Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Ano,jsou ale jsou dost pomláceny od kaminku.

Aleší: já byt Tebou tak koupím dvě uplně nové,daji se sehnat za rozumny peníze,jsou tam přidělany na ztahovacích páskách.

Jinak já od Štěpána mám spec.pastu na leštění chromu a docela to funguje.Chce to jen pořádně zatlačit... :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Priprava na lestni lesk :)

post-26197-0-04456800-1365777979_thumb.jpg

A takova mila spotreba 150km a prumerka pouhych 68km/h

post-26197-0-38428600-1365778011_thumb.jpg

Hudba lezi pripravena, ted už to tam soupnu počasi je vlidnější :-) Mam větší zesiky, tak budu předělavat to jejich uchycení a pak hledat ty spravne kabely, doufam ze tam vse najdu. No a nechci to uspěchat. těším se na tu práci :-)

a možna pořídím časem toto

http://www.tuningautodoplnky.cz/uploads/picture/4/41ed0e1ebbdfc2e84636f7b54ed6d1c1.jpg

post-26197-0-41429500-1365779342_thumb.jpg

Upraveno uživatelem ales4
Odkaz ke komentáři

Tak jsem přezul a pustil se do prvního pokusu pořádně umýt auto (fotky bohužel nemam skončil jsem před desatou večerní) Podcenil jsem připravu a neudělal si s předstihem kola, to mi zabralo neuvěřitelný čas skoro 5 hodin (jak kola zimní tak letní připravit, tak podběhy brzdy a spol). Sundat asfalt, a ty lepiky na vyvazovaci zavaží uff. :-) Pamáhali mi Iron-x a benzín a trpělivost :-) . Něco před 4hod jsem se teprve pustil do do mytí auta. Sušení, pak Iron, oplach sušení a clay. Skvěla věc :-) Touto vecičkou člověk musí prozkoumá každý záhyb svého auta :-) pak sealant a leštení. Stihl jsem dat jen jednu vrstvu, ac jsem byl odhodlán skončit třeba o pulnoci, ale se dvěmi vrstvami. To jsem fakt nedal. Chyběly síly a světlo. No černota září jako z fabriky, tedy hologramy tam už jsou, ale na leštění si netroufám... Nechci ubírat lak a ve své zbrklosti bych tomu spíše uškodil.

pak přihodím nějakou fotku, než bude zaprášená :-)

Díky Štěpánovi za cenné rady a za ochotu pomoci!!! :palec::wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...