Přejít na obsah

Vůně, osvěžovače do interieru.

sonyk02

Doporučené příspěvky

Pouzivam AmbiPur For Him...zajimava vune...

...ale osobne mi prijde, ze od te doby, co to pouzivam, se mi v zime vic mlzi predni sklo, jakoby z toho unikal nejaky olej a chytal se na sklo...navic jsem nekde cetl clanek o udajne skodlivosti techto osvazovaci a vonnych tycinek vseobecne...ale cert vi... ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Jelikož jezdím dálkové jízdy a v autě kouřím, tak používám AmbiPur - Anti Tobacco :) Parádně voní, po cigaretovém zápachu ani páry - a to vozím i babičku, která je nekuřák :lool:

Co se týče stromečku, tak v kufru mám 2x WunderBaum Black Classic a taky paráda :lool:

Zkoušel jsem vše možné ale AmbiPur - i když cenově dražší - vyhrál. Palubku občas přeleštím Jablkovým sprejem a je to :)

Odkaz ke komentáři

Sehnal jsem docela náhodou italský parfém do interiéru, který je na přírodní bázi. Vůně Chardonnay. Mají docela dost druhů. Nechtěl jsem ty jedovaté stromečky atd, páč vozím potomka. I vůně je o něčem jiném. V mém případě opravdu jako po bílém víně této odrůdy. Stačí tak 2x stříknout a na 14. dní je to cítit. Všechny koho jsem zatím vezl si vůni pochvalovali. Cena okolo 200 kč. Do té doby taky stromečky, nejlepší asi moschus, lesní jahoda. :palec:

http://www.jakprovonetbyt.cz/Interierove-s...Chardonnay.html

Odkaz ke komentáři

No v lete nic, poradne ocistim interier vlhkou hadrou, neham ushnout, pak to zaparkuju na slunku a v interieru lze citet tu vuni novoty. A to je ono cemu rikam kvalita, po 10 let je furt citet vuni novich plastu, pasu, sedacek. I gdyz to neni nijak vyrazne ale potesi. Jinak v zime pouzivam New Car protoze je k teto vuni nejblizsi, ale treba slintam po kokosu nebo vanile, ale po jedne aplikaci techto stromecku ta vune plastu se uz nigdy ne vrati, jelikoz zadny jiny stromecek a pripravek tidle dve vune ne porazy a budou porad citet v aute.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...