Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tak před hodinou jsem se vrátil z Usti nad Labem a bylo to perfektní :palec: .Od 11 do 13 byl zamluvený Vorlajzem kurt kde nás pěkně proháněl :)

Po půlhodině hry jsem byl rád že dejchám a pomalu viděl dvojitě :D Pak jsme se přesunuli na dobrej obídek a za klukama na zamluvený bowling.

Timto bych chtěl poděkovat Vorlajzovi a Sejvimu včetně Milesa za pěkně strávenou neděli :)

P.S na fotce to sice kazí tim capuccinem ale snad dostane rozum a příští autíčko si pořídí v černé barvičce :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Tak před hodinou jsem se vrátil z Usti nad Labem a bylo to perfektní :smich: .Od 11 do 13 byl zamluvený Vorlajzem kurt kde nás pěkně proháněl :smich:

Po půlhodině hry jsem byl rád že dejchám a pomalu viděl dvojitě :smich: Pak jsme se přesunuli na dobrej obídek a za klukama na zamluvený bowling.

Timto bych chtěl poděkovat Vorlajzovi a Sejvimu včetně Milesa za pěkně strávenou neděli :)

P.S na fotce to sice kazí tim capuccinem ale snad dostane rozum a příští autíčko si pořídí v černé barvičce :smich:

Dobré čierne komando :( , tak nakoniec ťa Milan aj Pájo porazili čo? :)

Odkaz ke komentáři

Tak dnes po návratu z Ostravska jsem vlitnul do díry a hned po té mi palubní počítač napsal "zkontrolovat brzdové obložení" přitom jsme je s Jardou měnili v létě.Po cestě jsem to konzultoval s klukama s fora a Robert mi během půlhodinky zjistil že to mužou být jen přední brzdy jelikož signalizace na zadkách prý není.Nejspiš tam odlitnul ten drátek co je zapuštěný do kotouče protože nevěřím tomu že jsem během 17 tisic km sjel předky :lool:

Nasranej jsem teda fest.Zasrany díry!!! :D

Odkaz ke komentáři
a nebude to niečo namrznuté na doštičke? Pretože zas to tam nedrží len tak hociako, že sa to môže kedykoľvek odpojiť, je tam aj nejaká poistka :D

To jsem si taky myslel a tak jsem to několikkrát zkoušel silně probrzdit ale nic.Ani po vypnuti motoru se ta hláška neodstranila.Zkusim to hodit na zvedák a mrknout na oko jestli tam neni něco odpojeného jelikož jsem z ty závady docela nervní...přeci jenom jsou to brzdy...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...