Alexej Andre Odesláno Leden 13, 2019 Sdílet Odesláno Leden 13, 2019 Dobrý den Už jsi nevím rady... Takže mám na vás prosbu Mám škoda Octavia 2 1.9 TDI 77kw BXE Po výměně celé spojkové sady (dvouhmota) Se začali ozívat strašný rány při teplém startu za studena starty úplně v pořádku ... Mysleli jsme si že to dělá spojka tak jsem jí měnili zase za novou ale nepřestalo to. Dále jsme dali novou baterii teplotní čidla rozvody turbo jsme měnili protože staré bylo už po smrti . Pak jsme jeli na mapa nafty a taky v klidu tak už nevím co by to mohlo být byl bych rád kdyby se s tím už někdo setkal a věděl co s tím .. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 14, 2019 Sdílet Odesláno Leden 14, 2019 Udělej startér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 14, 2019 Sdílet Odesláno Leden 14, 2019 Je tu nekde tema o tom. baterka nebo starter. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexej Andre Odesláno Leden 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2019 Tak já jdu obědnat startér a uvidíme... Ale stejně nechápu proč a jak by to dělal startér? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 16, 2019 Sdílet Odesláno Leden 16, 2019 Me pomohla treba jen nova baterka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
groubr Odesláno Září 15, 2019 Sdílet Odesláno Září 15, 2019 V 14. 1. 2019 at 14:07, Alexej Andre napsal: Tak já jdu obědnat startér a uvidíme... Ale stejně nechápu proč a jak by to dělal startér? Ahoj pomohla výměna startéru? Mám úplně stejný problém po výměně spojkové sady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stesticek Odesláno Září 16, 2019 Sdílet Odesláno Září 16, 2019 Tento problém řeším už dost dlouho. Měnilo se už pomalu kde co. Předposlední byl starter a poslední byla baterka. Sice to už nedělá tak velké rány, ale tak trošku to tam je. Takže pořád pátrám a nenalézám problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.kl Odesláno Leden 19, 2020 Sdílet Odesláno Leden 19, 2020 Přesně tento problém mám taky. Vyměnil jsem baterku a nic, změřil jsem otáčky startéru a ten je ok. Vyměnil jsem gumičky na vstřikách a nic. Nechal jsem měřit vstřiky na stolici a ty jsou ok. Nechal jsem přemapovat jednotu co se týče teplého startu a nic. Někdo nějaký nápad? Výměna teplotního čidla a nic. Seřízení rozvodů na 0 stupňů a a nic. Při teplém startu pořád motor sebou škube, hodně tvrdý start. Někdy v tom zarachtá a chcípne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr90 Odesláno Březen 23, 2020 Sdílet Odesláno Březen 23, 2020 Měl jsem asi to samé, za studena sem nastartoval krasně, za tepla sem se bal že nenastartuju, startér se protočil, zastavil a pote roztočil ale se strašným mlácením motoru. Vyměnil sem startér a je po problému. Byl už vyběhaný a teplotou motoru se přilepil rotor startéru k magnetům a zastavil se. Je tam prej kroužek kterej když se vyběhá tak má rotor vůli. V 16. 9. 2019 at 18:05, Stesticek napsal: Tento problém řeším už dost dlouho. Měnilo se už pomalu kde co. Předposlední byl starter a poslední byla baterka. Sice to už nedělá tak velké rány, ale tak trošku to tam je. Takže pořád pátrám a nenalézám problém. Je už asi pozdě, zkoušel si vyměnit, napínací kladku na klíňáku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stesticek Odesláno Červenec 4, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2020 V 23. 3. 2020 at 8:45, Petr90 napsal: Měl jsem asi to samé, za studena sem nastartoval krasně, za tepla sem se bal že nenastartuju, startér se protočil, zastavil a pote roztočil ale se strašným mlácením motoru. Vyměnil sem startér a je po problému. Byl už vyběhaný a teplotou motoru se přilepil rotor startéru k magnetům a zastavil se. Je tam prej kroužek kterej když se vyběhá tak má rotor vůli. Je už asi pozdě, zkoušel si vyměnit, napínací kladku na klíňáku ? Ahoj, to jsem ještě nezkoušel. Teď, jak začínají ty vedra, tak motor nestihne třeba během nákupu vychladnout a jsou tak ty špatné teplé starty. Zkusím ji nechat vyměnit. Zvuk při tom startu je jakoby byla někde díra nebo někde něco nezakrytého / otevřeného jako například motor bez předního dílů výfuku...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mil2 Odesláno Září 5, 2020 Sdílet Odesláno Září 5, 2020 S tímhle jsem se trápil dost dlouho... dvě nový baterky a až teď jsem udělal starter - uhlíky se tvářili OK, ale opak byl pravdou. Takže je po problému. Teplé starty na brnk. Konečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stesticek Odesláno Září 21, 2020 Sdílet Odesláno Září 21, 2020 V 5. 9. 2020 at 16:41, Mil2 napsal: S tímhle jsem se trápil dost dlouho... dvě nový baterky a až teď jsem udělal starter - uhlíky se tvářili OK, ale opak byl pravdou. Takže je po problému. Teplé starty na brnk. Konečně. Baterku jsem dal úplně novou a startér taky. Chvilku to ještě dělalo, ale teď to zatím dalo pokoj. Uvidím co bude dál..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AudiA3 Odesláno Srpen 8, 2025 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2025 Stejný motor a problém - vyřešilo to překódování adaptací. Byla to úplná náhoda, kdy jsem resetovával olej. Takže problém hledejte v adaptací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.