Guest chipmann Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Njn věděl že to bude prodávat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Rome projel jsi to nekdy bez hodin :-) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 :lol: Taketo video vzdy potesi noveho majitela :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 (upraveno) Aleši: to byla škola smyku od slova smyk,jezdit a naučit se jednat v krizových situacich,to samé budu absolvovat s Bawem akorát s malinko větším výkonem.Na tom neni nic špatného pánové Upraveno Březen 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 jo já si taky myslím, že to je dobrá věc ta škola smyku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Jasne ze to nie je zle, tiez by som take nieco potreboval. Ale vies ten pohlad na tvoje nove auto v hodinach, to musi byt zaujimave . Proste ten pocit . btw. Aby ti nedoslo video kde niekdo s tvojim bawom trenuje na drift king EU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 taky jsem natom byl v OV a parada!!!Fakt to stoji zato to vyskouset! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Ale ja to beru Rome, proto ten :-) to auto musi umet takoveto situace zvladat... sam pisu ze bych na to taky sel. Ale to rypnutí se nebízelo. Nevymenis bawo za OIII :-) (tak mě to napadlo) Už aby se oteplilo at mohu transformovat soundsystem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Aleši: na tu výměnu nemusim reagovat tady na foru vid? :) Ve čtvrtek se mnou navečer předbezne pocitej ale vidim to opravdu tak okolo 21 hodiny. Máš v kufru mou podlahu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Jj podlaha sedi, jeste neni napojena, musim upravit usazeni zesiku, mam jine rozmery :) Ve ct s tebou pocitam :) zavolame si.. Jj nevyjadruj se ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Aleši do pátku ti to dám do kupy ju těd to nejde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 chlapi co užíváte na koncovky výfuku ? Na silchrom jsem nanešel extra chvalu, neboť "škrábe" (ac na koncovkach to možná tolik nevadí) Našel jsem toto: BLUE Job A nebo neco odsud? ale tady se obavam že to bude alternativa silchormu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Ja mam od Sonaxu nejakou pastu na chromove casti. edit: Tady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Já používám něco od Amwaye :) Je to na chromový části v domácnosti, např. na kuchyně, sprcháče atd. Je to pasta. Takže předpokládám, že jakákoliv podobná na to půjde. Já s tím sundám vždycky všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 No abych neubrousil i ten chrom... Co na to detaileri? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Silicon glaze :D docela dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Jakej chrom? Ty koncovky jsou lesteny nerez ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 (upraveno) Ano,jsou ale jsou dost pomláceny od kaminku. Aleší: já byt Tebou tak koupím dvě uplně nové,daji se sehnat za rozumny peníze,jsou tam přidělany na ztahovacích páskách. Jinak já od Štěpána mám spec.pastu na leštění chromu a docela to funguje.Chce to jen pořádně zatlačit... :D Upraveno Duben 1, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 přesně napadlo mě je vyměnit... asi tak učiním :-) Jsem fakt myslel že to je pochromovane :-) ale tolik jsem to nestudoval ;) Čekam na Štěpanovo doporučení co pořídit za kosmetiku, psal jsem mu SZ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Pokud jsou leštěné, tak určitě tuhle pastu: http://www.detailingshop.cz/kovove-casti/42-meguiars-nxt-all-metal-polysh-142g.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 To je rozumny Aldo.Kup nové,nestoji to svět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Vše nejkrásnější Aleší k Tvým dnešním narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 diky :-) uderem 8:00 na me nekdo vylil vedro ledu a nejaky bacily, ktery me překecaly at jsi jdu lehnout do postele. Tak jsem je poslechl a pred chvili vylezl :-). Je mi uz docela dobre :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Aleši: co hudba? Už to máš pohromadě? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 (upraveno) Priprava na lestni lesk :) A takova mila spotreba 150km a prumerka pouhych 68km/h Hudba lezi pripravena, ted už to tam soupnu počasi je vlidnější :-) Mam větší zesiky, tak budu předělavat to jejich uchycení a pak hledat ty spravne kabely, doufam ze tam vse najdu. No a nechci to uspěchat. těším se na tu práci :-) a možna pořídím časem toto http://www.tuningautodoplnky.cz/uploads/picture/4/41ed0e1ebbdfc2e84636f7b54ed6d1c1.jpg Upraveno Duben 12, 2013 uživatelem ales4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Děláš mi velkou radost Aleši Moc pěkná příprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak jsem přezul a pustil se do prvního pokusu pořádně umýt auto (fotky bohužel nemam skončil jsem před desatou večerní) Podcenil jsem připravu a neudělal si s předstihem kola, to mi zabralo neuvěřitelný čas skoro 5 hodin (jak kola zimní tak letní připravit, tak podběhy brzdy a spol). Sundat asfalt, a ty lepiky na vyvazovaci zavaží uff. :-) Pamáhali mi Iron-x a benzín a trpělivost :-) . Něco před 4hod jsem se teprve pustil do do mytí auta. Sušení, pak Iron, oplach sušení a clay. Skvěla věc :-) Touto vecičkou člověk musí prozkoumá každý záhyb svého auta :-) pak sealant a leštení. Stihl jsem dat jen jednu vrstvu, ac jsem byl odhodlán skončit třeba o pulnoci, ale se dvěmi vrstvami. To jsem fakt nedal. Chyběly síly a světlo. No černota září jako z fabriky, tedy hologramy tam už jsou, ale na leštění si netroufám... Nechci ubírat lak a ve své zbrklosti bych tomu spíše uškodil. pak přihodím nějakou fotku, než bude zaprášená :-) Díky Štěpánovi za cenné rady a za ochotu pomoci!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 To je super, když se auto dostane od někoho kdo se o něj stará k někomu, kdo se o něja stará stejně. Pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Posledni procedura pri priprave kol k zimnimu spanku - clay. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.