Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

RemyZero: to jsou LEDky ke kterým nejsou potřeba odpory a zajistil mi to zdejší člen co píše pod Tebou-ViktorMPi :palec:

Viktore: měl jsem strach ohledně blinkrů že ta žlutá nebude moc vidět ale opravdu -NENI PROBLÉM.

Jinak je upravená přední RZ a je hotový upgrade muziky-jiné přední třipásmové reproduktory a 50% nárůst dB,suprový a čistý poslech.Focaly šli dozádu tzn.že celé auto je ted ozvučeno Focalama které při prodeji se daji lehce přemontovat do jiného auta včetně tuby a obou zesilovačů.Fotky dám později.

Miro: ty zadní světla zatím nedorazili a pořád váhám...když dojdou tak je samozřejmě vezmu(už mi dokonce někdo psal kdyby se mi nelíbili tak je zájem)

Odkaz ke komentáři

Čerti: díky! :palec:

Hynku: auto jsme ladili ještě pozdě večer u kluků v Pace a výsledek uslyšíš sám.V týdnu bych neměl nikam jezdit tak bychom mohli dát někde oběd.

Miro: měl jsem strach že ta žlutá prostě v té zářivě "ledkovské" barvě se bude ztrácet-takhle jsem to myslel.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jak tu píšete o tom, že se ztratí žlutá v LEDkovské záři bílé, tak já jsem onehda koukal, na Audinu stojící na semaforu na brzdách, blikající do leva a ten blinkr byl hodně špatně vidět, měl bych obavy jestli bych ho třeba při nějaké krizovce nepřéhledl.

Já osobně bych zadní světla na OII neměnil, dle mého svítí hodně dobře už v základu.

Odkaz ke komentáři

Mash: když tuc tuc tak pořádně :facka: za ty prachy to musi hrát ještě dalších deset let :D

Sterny: rozdil v poslechu tak je opravdu parádní,ty středy jsou hodně znát a nemusi to být ani nahlas :D

Kajman: zkus Viktora,já je mám od něj a zatím nejlepší svítivost co jsem kdy viděl ;)

Odkaz ke komentáři

Romane, kdo ti lepil ten Dynamat na ty dveře? Ta firma ? Trošku nic moc ne, co vidím na fotce, já to mám hnusně to je pravda, ale taky se tím neživím, docela jsem na tu fotku vejral... Jinak reprák vypadá pjekně, máš upravený tapecy na tu velikost, nebo pulka repro hraje do plnýho plastu tapecu? Nerejpu jen se ptám, aby věděl co a jak u sebe do budoucna...

Odkaz ke komentáři

to vim ze mas predek ted tripasmo, ale podle ty vyhybky ve dverich to mas bez casovych korekci, ne? coz podle toho co jsem vsude zatim cetl, tak dozadu nic, nechat jenom predek a aktiv s casovyma korekcema.

jinak bych teda cekal praci o par levelu vys. typl bych to, ze stred nema zadnou ozvucinici a je to cely bez jakyhokoliv smerovani. cimz si myslim, ze se dost srazi kvalita pouzitych komponentu...

koukni treba sem:

http://www.autohificlub.cz/clanky/?id_article=52

http://www.autohificlub.cz/forum/9/1343063...f-iv-variant/30

Odkaz ke komentáři

Gerrik: jsou to LEDky a stoji cca 400,-Kč včetně dopravy za pár.

Kubiku: já jsem s jejich prací spokojený a s těma časovýma korekcema bych musel zjistit-to opravdu nevím.Jak se to dá poznat?

Jinak dotaz: má OII RS jiné vzpěry na kufru než klasická OII?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

mno tak jestli mas casovy korekce, tak by se Ti to melo hrat bud prino na Tebe nebo jakoby od vnitrniho zrcatka.

mno. na aktiv pri tripasmu v predu a dvoupasmu vzadu plus woofer potrebujes 11 kanalu. a bud akrivni vyhybky nebo zesik co umi aktiv. s tema casovyma korekcema to zavisi na procesoru. jestli teda mas aktivny vyhybky nebo mas HU, procesor a pak zsiky

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři

jj, RS má silnější vzpěry, jak už bylo řečený - kvůli plastovýmu křídlu - je těžší než lamino. Taky jsem musel dát RS, origo se brzy unavily

Jinak máš opravdu nabouchaný auto a ten duplex nemá chybu - konečně zadek jak má být :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...