lubinob Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak sa mi zdá že sú to tie isté čo mám ja a tie majú od denného svietenia ďaleko, sú to len pozičné svetlá... Denné musia mať na skle za homologizáciou značku RL alebo DRL.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robca Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 tak chlopi, moc jsem se zde nedozvěděl o dodělání denního svícení do OII před FL, čekal jsem fotky, návody a nápady a zatím jen osvěta pro policii. Tak kam dát ty LEDky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubec Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 A co se týče automatického rozsvěcování, tak se to dá nastavit následně. Světla jsou vypnuté a po nastartování se rozsvítí led. Pokud máš automatické rozsvícování světel, nech v této poloze, jakmile bude šero, automat se postará o rozsvícení světel a zhasne led. Osobně jsem to řešil automatem pro led, napojil jsem to na parkovačku a jakmile se rozsvítí parkovačka, led zhasne a naopak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan_2 Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Viděl jsem mnoho variant jak na octavii 2 před faceliftem dodělat denní svícení, ale nikde jsem neviděl variantu integrování denních světel do mlhovek, jak je to u faceliftované octavie. Jestli někdo ví více, tak budu rád za koždou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest trpaslik10 Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Pochopil jsem správně to že pokud si nakoduji aby mi svítili přední mlhovky jako světla pro denní svícení budou mi při tom svítit i parkovací světla ? Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Pochopil jsem správně to že pokud si nakoduji aby mi svítili přední mlhovky jako světla pro denní svícení budou mi při tom svítit i parkovací světla ? Díky za odpověď. Pokud nakoduješ denní svíceni skandinavii tak ano pokud ameriku tak ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest trpaslik10 Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Díky za objasnění, vyzkouším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan_2 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 To já vím, myslel jsem jestli se nedělá nějaká "tuning " verze mlhovek, kde by byla navíc žárovka případně led na denní svícení. Bylo by to nejjednodušší řešení jak doplnit denní svícení na octavii před FL, jen vyměnit kus za kus a natáhnout elektriku bez žádného zásahu do přední části vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Kdyz to vidis u predFL, tak tam maji vsichni dokodovano denni sviceni mlhovkama...pricemz se dava intenzita mlhovek tak na 50%...pak to vypada jako denni sviceni z FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan_2 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Klasická mlhová světla asi nejsou homologována na denní svícení, ale je to taky jakési řešení. Co na to PČR? A jak se to dokoduje? To asi doma na koleně neudělám. Nějaký návod na řešení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 PCR jsou paka a nerozeznaji to. Vi ze to na oktavkach existuje tak to neresi. Dokoduje se to pomoci Notebooku, kabelu a znalosti :D Ktere bohuzel nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Omlouvam se jestli jsem se te dotkl, ale bohuzel jsem se setkal prave s takovym blbcem, ktery me dokonce i ve FL nutil ze mam zaple mlhovky a zhasnute svetla(mel jsem brachovu OII a FL byla asi mesic stara, takze to hosi jeste neznali a ani pomalu netusil co je to homolgace) ani to ze to ma napsane na papire mu bylo jedno. Samozrejme, ze vim, ze veci na autech museji byt homologovane, ale takovych 60% aut by teda nemohlo jezdit, kdyz vidim co si dokazou vsichni na auto dobastlit...nejake sviceni mlhovkama je proti tomu absolutne nic. Najezdim rocne pres 60-70tkm, takze vim jak jsou tady dopravaci zkuseni a vzdelani-bohuzel, ale treba se to nekdy zlepsi Az prestanou policajti buzerovat za blbosti a budou k necemu uzitecni a nebude je videt jen kdyz potrebujou splnit naplneni kasicky kazdeho 10-teho, 20-teho a posledniho v mesici, tak pak nebudou Cesi ojebavat system. Jeden z mala prikladu....bylo 19-teho a policie byla zase po celem meste...parkoval jsem v jednosmerce, tak ze jsem zacouval o dve auta dal a zaparkoval, ani nevim kde se tam ti koumaci mestaci vzali, ale pul hodiny jsem jim vysvetloval, ze muzu pro zaparkovani vozidla v jednosmerce couvat, dokonce jsem jim zjistil pres kolegu telefonem i paragraf a odstavec ze zakoniku, ale proste do te doby nez jsem se nasral a chtel jsem si opisovat jejich cisla tak po me porad chteli 2000Kc pokuty. Toto proste nemuze a nikdy nebude vrhat dobre svetlo na PCR. Trochu off topic, takze omlouvam se za urazky, ale rikam jen to co se stalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Me spis pripada, ze mestaci jsou nekdy strasne moc aktivni a mysli si co nejsou za borce. Ale to byl jeden z mnoha pripadu, mam sve zkusenosti i s PCR. Me se treba libi, jak ma denni sviceni ted po novu Scout, ale to asi jen tak do klasicke OII FL nepujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan_2 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 chtěl bych se zeptat jestli se považuje za homologované světlo, když se jen vymění žárovka (místo mlhovky žárovka na denní svícení). děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 (upraveno) Nemate nahodou niekto na aute tieto svetla ? Maju v sebe integrované LED a tak mi pripadaju ako najlepsie riesenie. Len neviem av akej su kvalite a ako ich treba zapojit. Obrazok Link na stranku vyrobcu Cierne svetla Chromove svetla A mozna bude niekto vediet viac aj o tomto LED svetla Upraveno Červenec 3, 2010 uživatelem spitfire 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Na stranke importera pisu ze maju - performance BLACK provedení - LED pruh po vzoru Audi - H1 patice pro dálkové - D1S pro potkávací - LED pruh pro parkovací světlo - Evropská homologace samozřejmostí - záruka 2 roky Linka na stranku importera do CR Ale určite si to este overim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 OK dakujem dam si na to pozor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Ja som videl to svetlo u nas v PO na jednej RSke a ten Led pásik nebolo skoro ani vidiet. Oproti audi je to šmejd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Api Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Kolega v praci ma devil eyes na audine a rika ze to vubec nesviti, krom toho je tam poznamenane ze jsou to parkovacky, takze svitit jen s potkavackama.Take ted premyslim nad dennim svicenim.A co treba nejake takoveto reseni: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chcp Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Zdravim, mam pustene denne svietenie. Predpokladal som, ze ak mam dazdovy senzor, tak pri zotmeni sa zapne podsvietenie budikov. Opak je pravdou, musim otocit spinac svetiel do druhej polohy. Da sa to nakodovat, alebo pomoze vymena spinaca svetiel za 3 polohovy? Popripade ine navrhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 a máš spínač pro light assistant? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chcp Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Pravdepodobne nie, je to standartny 0,parkovacky,stretavacky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.