdu -NENI PROBLÉM. Jinak je upravená přední RZ a je hotový upgrade muziky-jiné přední třipásmové reproduktory a 50% nárůst dB,suprový a čistý poslech.Focaly šli dozádu tzn.že celé auto je ted ozvučeno Focalama které při prodeji se daji lehce přemontovat do jiného auta včetně tuby a obou zesilovačů.Fotky dám později. Miro: ty zadní světla zatím nedorazili a pořád váhám...když dojdou tak je samozřejmě vezmu(už mi dokonce někdo psal kdyby se mi nelíbili tak je zájem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Jo to jsem tady někde četl. Ty ledky svítí bíle a zároveň žlutě nebo si měl strach že intenzitou světla ten blikač přetluče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 paráda Romane,vypadá to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Jsem zvědavej na tu hudbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 (upraveno) Čerti: díky! Hynku: auto jsme ladili ještě pozdě večer u kluků v Pace a výsledek uslyšíš sám.V týdnu bych neměl nikam jezdit tak bychom mohli dát někde oběd. Miro: měl jsem strach že ta žlutá prostě v té zářivě "ledkovské" barvě se bude ztrácet-takhle jsem to myslel. Upraveno Leden 23, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Jak tu píšete o tom, že se ztratí žlutá v LEDkovské záři bílé, tak já jsem onehda koukal, na Audinu stojící na semaforu na brzdách, blikající do leva a ten blinkr byl hodně špatně vidět, měl bych obavy jestli bych ho třeba při nějaké krizovce nepřéhledl. Já osobně bych zadní světla na OII neměnil, dle mého svítí hodně dobře už v základu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Vpředu to má Audi ale dobře pořešený, při spuštěným blinkru se denní svícení ztlumí to pozičních světel. Třeba u Porsche ale ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak upgrade muziky proběhnul ale mám jen jednu fotku a k tomu ještě neuplnou ale aspon něco. Zadní repro byli úplně kaput ;) tak zas na rok bude klid...snad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 (upraveno) . Upraveno Leden 27, 2011 uživatelem Mash 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 nesmíš to mít neustále na plný pecky romane:-) A proč by si tam jinak dával takovouhle muziku ???? to si tam rovnou mohl nechat ty chcrlátka co tam byly v základu ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Romarioo, ViktorMPI: prozraď te co to je za LED v těch parkovačkách... svítí hoodně dobře, mám zájem, eslivá sou k mání :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Mash: když tuc tuc tak pořádně za ty prachy to musi hrát ještě dalších deset let :D Sterny: rozdil v poslechu tak je opravdu parádní,ty středy jsou hodně znát a nemusi to být ani nahlas :D Kajman: zkus Viktora,já je mám od něj a zatím nejlepší svítivost co jsem kdy viděl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 A to mi chces rict ze ti to pred tim hralo spatne... neverim... taky ti to delalo duc duc duc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 p2p: vždy je co zlepšovat Dnes jsem měl jet za Martinem do Parahy ale bohužel ležím takže další drobnosti se odkládaji na neurčito. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 copak, jsi marodnej, mám ti něco přivézt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Romane, kdo ti lepil ten Dynamat na ty dveře? Ta firma ? Trošku nic moc ne, co vidím na fotce, já to mám hnusně to je pravda, ale taky se tím neživím, docela jsem na tu fotku vejral... Jinak reprák vypadá pjekně, máš upravený tapecy na tu velikost, nebo pulka repro hraje do plnýho plastu tapecu? Nerejpu jen se ptám, aby věděl co a jak u sebe do budoucna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) nahod fotku umisteni toho stredovyho repra a nebylo by lepsi se na cely zadek vykaslat a udelat to tripasmo s casovyma korekcema? Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) Kubiku: tady to máš žlutásky moje krásny :D P.S zadek je jen přestěhovaný zepředu a předek je třipásmový-asi jsme si nerozumněli :) Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 co stoji ty ledky do parkovaček? jsou to diody nebo čipy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 to vim ze mas predek ted tripasmo, ale podle ty vyhybky ve dverich to mas bez casovych korekci, ne? coz podle toho co jsem vsude zatim cetl, tak dozadu nic, nechat jenom predek a aktiv s casovyma korekcema. jinak bych teda cekal praci o par levelu vys. typl bych to, ze stred nema zadnou ozvucinici a je to cely bez jakyhokoliv smerovani. cimz si myslim, ze se dost srazi kvalita pouzitych komponentu... koukni treba sem: http://www.autohificlub.cz/clanky/?id_article=52 http://www.autohificlub.cz/forum/9/1343063...f-iv-variant/30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 (upraveno) Gerrik: jsou to LEDky a stoji cca 400,-Kč včetně dopravy za pár. Kubiku: já jsem s jejich prací spokojený a s těma časovýma korekcema bych musel zjistit-to opravdu nevím.Jak se to dá poznat? Jinak dotaz: má OII RS jiné vzpěry na kufru než klasická OII? Upraveno Leden 29, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 OII RS má silnější vzpěry než obyč. lift kvůli tomu RS křídlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Tak tak, OII RS má silnější plynové vzpěry než obyčejná Okta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaabaa Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Ahoj, ví někdo číslo těch RS vzpěr ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 (upraveno) mno tak jestli mas casovy korekce, tak by se Ti to melo hrat bud prino na Tebe nebo jakoby od vnitrniho zrcatka. mno. na aktiv pri tripasmu v predu a dvoupasmu vzadu plus woofer potrebujes 11 kanalu. a bud akrivni vyhybky nebo zesik co umi aktiv. s tema casovyma korekcema to zavisi na procesoru. jestli teda mas aktivny vyhybky nebo mas HU, procesor a pak zsiky Upraveno Leden 29, 2011 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 jj, RS má silnější vzpěry, jak už bylo řečený - kvůli plastovýmu křídlu - je těžší než lamino. Taky jsem musel dát RS, origo se brzy unavily Jinak máš opravdu nabouchaný auto a ten duplex nemá chybu - konečně zadek jak má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.