Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Mám opravdu velikánskou radost že nový majitel bude pokračovat a od sebe přidávam poslední fotku jak jsem ji vyfotil z auta Superfattiho když jsme jeli pro mého Brumlu do BMW servisu a předjižděla nás tato krásná elegance :palec:

Aleši: at Ti to slouží!!! To auto má duši a je vymazlené.Budeš jen jezdit a lejt naftu.Přeju Ti od srdce spoustu kilometru bez nehod,pozdravuj manželku :pivo:

post-81-0-44452700-1358627701_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zdravim všechny členy a příznivce Romana - tvůrce OII, kterou jsem si dnes přivezl. Děkuji za gratulace!!

Tyto řádky píšu lehce oviněn šampaňským Freixenet, které jsme otevřeli na oslavu této výjimečné události. Psal jsem Romanovi, že tomuto auto vložil svou duši a tvař vykreslil decentními úpravami a jedinečnou péčí. To auto je výjimečné, ač je to přeci jen pořád auto :-). Dosud jsem uživatelem vw polo, to dosluhuje a ja v sobě živil myšlenku, že se mi podaří (jednou) koupit auto nové, voňavé z výrobní linky, kdy ze sedaček budu strhávat igelity a budu držet v rukou spolehlivý vůz. Bazary a hledání auta na trhu ojetin je maraton, kde selhání hrozí velmi často... Jenže Romanova Okta je proste jedinečná a to jsem si při zpáteční cestě uvědomil, že je mnohem více než seriovka v igelitech. V tomto aute je cítit práce a péče a to mi dodává pocit jistoty, že bude skvělým pomocníkem a reprezentantem.

Roman ji "odstrojil" od hudby (ne zcela), jenže jsem sám příznivcem, "hudby" kvalitní (nejsem tlakař), vlastně jsem se k jeho autu dostal přes Autohifi club. Věřím, že se mi podaří v ozvučení ji posunout svým směrem. Příprava je ukázková, tak snad koncové komponenty zahrají jak mají.

S Romanem se shoduji v důrazu na kvalitu a preciznost, pokulhávám ve zdrojích - dělám v sociální oblasti. Nicméně doufám, že se vše povede skloubit a tato Okta bude dál výjimečná.

Budu asi nějaký čas za LAMu, tak se předem omlouvám. Budu vám vděčný za rady a doporučení a snad časem taky pomůžu.

alesgute :-)

Odkaz ke komentáři

Pri prodeji auta jsem VZDY novemu majiteli okopiroval VELKY a MALY technicak. Tedy odvezl si podepsanou smlouvu a kopie velkeho a maleho technicaku. Originaly potrebujes k odhlaseni vozidla - maly technicak prestrihnou a velky technicak potom posles postou novemu majiteli.

Bez maleho technicaku ti auto neodhlasi, jedine ze by jsi tam mel nekoho znameho...

Odkaz ke komentáři

Předem gratulace Romanovi k prodeji a Alešovi ke koupi, která mu přinesla radost a kterého bych rád také uvítal na fóru

a doufám, že černotu uvidím někde na sraze, minimálně na tom našem clubovém .... gratz

Aleši: asi máme problém s odhlášením vozidla.Já sice mám VTP ale na stránkách jsem našel že budou potřebovat i malý techničak :o Nepojede někdo kluci z Prahy do Hradce? Nebo myslíte že mi to odhlásí když mám jen kupní smlouvu a VTP?

pokud budete potřebovat, zítra jedu v poledne do Prahy a není problém zařídit co potřebujete, stačí mi adresa a vyzvednu malej TP a můžu Romanovi předat, no problem palec.gif

Odkaz ke komentáři

Aleši: asi máme problém s odhlášením vozidla.Já sice mám VTP ale na stránkách jsem našel že budou potřebovat i malý techničak :o Nepojede někdo kluci z Prahy do Hradce? Nebo myslíte že mi to odhlásí když mám jen kupní smlouvu a VTP?

Já pojedu zítra z Prahy do Opavy, ale budu sebou mít švýcara, tak nebudu moc se příliš nějak zdržovat. Ráno jedu do Prahy na poradu, ve 12 se zvedám na letiště a cca 13:30 odjíždím z letiště směr Opava, budu to brát přes D11, V.Mýto,...

Ještě můžeš tvrdit, že jsi jej ztratil, stojí to asi kilčo myslím.

Pokud máš známý na magistrátu, tak není problém ;) Ale jinak se prodává auto vždy pouze s kupní smlouvu a nový majitel již musí mít nové povinné ručení palec.gif

Jo a bacha na to, podle data prodeje by měl mít taky nové povinné ručení!!! Aby mu pak nepřišlo něco nepěkného od ČKP.

Odkaz ke komentáři

do ted jsem uklizel garaž, ať ma nova elegance pěkný bejvak a až teď jsem usedl ke kompu, sorry za mlčení.

No ja znameho na dopravce na MU mam, ale to je mi prd platne.

@Jarda: Díky za nabídku. Zkusím se zítra urvat nějak z prace. Jardo kde bychom se mohli potkat. Ja bych přijel po teplicke D8. Nevim kde to bude pro Tebe vhodné. Musim byt ve dve zpatky, nebot mam nejake jednani.

Ja zítra chci zařídit pojištění. V kupní smlouvě je snad vše k tomu potřebné, takže pak už to bude vše na mě :-)

Díky moc za přijeti !

Vlákno by se mohlo jmenovat: "Romanova elegance v nových rukou"

Nějak nevím jak to pojmenovat, zatím asi takhle, pokud to není nic proti ničemu.

Odkaz ke komentáři

@ales4

S tím pojištěním to bylo myšlené tak, aby datum prodeje na smlouvě byl zároveň i prvním dnem pojištění, aby nevzniklo vakuum, kdy auto nebylo pojištěno, tam jsou sankce, případně s Romanem doladit datum na smlouvě podle tvé nové pojistky, protože Roman ukončí svoji pojistku na základě smlouvy k datu co v ní bude. Nevím jestli se dá pojistit auto datumově o pár dní zpětně, ale byl by to nesmysl, kdyby to šlo.

Já zítra jedu do Roudnice nad Labem, takže se můžu stavit u tebe, kde pracuješ? domluvíme se po SZ

Odkaz ke komentáři

Aleši tady máš pár obrázku co se s černotou dělalo, Roman je puntičkář a černota byla jeho další dítě proto jsem jí věnoval mimořádnou péči až doposud.

Černotě se kompletně strojně renovoval lak a až doposud dvakrát ročně lak konzervoval luxusní kosmetikou.

Přeji ti mnoho štastných let a kilometru s touto vyjímečnou černotou :palec:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2117&st=120&p=1011534&&do=findComment&comment=1011534

Odkaz ke komentáři

Díky moc za přání a gratulace, je to milého ;)

Štěpánek, ten lak je famózní, jen ty nasolene silnice to je zabiják. Jakpak často v zimě když takto mrzne tu sul z toho sundavat. Jistě mu moc neprospiva, ale zmrzla voda, asi taky moc ne.

Naštěstí mám garáže, tak alespoň bude pod střechou :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...