Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Já bych tu měď vileštil do zrcadla "Vyleštil" pardon :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 já bych tu měď použil na kotel...........a pááálil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 hehe, nice hadice ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Co by člověk neudělal aby ušetřil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Tak jsem si pořídil nějakou neoriginál drobotinu na vozík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 néé,sundej to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rehor72 Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Moc se mi líbí Tvé úpravy auta. Decentní, je vidět, že do toho nemůžeš cpát moc peněz, ale jsi fakt šikovný a je to s vkusem a taky se hned pozná, že máš auto rád... Ale ty nálepky RS je jediná věc, kterou neschvaluji. Jak Ty myslíš, ale za mě palec dolů, raději bych to sundal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Ten predni RS znak dej v masce vice ke strane, takhle to nevypada moc dobre! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 hm,já myslel že sklidím trošku lepší pochvaly a ono prdének přelepím aspon přední znak kousek do rohu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Tak za dobu 2let co má auto a najetých mých 40tis. jsem na autě povyměnoval a namontoval: VÝMĚNA: - brdových kotočů zadních + destičky - dorazů a prachovek na zadních tlumičích - mikro spínače zámku s centrálem levé přední dveře - mikro spínače zámku s centrálem pravé zadní dveře - jezdce stahovačky pravé přední dveře - středního dílu výfuku - zadního dílu výfuku - komfortky ve dveřích řidiče - svíček za NGK - servo motorku otvírání nádrže - výměna pilového a vzduchového filtru - prasklého klínového řemene - čidla ABS zadní levé kolo - čidla teploty motoru - termostatu - lambda sondy - 2x výměna oleje + filtru - benzínového filtru - motorků naklápění předních světel - spojky - zapalovací modul - kulových čepů a kostí stabilizátoru DODATEČNÁ MONTÁŽ? - zadní podběhy levá a pravá strana - křídlo RS - podsvícení kliček - podomácku vyrobeno obvětrání od olejového filtru - přední nárazník ve stylu RS - podložky SPZ - vzpěry kapoty motoru - oprava koroze kolem víčka nádrže pomocí opravárenského plechu - natření brzdičů To jsem zvědav co bude následovat.......?Určitě to budou rozvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Tak jsem si to včera valil asi po 4.hodinách bez čvańhára z Českýho Dubu do Hodkovic nad Mohelkou pro cigára.Chut kouřit mě nutila pomalu vyskočit za jízdy a letět přímo ke kase u tamní benzínové pumpy.Nakonec jsem se rozhodl zastavit na parkovišti u pumpy jako slušný člověk,ale co čert nechtěl,zámkovou dlažbu tam lemuje značně vysoký obrubník,který se samozřejmě autem nedá přetlačit.Můj laminátový nárazník dostal prvně zásah.Rána to byla famozní,měl jsem dojem že je poněm,naštěstí je pomuchlanej,jen z předního okraje.Budeme opravovat......... A co jsem koukal,po tom obrubníku tak nejsem jedinej,kdo narazil.Obrubník vypadá spíše jako vzorník autolaků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Máš parkovat na zpátečku...;-) líp se pak vyjíždí a prdel je vysoká-takže ji ani u vysokého obrubníku neškrábneš. Být zima tak se ti ten laminat rozletí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 V minulém týdnu se mi stal opět menší špek a to,že ráno vyrazím do práce,zhruba po 4.km jsem cítil při brždění nějaké pocukávání celého auta a drhnutí.Zprvu jsem nevědel odkud to jde.Proto po dojetí do práce jsem okouknul všechna kola,ale nic nenašel.Večer cestou z práce se mi zdálo,že šmajdání nabírá na intenzitě a již bylo zřetelné že to jde od zadních kol.Nelenil jsem a chopil jsem se heveru a v domění že to jde od kola za spolujezdce jsem kolo sundal,odmontoval brzdič a prohlédl zadní destičku,ale ta byla v pořádku.Opět jsem vše sestavil a šel na druhé kolo za řidičem a tam hned po nasazení klíče na první šroub zjistil že je volný cca o dvě otáčky a ty další 4 byly na tom úplně stejně.Taky povolené.Divný mi je že bych šrouby dostatečně nedotáhl když před 2měsíci jsem se hrabal v kolech. Nebo někdo potřeboval můj ráfek!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 já nedávno zjistil, že mi chybí šroub na pravém předním kole. Jeden nebyl úplně, druhý povolený, pak asi někdo došel k bezpečáku a vzdal to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Trochu mě zvyklal kolega z druhého fora,chtěl bych taky prodat svojí octavku a koupit něco lepšího.Akorát nevím za kolik střelit tohle.......?V bazarech dostanu asi málo,a přes inzerát nevím na kolik dát cenu?Dá mi někdo typ na cenu:......? