romariooo Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Ahoj Dodo,ještě ne.Tento týden jsem byl mimo HK a dnes pro změnu jedeme na velkou firemní oslavu na státní zámek Sychrov(ani pořádně nevím kde to je) :D ale prý to tam je moc krásné prostředí :) Zkusim na to mrknout v neděli jinak Tě volám a dojedeš na pomoc a na kávu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 to je kousek od nás, tak dej vědět, jestli budeš mít chvilku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Petře:fajn! Když to aspon trošku půjde tak bych se ozval v sobotu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 (upraveno) Tak auto má zase zimní bačkůrky...strašně to letí,fakt ;) Dakie: neozval jsem se protože zpátky jsme brali kolegu z práce.Máte tam nádherny místa Pár foteček je ještě tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=465&view=findpost&p=1181314 P.S a pak že to je "leštěnka" :D Upraveno Listopad 12, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 v poho pane, firemní akce jsou náročný ;) tak třeba příště ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Dakie: stejně tam máte krásná mista :) Jinak tady si někdo dovoluje Asi mu půjdu propíchat pneu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 hm, tak už je Toyotka doma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 jo, je tu nádherně :) a co teprve z ptačí perspektivy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Cau pane...jako ta toyota :o to trosku prehnala neee?? neboj,tvuj vuz se nenecha zahanbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Tak co kamera pane,bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Princess: taky dostala za uši za takové parkování :D Jardo: Yaris je pořízený.Ted jen nalepit samolepky a aby vydělával stejně dobře jako Focus Vsemi: kamerka bude na milion procent ale pořád nevím jakou.Ted studuju tuto: http://www.ncentrum.cz/-p-1480.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 nevypadá zle.....jen se bude blbě umisťovat +je na microSD....zbytečně drahé něco kup...pak si tu uděláme vlákno s videama :D teď bych tam byl sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Princess: taky dostala za uši za takové parkování :D Jardo: Yaris je pořízený.Ted jen nalepit samolepky a aby vydělával stejně dobře jako Focus Vsemi: kamerka bude na milion procent ale pořád nevím jakou.Ted studuju tuto: http://www.ncentrum.cz/-p-1480.html Tak to je fajn ze dostala po cuni kura ty cerne lampy jsou mazec,kazdy v mem meste se me nato pta a ja rikam zadnej sprej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Ahoj Dodo,ještě ne.Tento týden jsem byl mimo HK a dnes pro změnu jedeme na velkou firemní oslavu na státní zámek Sychrov(ani pořádně nevím kde to je) :D Pak prej že ČEZ šetří kde se dá...no jo no.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 (upraveno) Ale no ták Richarde :D EET Turnov.Neznáš? 20 let výroči firmy :) Upraveno Listopad 18, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Tak já dostal k dvacátýmu výročí firmy a k dvacátýmu výročí mého pracovního poměru úplně jinej dárek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Ríšo: tak Tys byl o čtyři roky ve firmě vic jak já :D Kdo ví kde nakonec skončím já po těch čtyřech letech co mi zbývá do 20 let působení u firmy ;) Jinak tady jsem našel ty zadní ledková světla a že bych z toho byl nějak nadšen to se opravdu nedá říct pánové: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Romane, to videjko je hrozný, skutečnost je jiná, je to špatně natočené, klasika - červená je oranžová, to vypovídá vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 ... ale i kdyby to natočili v HD pod Spielbergovou režií, tak pořád ty světla to nezachrání. Ty ledky jsou prostě moc daleko od sebe, velké paraboly, celkově prostě tak nějak ... trapné. A to kriticky přiznávám jako fanda LED technologií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Bohužel musim souhlasit s Kajmanem :( Neni to žádná hitparáda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Byly by hnusný i kdyby byly natočený červeně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Prvni zaznam z Romanovi kamery... http://www.youtube.com/watch?v=mWQNLpC1Np0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 A ted uz Vazne prvni video.... http://www.youtube.com/watch?v=dIAd8TOjlPM PS: Na prani autora, zduraznuji ze to bylo nahravano bez prisviceni infra led... :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 PEKNE... ;) I zabery za tmy jsou docela pouzitelne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 no hezký, obzvlášť ten přebíhající chodec na červenou škoda, že jste dojeli jen jedno auto, jsem byl zvědavý na rozpoznání RZ, ale nic moc v noci, což je pochopitelné, vylepšilo by to zapnutí infra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 (upraveno) Sejvi: přesně tak,dá se ty záběry docela dobře použit :D Jardo: Ty jseš docela všímavý! Přesně,to jsem řikal taky že ten ocas to střihnul na červenou když už jsem byl pěkně rozjetý Chci moc poděkovat p2p neboli Petřičkovi :D Bez něj bych byl asi zoufalej.Dnes do dvou do rána jsme to na skypu probírali-nastavení a celkové ovládání kamerky.Díky moc :palec: Jardo: s tim infra to vyzkouším ale moc si od toho neslibuju.Spiš jsem zvědavý na microSD 16G class 10-ta by měla dorazit dnes.Ted tam mám klasickou 516 a ten obraz i ve dne docela kousavej a čtverečkovanej. P.S a pak mě sere ta přisavka -napikaču...se asi naseru a nalepim ji tam na vteřinové lepidlo :lool: Upraveno Listopad 24, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Udělej ten samý držak co mám já...budeš spokojený mě přísavka držela dobře-ale bylo to monstrum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 to roman... rado se stalo... jeste vyladit strihani videa a budes nejlepsi a nejkrasnejsi NASTĚNKA... :D :P B) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 jak natočíš nějakou akci s výbavou tak pošli...rád se podívám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Romane, ty se musíš ukrutně nudit...více práce na tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.