vorlajz Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 tak si Romariooo nastřihne prdel a je to ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 S tim druhym varovanim a iconka ignoranta by byla monstrozni... :) :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Ondru mám v prdeli...at si jde raději pořádně zapíchat... jsem si rikal ze takhle nevypada moje loznice, kosa jako prase. Jinak dobre rano, Romaria hned tak necekejte ma nastrizenou prdel, holt sezral vetsi sousto nez byl schopnej vy*at. Napsal bych ze ho mam taky v prdeli, ale po tom jak se tvaril kdyz jsem rano vylezl na to teda jako s*ru, takze je mi absolutne jedno kde koho mas, uz jsi to podle me prehanel a ja mel moznost te za to ocenit a tak jsem to udelal. . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Co na to řict? Snad je to že dej blbci funkci a vymyslí lejstro :) .Olaf: jestli tě to uspokojilo tak jsem sám rád :lool: P.S trošku se teda červenám jako malej kluk ale to je život. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Roman: vcera mel strejc 44. narozeniny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Roman: vcera mel strejc 44. narozeniny :lool: Tos mě měl napsat dřív :) Aspon bych mu popřál :) Mluvil jsem s nim po telefonu a vypadal rozumně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 ja s nim jedu dneska na hokej, tak mu vyridim blahoprani i od tebe :lool: akorat je to zradce, jezdi v Nissanu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj Romčo, moc pěkný bydlení, kde to je? Už jsi mi to říkal, ale nějak jsem to zapomněl. A jak u vás se sněhem? Máš ho ještě kam dávat ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj chlape! Jdeš mi jako na zavolanou :) .Neznáš nějakou pani doktorku Prdkovou z FN nebo tak nějak? Je prej hodně dobrá na rentgeny.Potřeboval bych objednat k ní kámošku Jinak to jsou Svobodné Dvory a sněhu je tady jako všude po Hradci - mraky :P dávám ho na zahradu ale mám strach co to udělá když to bude roztávát :D aby to nehrklo do domů i když se snažim denně odhazovat pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 tak objednej odvoz, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Jmenuje se Brtková a znám ji, co potřebuješ? Ale asi spíš přes SZ, ne? Taky sníh hazím na zahradu, naštěstí to mám dost daleko od domu, ale má problém s výjezdem z vrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 tak objednej odvoz, ne? :P O tom jsem už taky uvažoval ale to by na mě tady sousedi koukali jako na třídniho nepřítele asi Karle: máš to v SZ.Až budeš mít vic času tak dej vědět a dojedeš na dobré presso :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Jj, už jsem Ti taky psal. Času není nikdy nazbyt, teď celý víkend v práci :-( taky Tě pozvu na dobré presíčko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak to vypadá že opravdy ty zadní vzpěry budou muset jit na výměnu.P.S je fakt že když se oteplí tak to je o poznání lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 pokud budes ty vzpěry měnit, tak dej ty z RS, jsou silnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 pokud budes ty vzpěry měnit, tak dej ty z RS, jsou silnější To je dobrej poznatek :) Díky.Doufám že to dokážu vyměnit sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 (upraveno) nebo jsem nasel toto od Pepa007: Nové netřeba Stačí poslat na opravu. Cena a kvalita velmi slušná. Umi naplnit i na jiný tlak než byl původní. Původní tlak je na plynové vzpěře uveden v N. www.gorcak.cz Upraveno Leden 31, 2010 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 O tom jsem už taky uvažoval ale to by na mě tady sousedi koukali jako na třídniho nepřítele asi :D Karle: máš to v SZ.Až budeš mít vic času tak dej vědět a dojedeš na dobré presso :) Kuwa pry dobry presso..... :D :P raději si nech udělat klasickeho turka...pač ta hruškova voda neni k piti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 To nevypadá zlé.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 taky se mi to líbí,nemáš i jiné foto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 vidim dobre vrsek toho kridla ma jinou povrchovou upravu jak spodek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Trochu mimo ale kurv... dneska mi prasklo predni sklo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 pojistene ? znam na opravu pokud nechces menit vybornou firmu mam na ne skvele reference byl u nich i tatik s BMW pac podcenil cenu celniho skla pri pojistovani. POkud chces opravovat co nejdrive prelep misto izolepou at do praskliny nepadaji necistoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Trochu mimo ale kurv... dneska mi prasklo predni sklo.... sklo na OII vyjde na cca 10t SK = 300€ aj s prácou v servise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 taky se mi to líbí,nemáš i jiné foto ? Já chci ten difuzor :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Trochu mimo ale kurv... dneska mi prasklo predni sklo.... Z ničeho nic? nebo kamínek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Ja jsem nic nezpozoroval ale asi od kaminku... ale ta tecka je pod urovni kapoty tak to mne mate... zitra dam fotos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 to křidlo opravdu pěkny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Mohl si tam mít malou prasklinku, do které se dostala voda, pak to zmrzlo a prasklina je na světě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.