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak nějaké menší doplňky přibili na auto. 1.bílé blinkry 2.potahy na sedadla není to MAD,ale nasadit taky s obtížema 3.kabely ke svíčkám 4.goodyear ultra grip 7+ 195/65 R15 91 T 5.vyříznutí katalyzátoru,navaření nového univerzálního na stávající svod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Je tam mate snihu dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 to máš pravdu u nás je sněhu místy i 1m.no jo hory jsou hory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Táta si chce pořídit octavku ale v naftě,tak sem se rozhod že projedu net.A našel jsem tohle,není to moc levný.....?Podezřele levný! Škoda Octavia Cena: 46 215 Kč Doplňující informace: 1,9TDi ELEGANCE Karoserie: Limuzína Objem motoru: 1 896 ccm Palivo: nafta Průměrná spotřeba: Neuvedeno Výkon motoru: 81 kW Najeto: 189 900 km Vyrobeno: 2002 V provozu od: 2002 STK: Neuvedeno Servisní knížka: Ano První majitel: Ano VIN kód: Neuvedeno Barva: cervená metalíza Země původu: Česká Republika Stav: ojeté Okres: Hradecký Výbava: 4 x airbag, ABS, alarm, automatická klimatizace, autorádio, el. ovládání oken, … el. ovládání zrcátek, el. seřiditelná sedadla, imobilizér, plní EURO 4, protiprokluzový systém kol (ASR), tempomat, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Na autě se zase trochu dělalo.Zatím je teda ještě nahatá,ale zítra snad proběhne montáž.Koupil jsem zadní facelift nárazník.Stříknul to do plniče,barvy a laku.A při tom jsem opravil i přední,z důvodu že jsem ho podrápal o obrubník.Zítra mám v plánu namontovat tažný,upasovat originál mřížky s lištama do předního nárazníku,a naházet to zpět na auto. Blinkry Laurin a Klement jsem už nasadil a vypadají fajnově. Přemýšlím o tom jestli sundat lišty na dveřích nebo je dát do barvy. Pár fotek ze stříkání,foceno mobilem takže kvalita :ble 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 pěkně to valíš, už se těším na fotky na auti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Jo ty jedeš,vypadá to super!! :) :P Ty máš i světla L&K k těm blinkrum?? nějak to z té fotky nemužu poznat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Díky kluci,ne ne světla jsou starý,zatím jsem koupil jen blinkry(kdysi dávno). Co mě taky udivilo když jsem sundal starý zadní nárazník tak se mi v nárazníku válela výstuha.Když jsem jí okoukl,tak jsem zjisti že všechny šrouby byly urezlí,takže výstuha tam jen tak lítala a asi bouchala. Taky jsem obdržel od dopravních polišů pokutu za jízdu bez nárazníků,vyhrožovali mi že mě můžou nechat auto odstavit,z důvodu že jsem neměl viditelně spz,nakonec to dopadlo jen za 500,-.Vůbec je nezajímalo že jen auto převážím,na místo kde mi nárazník namontují.(samozřejmě kec). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Jj ale mají pravdu,ale jak to tam dovézt že?? :) Podle nich by jsi to měl naložit na odtahovku :) :P Takhle mne prudil když jsem jel na výměnu prasklého okna!! Ta výztuha je fakt mazec. Pokud to nechceš překopat na face tak tam dej světla z L&K(CELÁ, ne jen skla!!) a uvidíš jak to auto prokoukne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Tááák slavnostní odhalení: Tím že to není originál RS nárazník musel jsem si trochu pohrát se středovou mřížkou,trochu ořezat a přilepit jí černým lepidlem na křídla,a zajistit aby mělo lepidlo čas zaschnout.Boční mřížky šli v pohodě usadit. Zbývá už jen sehnat a nastříkat lištu zadního nárazníku a sundat ze dveří lišty.pokud zbyde farba,tak cáknu i kliky at to ladí. Takhle to vypadá že jsem stříkal jiným odstínem,ale je to tím že auto je jak prase,do šediva. :) Zítra ho omyju a bude. Živočich7007:světla chci celá L&K,mám vyhlídlí od fa.depo,mám dojem že ty je na svý máš?Jak svítí v noci?Svítí taky tak nažloutle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 (upraveno) Ten přední nárazník je super :) , ještě to chce ty LaK světla a nebude to mít chybu. Jinak co jsem se dočetl, tak ty světla od Depa by měly být v pohodě a pokud si dáš do světel pořádný žárovky (např. Osram Night Breaker apod.), tak tolik žlutě svítit nebudou a navíc o hodně líp uvidíš Upraveno Březen 12, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Děkuju supr je ale extrém je ho připevnit.Musel jsem vrazit ruku otvorem po blinkrech a malou ráčnou utáhnou dva šroubky.Do tech světel půjdu,Jinak pokud má někdo doma lištu zadního nárazníku na face,tak koupím za slušný peníz.V Kelly za ní chtěl bez mála 900,- to je hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Šikovnej panáček! vypadá to suprově! Jak píše konny pokud dáš lepší žárovky (já mám osram NB) je to o dost lepší. mám taky Depa kupoval jsem je na www.obautodíly a nemužu si stěžovat!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Děkuju ti,znám tu firmu a to v dobrým,už jsem od nich něco bral.Jsou u nich za 1400,-/kus což je nejlevněji na netu ale i tak dost. Živočich7007,nebudeš ty svoje prodávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.