Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Asi.. :)

Kvuli tem mracitkum,ze podle toho četníka mracitka zakryvaji cinnou plochu svetla a nemsej tam bejt..Tak mu rikam,ze to ma atest 8SD a on na to "To me nezajima"..Tak sem mu rekl to samy a to uz mi bylo jasny,ze to bude na dyl... :)

Prave jsem si atest vytiskl ze stranek MiloTecu,a na urade jim ho ukazu.. :)

Odkaz ke komentáři

Baurak: Jj,asi tak nejak..Jenze von byl tak arogantni,ze ja nemel nejmensi duvod ani naladu s nim jednat nejak kultivovane,takze jsem se choval stejne,jako on..Navic ja vedel,ze jsem v pravu a ze tam ten atest proste je.. :)

Octavius: presne,vyborny..jeste premyslim,jak si necham vykompenzovat to,ze si kvuli tomu,abych se dostavil na urad,budu muset brat volno z prace.. :) :) nejaka klauzule na to snad je,musim zjistit..

Jinak to bylo v na Machaci,jezdej tam v lete "vypomahat" Ustecky...Obcas tam i mistni mivaji auta s Usteckou RZ...

Odkaz ke komentáři

No,myslim,ze to byl proste subjektivni problem tohoto jedince.. :D

Jj,Petr by mi urco poradil,ja mam kamarada taky pravnika,takze nez tam pujdu si pekne vsechno proklepnu.. :blink: Jasny,jako do Štrasburku to nepozenu,to mi za to nestoji..myslim,ze dal nez na mistni MU se to nedostane.. :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
Pokud se nebudeš zlobit, když vyjádřím nesouhlasný názor, tak mě osobně se to moc nezamlouvá - zatmavená zadní světla, šedá kola, fólie, maska bez chromu, celkově to na mě dělá dojem, že je to auto takové mdlé, ale je to jen můj osobní názor.

Nezlobim.. :blink: Chtel jsem to prave sladit vsechno do modro,cerno/seda,nebo jak to nazvat,aby tam neblo milion vzrou a barev a to si myslim,ze se povedlo...Prave,ze treba chromova maska by tam na me byla moc rvava..jedine,co bych jako vyrazne na aute snesl,by byly bily kola-Braidy,jako jsem mel na stribrene.. :D

to už jsi vepředu nadoraz? :D

Ne ne,nejsem,jeste tam je lehce pres centak zavitu.. :D

Odkaz ke komentáři
Mne se auto moc libilo na srazu v Nemecku, hlavne v pohybu vypada super. :blink:

Diky to rad slysim i vam ostatnim diky za pochvalu, Jardo, Ondro, Duri.. :D

Jeste k tem kolum a podlozkam...Ono to v realu vypada mozna min zalezly,nez to opravdu je..nicmene to me taky malicko sere..Ty R8 repliky byly ET 45 a bylo to pekny,tyhle jsou ET 48 a prijde mi to,ze je to snad o centak zalezly..

O podlozkach jsem uz taky uvazoval,jenze problem je v tom,ze silnejsi,nez 1cm nechci a to proto,abych neskrtal a taky,aby to nebylo moc..myslim,ze ideal by to bylo tak tech 5-8mm,jenze to tam zas dat nechci,protoze nebudou mit centrovaci dosedaci plochu..A kola jen na srouby aniz by sedely na nabe,si nedam,nehodlam cekat na to,az se to strihne.. :( Kdybych jezdil vyletni tempo,tak mozna,ale jelioz si auto snazim uzivat,tak se mi tahle myslenka nelibi.. :(

Vypadá to pěkně.... A jak se to chová po jízdních stránkách?

Hele,je to dobry,zatim jsem spokojen..nemam pocit,ze by to odskakovalo,krasne to kopiruje silnici,diry,nebo hrboly /zaplacnuty diry atd/ to filtruje v pohode..Jediny,kde to znatelne ztuhlo jsou pricny nerovnosti,jako treba preklady na mostech,vyjety koleje na krizovatce,ktery prejizdis napric,nebo tak..Ale jinak pohodlny,nemam pocit,ze by se to naklanelo a samozrejme na zatoceni - pohyby volantem to reaguje lepe,hbyteji.. :D Sedi to pekne,uz jsem to na par mistech,ktery mam najety vyzkousel a dobry jako.. :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

To není o tom, že by se ti to střihlo to technicky není možný, ale nikdy bys to kolo nevycentroval správně jen šroubama. Možnost tu je a to aby ti šoustužník udělal kulatinku 57,1mm a na jednom konci to stáhnul na vnitřní průmer středovýho trnu a tento díl jsi do něj pak naklepnul a defakto si prodloužil středový trn. Pak bys mohl použít podložku 5-10mm podložku bez náběhu.

Upraveno uživatelem Vasekk
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...