Přejít na obsah

AMUNDSEN

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

čauky, a jak nebo spíš kde to stáhnu?

Ahoj, stáhnout by jsi to sice mohl, ale bez speciálního programu ti to stejně nepůjde, a i kdyby jsi si CD od někoho okopíroval, tak ti to taky bez toho programu nepůjde. Já tyto mapy mám. Jinak perfektní info by to mohl podat j0ska je na toto machr a určitě se domluvíte. Já jsem z Plzně, kdyby jsi potřeboval můžeme se také domluvit. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím,

vykradli mi Octavii a spolu s ní i navigaci Amundsen. V servisu mi auto dali do původního stavu a dostal jsem i mapy 2013.

Mapy jsou na 8GB SD kartě. Chci si tam dohrát mp3, jako jsem to měl dříve, ale všechny počítače odmítají na kartu zapsat. Windows data uloží, ale po vyndání karty všechno zmizí. MAC pro změnu hlásí, že karta je jen a pouze pro čtení, nezávisle na fyzickém zámku.

Nevíte někdo, jak na kartu dostat mp3? Půjdu s tím asi zpátky do servisu, ať mi to odblokují, ale nejsem si jistý, že si s tím poradí. Díky :)

Odkaz ke komentáři
Guest klokanson

Ahoj všichni,

mohl by jste mi prosím pomoc. Ukradli mi Columbuse z Octavie před FL se soundsystem a teď se tam snažím narvat Amundsen+ a nejde mi zvuk a ovládání volume na volantu. UHV handsfree jede i s ovladačem na volantu. Zkoušeli jsme i kodování 01 pro soundsystem. Amundsen RNS315 3T0035192E SW0263, kódování bylo 00 01 00 31 01 00 00 00 00 00 80 00 a zesilovač stále nehraje a píše stejnou závadu viz dole

Číslo dílu software: 1Z0035456

Označení systému: SK35-DSP 4

Verze softwaru: 1000

Číslo dílu HW: 532226800

Verze HW: 4

Kódování: $00 00 00 01 01

Kód dílny: 000999 790 73430

00463 004

Řídicí jednotka digitální audiosoustavy -J525

bez signálu/komunikace

Stav: statisch

Okolní podmínky:

Stav závady: 01100100

Priorita: 5

Čítač četnosti závad: 1

Čítač zapomenutí / jízdní cyklus: -

Stav km: -

Time-Indication-Bit: 0

Datum: -

Poraďte mi prosím co tam mám naklikat. Nebo kdo mi to nakoduje?? Děkuji

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravim, mam taky problem s Amundsenem. Vymenil jsem ho za Stream a nefunguji parkovaky a ani ukazani dat z Climatroniku. Klima mi nevadi, ale ty parkovaci senzory ano. Pise se tady o uprave zapojeni, tak jsem si rekl, ze bych to upravil a u kamarada nechal nakodovat, ale. Mam OII rok vyroby 2006, jednotka park. 1Z0 919 283 B a na stole mam 5J0 919 475 A. Kdyz zapojim novou jednotku, diagnostika ji vubec nenajde a dnes jsem byl ve Skodovce a tam chce kodovat radio primo s Mladou Boleslavi on-line. Ze kdyz to fungovalo na Stream, tak to musi fungovat i tady. Amundsen ma SW 0212, HW H12. Prosim o pomoc co mam delat a snad jsem napsal vse.

P.S.: Jsem ze Znojma

Diky Honza

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

vykradli mi Octavii a spolu s ní i navigaci Amundsen. V servisu mi auto dali do původního stavu a dostal jsem i mapy 2013.

Mapy jsou na 8GB SD kartě. Chci si tam dohrát mp3, jako jsem to měl dříve, ale všechny počítače odmítají na kartu zapsat. Windows data uloží, ale po vyndání karty všechno zmizí. MAC pro změnu hlásí, že karta je jen a pouze pro čtení, nezávisle na fyzickém zámku.

