Přejít na obsah

Denní svícení

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
vypadá to nehezky....slušně řečeno...nelíbí

Nevím co furt řešíte....Takhle to vymyslel jeden "sídlištní tuner" na svým Focusu...v jednoduchosti je síla...ne? :)

no, některý Fordi to mají originál u světel s bi-xenony, na besídce na to někdo koukal jak na zjevení u toho mého  :palec:

post-117-1262240928_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
a proc neudelas denni sviceni na mlhovky dava to jen 30 procent svetla nic jinyho nesviti a kdyz mas senzor na prednim okne tak se o nic nestaras setmi se automaticky se to prepne na potkavaci svetla a pvse se rozsviti jak kyby jsi otocil knoflikem

Nevím jak kdo, ale já mám třeba žlutěžluté mlhovkové žárovky, což na denní svícení není ideál...

Odkaz ke komentáři

Tiež mám v hmlovkách žlté a pýtal som sa aj známych policajtov a nejako sa k tomu ani nechceli vyjadriť takže možno by som niekde narazil na nejakého "múdreho" a nedohodol sa s ním... a nemám ani svetelný senzor takže prepínať by som to musel sám... :)

Teraz mám denné klasikou H7 na 80% a dá sa to, len ťie Osram NightBreaker mi tam vydržali 6 týždňov... :palec:

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

To jo asi by jste to neukecali a na taxikare jsou jak psi ja na ne kaslu chytli me jednou rekl jsem ze to je z vyroby at se podivaji na knoflik ze je nemam jen tak pusteny a nechali me byt i ve Vidni me chytnul a taky mi nic nedal rekl jsem ze je to denni sviceny ze to je u nas uzakoneny zkontroloval homologaci na foliich a auvidersen jezdis i v Praze ze bych se s tebou nekdy svezl kdy obrazim centrum

Odkaz ke komentáři

rstd: To už se taky řešilo, Zákon o silničním provozu mluví myslím docela jasně:

§32, odst. 1

Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu

Onen zvláštní právní předpis pak mluví o schvalování všech možných konstrukčních systémů, vyplývá z něj, že všechny systémy musí být homologovány. No a zcela jistě mlhovky na OII nejsou homologovány pro denní svícení... Což přesně popsal Mischicka o pár pčíspěvků výš..

Edit: Jirik.DC stihnul odpovědět dřív než jsem prohledal relevantní předpisy :palec:

Upraveno uživatelem P.T.
Odkaz ke komentáři

Ja svitim je vpredu mam to hozeny na ty mlhovky jezdim s tim uz pres rok byl jsem s tim po cele evrope a nikdomi nic nerekl ani kvuli tomu nezastavili ani na hranicich mi nikdo nic nerekl zakony jsou od toho aby se porusovali nesednu si kvuli tomu na prdel a jestli nekdo nevidi akat jezdi MHD

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...