rikins Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 A co tohle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Za mě palec dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 (upraveno) vypadá to nehezky....slušně řečeno...nelíbí Nevím co furt řešíte....Takhle to vymyslel jeden "sídlištní tuner" na svým Focusu...v jednoduchosti je síla...ne? :lool: Upraveno Prosinec 30, 2009 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Hotová Audina :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 a proc neudelas denni sviceni na mlhovky dava to jen 30 procent svetla nic jinyho nesviti a kdyz mas senzor na prednim okne tak se o nic nestaras setmi se automaticky se to prepne na potkavaci svetla a pvse se rozsviti jak kyby jsi otocil knoflikem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 vypadá to nehezky....slušně řečeno...nelíbíNevím co furt řešíte....Takhle to vymyslel jeden "sídlištní tuner" na svým Focusu...v jednoduchosti je síla...ne? :) no, některý Fordi to mají originál u světel s bi-xenony, na besídce na to někdo koukal jak na zjevení u toho mého 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 No ale ten Focus je originál z Baumaxu, řekl bych :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 a proc neudelas denni sviceni na mlhovky dava to jen 30 procent svetla nic jinyho nesviti a kdyz mas senzor na prednim okne tak se o nic nestaras setmi se automaticky se to prepne na potkavaci svetla a pvse se rozsviti jak kyby jsi otocil knoflikem Nevím jak kdo, ale já mám třeba žlutěžluté mlhovkové žárovky, což na denní svícení není ideál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Tak to jo ja tam dal ty Night Breaker od Osramu ty jsou dobela ale ono to sviti opravdu jen tech 30 Procent tak by to mozna nebylo tak drastycky s tema zlutyma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 (upraveno) Tiež mám v hmlovkách žlté a pýtal som sa aj známych policajtov a nejako sa k tomu ani nechceli vyjadriť takže možno by som niekde narazil na nejakého "múdreho" a nedohodol sa s ním... a nemám ani svetelný senzor takže prepínať by som to musel sám... :) Teraz mám denné klasikou H7 na 80% a dá sa to, len ťie Osram NightBreaker mi tam vydržali 6 týždňov... Upraveno Prosinec 31, 2009 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Ja je tam mam uz rok a nic je pravda ze s tim jezdim jen svatecne ale mam je i v motorce a tam mi praskla H7 jinak H4 drzi tak uvidime na ty fotce to mas zasnezeny vypada to moc dobre pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Ale to jsou opravdu žlutožluté žárovky, to na denní svícení neukecáš...už tak je to na hraně, prt. běžné mlhovky nemají homologaci na denní svícení, natož s žlutýma Nokya žárovkama. Dám sem pak fotku až pustím NTB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 rstd: taxík musí jazdiť v každom počasí keď niekto zavolá... a tu je foto tých žlutežltých hmloviek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 To jo asi by jste to neukecali a na taxikare jsou jak psi ja na ne kaslu chytli me jednou rekl jsem ze to je z vyroby at se podivaji na knoflik ze je nemam jen tak pusteny a nechali me byt i ve Vidni me chytnul a taky mi nic nedal rekl jsem ze je to denni sviceny ze to je u nas uzakoneny zkontroloval homologaci na foliich a auvidersen jezdis i v Praze ze bych se s tebou nekdy svezl kdy obrazim centrum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Já myslím, že jezdí jen od Humpolce na východ :-D Co se ukecávání týká, teď co švestky maj OII, tak to taky nebude tak jednoduché, brzo budou vědět co to umí a dělá a co ne, alespoň někteří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Asi mozna jo ale ve vyhlasce neni presne definovany cim mas svitit a cim ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 (upraveno) rstd: To už se taky řešilo, Zákon o silničním provozu mluví myslím docela jasně: §32, odst. 1 Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu Onen zvláštní právní předpis pak mluví o schvalování všech možných konstrukčních systémů, vyplývá z něj, že všechny systémy musí být homologovány. No a zcela jistě mlhovky na OII nejsou homologovány pro denní svícení... Což přesně popsal Mischicka o pár pčíspěvků výš.. Edit: Jirik.DC stihnul odpovědět dřív než jsem prohledal relevantní předpisy Upraveno Prosinec 31, 2009 uživatelem P.T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Jj, taky bych nerad aby se to tu nějak zvrhlo. Nechci hodnotit používání mlhovek místo denního svícení, ani debatovat nad tím, jestli to cajti dokážou posoudit nebo ne.. Jen čísté kostatování, že definované je to dost přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 rstd: ja po Prahe nejako moc nejazdím keďže som taxík až spoza hraníc... ešte občas do Brna sa zatúlam ale ďalej len súkromne... a u nás je to tiež tak podobne, hmlovky na pred fl OII nemajú homologizáciu na denné svietenie a nikdy nevieš na akého policajta narazíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Já myslím, že až moc dobře - nechce se mi hledat přesná citace, ale je tam potkávacími světly nebo světly pro denní svícení, je-li jimi vozidlo vybaveno. A co jsou světla pro denní svícení upravuje zvláštní právní předpis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Citace zákona je o pár příspěvků výš ;) Mě se hledat chtělo :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...st&p=172704 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Vzadu to svitit nemusi co ja vim kdy to maji audiny,vw atd jato taky tak mam jen vpredu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 u zadních to není tak jasné, o tom jsme už debatili dlouho, vpředu jednoznačně homologované denní od výrobce vozidla či dodatečně správně namontované nebo potkávací klasická 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Thy woe....si tu přijdu jak v ústavu pro mentály. Lidi přečtěte si tu vyhlášku, právní předpis, pak zkuste použít mozek a přestaňte lamentovat nad nesmrtelností chrousta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ja svitim je vpredu mam to hozeny na ty mlhovky jezdim s tim uz pres rok byl jsem s tim po cele evrope a nikdomi nic nerekl ani kvuli tomu nezastavili ani na hranicich mi nikdo nic nerekl zakony jsou od toho aby se porusovali nesednu si kvuli tomu na prdel a jestli nekdo nevidi akat jezdi MHD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.