Nevíte někdo, jak na kartu dostat mp3? Půjdu s tím asi zpátky do servisu, ať mi to odblokují, ale nejsem si jistý, že si s tím poradí. Díky :)

Jak už jsem Ti psal na ŠH; karty s mapovými podklady 2013 jsou zamčené pro zapsání jiných souborů z důvodů ochrany proti nelegálnímu kopírování a předávání map. Jedinou možností je poslouchat CDčka ( :D ), anebo zprovoznění AUX vstupu a napojení např. malého MP3 přehravače v loketní opěrce ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest tomba4268

Ahoj, stáhnout by jsi to sice mohl, ale bez speciálního programu ti to stejně nepůjde, a i kdyby jsi si CD od někoho okopíroval, tak ti to taky bez toho programu nepůjde. Já tyto mapy mám. Jinak perfektní info by to mohl podat j0ska je na toto machr a určitě se domluvíte. Já jsem z Plzně, kdyby jsi potřeboval můžeme se také domluvit. :)

Ahoj,mám v autě také navi A, ale bez map. Podle všeho jsem se domníval, že z sd karty zkopíruji data do navi a tu kartu pak zase vyndám a dám jinou s muzikou atd.Ofiko koupíš mapy také na kartě na cd už to ani neprodávají. Odrazuje mě ta cena, která je bez aktualizací.Jestli to umíš zprovoznit tak ti v Plzni rád dám na pivko :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak, se hlásím s problémem s Amundsen+, jednak nevím jestli to má nějakou vnitřní paměť nebo ne, dále jak je to s mikrofonem, kam se zapojuje jestli přímo do rádia a ten origo co je k HF, no a další věc, radio normálně funguje, ale nejde se sním spojit, jen jakože s navi, nezobrazuje se na maxiku, nic. Auto je OII 2006, gateway vyměněna, neví někdo, jestli je to třeba v softu apod?? Jinak odpojení baterky nepomohlo.

Odkaz ke komentáři

Aby ti to zobrazovalo na MAXidotu , to musíš nakódovat. Mě to taky nezobrazovalo, a pořád sem neměl čas s tím něco dělat. No a pak jsem byl v autorizáku, a jak mi tam projížděl závady, byla tam jedna "Columbus" , no a zrovna se mi to tam s tím spárovalo. Jedu dom, a čumím , co se mi to tam zobrazujue za písmenka :D , a on to kompas :palec: . Tak jsem zkusil zapnout navi , a ejhle už mi to zobrazovalo i navigaci s názvy ulic .

Odkaz ke komentáři

Ahoj,mám v autě také navi A, ale bez map. Podle všeho jsem se domníval, že z sd karty zkopíruji data do navi a tu kartu pak zase vyndám a dám jinou s muzikou atd.Ofiko koupíš mapy také na kartě na cd už to ani neprodávají. Odrazuje mě ta cena, která je bez aktualizací.Jestli to umíš zprovoznit tak ti v Plzni rád dám na pivko :rolleyes:

Ahoj pokud chceš brnkni a snad se nam to povede. :) tel: 774507475

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

jak dlouho se vám ukazuje logo škoda na amundseoj po zapnutí zapalování, to je takovej foft, že si toho sota všimnu tak 1-2sekundy

a jde někde nastavit,aby se po zapnutí zobrazila rovnou mapa a ne menu navigace? třeba v OI mi tak tak na DX fungovalo a v peugotu to je taky tak, ale tady se mi nedaří

Odkaz ke komentáři
Guest 0thomass0

Zdravim clenov fora. Chcel by som sa opytat ohladom gateway, aj ked je toho uz mnoho popisane, chcem sa len uistit. Podla VCDS mam v aute gateway 7N0 907 530 a cislo hardwaru 1K0 907 951 ci ju treba menit, lebo mam na ruke amundsen a chcel by som si ho dat do auta. diky za odpoved

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...