Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Diky panove.. :angry:

Urcite pak dam vedet,jak to brzdi..Kazropadne cekam,ze to vydrzi vyssi teploty o coz mi jde hlavne..

Serie je vazne dost slaba..Na bezny jezdeni, ok,ale kdyz se chce clovek trosku svezt,tak to rado vadne...stejne to bylo i u RSI,ale ta celkove brzdila lip.. :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si mohl auto prohlidnout na zivo a vypada moc dobre na tech kolech. :blink: Jeste teda seriznout pruziny o 2 zavity, jak jsme rikali, a pak to bude super.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Tak jsem si mohl auto prohlidnout na zivo a vypada moc dobre na tech kolech. :) Jeste teda seriznout pruziny o 2 zavity, jak jsme rikali, a pak to bude super.

Diky.. :( Uz sem si na to asi taky zvykl.. :)

Ty voe,prezidente,neblaaaazni.. :( Prece bych nerezal seriovy pruziny.. :palec: Necham si udelat u zamecnika stahovaky.. ;) :D

Odkaz ke komentáři
Hele Marty jak brzdej ty DS2500 za studena? Nemusej se ohřejvat aby pořádně brzdili?

Na kare jeste nejsou.. ;) ale ne,nemusej se prave zahrejvat..Proto jsou dobry i do silnicniho provozu..Za studena brzdi srvonatelne se serii a vydri o dost vyssi teploty..Mela by to byt "polozavodni" smes..A i stejna,nebo hodne podobna,jako dava Brembo do tech Gran Turismo kitu.. :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...