Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Ondru mám v prdeli...at si jde raději pořádně zapíchat...

jsem si rikal ze takhle nevypada moje loznice, kosa jako prase. Jinak dobre rano, Romaria hned tak necekejte ma nastrizenou prdel, holt sezral vetsi sousto nez byl schopnej vy*at.

Napsal bych ze ho mam taky v prdeli, ale po tom jak se tvaril kdyz jsem rano vylezl na to teda jako s*ru, takze je mi absolutne jedno kde koho mas, uz jsi to podle me prehanel a ja mel moznost te za to ocenit a tak jsem to udelal.

.

Odkaz ke komentáři

Ahoj chlape! Jdeš mi jako na zavolanou :) .Neznáš nějakou pani doktorku Prdkovou z FN nebo tak nějak? Je prej hodně dobrá na rentgeny.Potřeboval bych objednat k ní kámošku :lol:

Jinak to jsou Svobodné Dvory a sněhu je tady jako všude po Hradci - mraky :P dávám ho na zahradu ale mám strach co to udělá když to bude roztávát :D

aby to nehrklo do domů i když se snažim denně odhazovat pryč.

Odkaz ke komentáři
O tom jsem už taky uvažoval ale to by na mě tady sousedi koukali jako na třídniho nepřítele asi :D

Karle: máš to v SZ.Až budeš mít vic času tak dej vědět a dojedeš na dobré presso :)

Kuwa pry dobry presso..... :lol: :D :P raději si nech udělat klasickeho turka...pač ta hruškova voda neni k piti :D

Odkaz ke komentáři

pojistene ? znam na opravu pokud nechces menit vybornou firmu mam na ne skvele reference byl u nich i tatik s BMW pac podcenil cenu celniho skla pri pojistovani. POkud chces opravovat co nejdrive prelep misto izolepou at do praskliny nepadaji necistoty

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...