Octavius84 Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Twe jestli to můžeš mít za libovku tak do toho jdi.... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak od vikendu je na auti zase par novinek... :lool: Jednou jsou mracitka-ktery se kazdymu libit nemusi,to je pravda-ale me na OII proste jdou,to auto se fakt mraci.. ..a druhou je antenka ala Audi... Jo a muzete si povsimnout,ze opravdu podozky z pod SPZ zmizely.. Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 tak zralocka on si poridil na strechu pekneee... celee auto krasnee :lool: na ty kola jak mas ty uz se tesim za tyden az je taky nahodim Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 sice se mi vic libi ty jemnejsi mracitka, ale i tak pekne! :lool: Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 no pekne pracujes coz je pravda - na zraloka se taky tesim pristi tejden... jak ti chodi radio? asi zadnej hit co? ale pokud mas Bolero tak muzes pouzit druhou antenu ne? Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Mračítka, žralok a bez podložek Good :lool: Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Marty máš to pěkný moooc!!! Je to krasavise!!! Folie super!!! Bez folii je človek jak nahej na hambě!!! :) :lool: Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Vypadá to perfektně... :) O žralokovi taky uvažuju v další vlně úprav... Mračítka máš od Milotecu? Vypadá to hodně dobře... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Diky panove.. ;) Kokyn: Jj, Rado,to mas pravdu..Mel jsem ji 3 dny a uz sme frceli na folie..neslo to bez nich.. :D Je to hurza,jak si clovek zvykne... Gowster: Diky.. :) Ano,mracidla jsou od milotecu..Sedi tam pekne,auto se fakt mraci a instalace na par minut..Nastesti uz se to nemusi matlat betelinkem,jako driv..Takze az me prestanou bavit, muzu je sundat, oboustranou lepenku umeju a bude.. :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Aaaaa, uz se zase neco deje...Uz vic jak tyden mi tohle lezi v garazi...Pekne v plnici, takze za chvili se seberu, vezmu smirgl papir a jde se brousit.. ...pak uz to chce jen pekne pocasi, teplo, at to konecne muzu dodelat... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 ..bude černá nebo modrá ? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 a majitel cajoveho servisu raaadiiiiiii jen tak dal Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 ..bude černá nebo modrá ? Zatim cerna.. Casem bych chtel jinou celou masku... ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 panáček nezahálí a to je dobře ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 (upraveno) Diky diky panove..Tak maska je hotova a je na aute.. Takhle to vypadalo jeste samotne.. :D Upraveno Květen 16, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 ...a tady uz konecne na aute..Jen tim logem si tam nejsem uplne jistej..Dost premyslim o tom,ze pujde taky do cerne.. ;) Je to takove "provizorium" zatim.. Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Tak tohle se povedlo,vypadá to parádně.S tím znakem,nevím,ale nepasuje tam. Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 (upraveno) Možná by byla lepší modrá Marťas. Opticky by to zmenšilo tu masku vůči těm mračítkům. ;) Upraveno Květen 16, 2010 uživatelem Rosťa19 Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Zdarec, tak ja teda tu masku v cerne nevidim jako plus, moc mi to k tomu modrymu auti nejde, asi bych taky sel do modre kdyz uz teda menit tu stribrnou ktera k te modre vypada dobre. Ale kazdej jak se mu to libi. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 není to špatný ale ta modrá by byla lepší a rozhodně bych vrátil ten znak škodovky tohle působí tak lacině :/ Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Tiež sa mi páčila viac origo maska ;) , Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 černá se mi líbí, ale na Tvém... určitě MODRÁ ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 (upraveno) Diky za nazory.. Jak jsem psal v prvnim prispevku,predevsim ten znak je provizorium,asi tam dam origo,tehle tam dost sviti a Chjetjov to nazval mozna spravne... Dle meho se stejne barva z masky brzo otluce od kaminku..Zatim je to jen na zkousku,tak uvidime.. Nebo jeste moznost cislo dve,ze to tak necham a hodim do cerny zrcatka a kola.. Upraveno Květen 16, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Mne sa to paci martyp! Kola a zrkadla co ciernej a bude to top! a znak vratit spat originalny. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Není to špatné....ale ani to nějak nenadchne...ale pořád lepší než ten strašný chrom Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Pripájam sa, ale zas ja by som to dal do black magic namiesto matu a znak škoda ...zrkadla do takej ako má Fabia rs čiže lesklá čierna Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Storm to taky napasl dobre, nuplne to nenadchne,ale je to proste jine a o to jde.. O tech cernych zrcatkach premyslim celkem hodne...Napadlo me nelakovat, je,ale potahnout cernou lesklou folii,coz by mohlo byt urco jednodussi..no uvidime.. Kazdopadne diky vsem za nazory! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 já teda vůbec nerozumím dvojkovejm octám ale ta černá maska se mi líbí, ale ten znak fakt ne-e.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky