Kimrider Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Napsal by někdo jak nastavit to stahování okének ? A dal by někdo odkaz ke stažení toho softu ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Zdravim, koupil jsem nový notes s W7-64bit a ne a ne Vag (IHR3040n) rozjet, existuje na toto recept? U starýho notesu baterka nejede (teda vydrží celou minutu a půl) a to je jak všichni víte celkem k ničemu, moc informací u stojícího auta nezjistim ... teď na novým vydrží nějakejch 7 hodin, ale zase nejede program, i přes režim kompatibility se nedaří, natož ovladače, i když ty jsem ještě nezkoušel ... please HELP 64 bitový wokna je neštěstí nefunguje na to skoro nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Mi povídej, něco chci, jsem na to zvyklej a stále musim shánět programy v nové verzi, aby to na tom kompu běželo ... Ta diagnostika mě mrzí asi tak nejvíc, beze zbytku se obejdu nebo si zvyknu na jiné ... Nikdo neví fígl, jak dostat VAG do W7? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Pomuze jen nainstalovat VIRTUALNI WinXP a spoustet diagnostiku pres ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Problém sú nepodpísané ovládače, skúste nabootovať tak, že pred štartom OS podržíte F8, vyberete Disable digital signature enforcement, a skúste nainštalovať driver tak. Avšak takto štartovať Win budete musieť pri každej diagnostike. Ou a ešte toto: za spôsobené škody si môžete sami, robíte to na vlastné riziko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Pomuze jen nainstalovat VIRTUALNI WinXP a spoustet diagnostiku pres ne... Co si pod tim mam představit, jak dohoto dosáhnu, speciálním programem nainstaluju WXP na/pod/vedle W7 či co? Nebo to funguje jako virtuální CD/DVDrom pomocí Daemona? Dík ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Virtuální Windows XP ve Windows 7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Článek starší, ale stojí za vyzkoušení, jsem na to zvědavý, děkuju ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 (upraveno) Tenhle KABEL jsem rozchodil pod Windows 7 64 bit na přímo, bez virtuálních XP Foto kabelu Upraveno Září 20, 2010 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Jo, jo, ovladače se stáhnou samy, port se mi nastavil na COM3 sám, ale program VAG resp. IHR3040 či tak nějak prostě nerozjedu pod W7 a to mě stále trápí ... Chtělo by to VAG na W7 ... zkusim zagůglit, teď fakt potřebuju udělat komplet diagnostiku na autě, včetně měření za jízdy, páč mi blbne zejména studený motor a to jakože hodně nepříjemně, podezření na váhu, ale potřebuju potvrdit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 vag na Win7 funguje, ale pouze na 32b, na 64b ho nerozběháš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 matty7 s vistama no problem?já už si sejvim psal, řikal že mi 100%nezaručí, ale že některým zakazníkum to chodí, jaký máš visty 32 nebo 64 bit? díky Ahoj pane,jj 32bit.Visty a Vag-Com 304 a Motordiag a kabel KKL-USB vše chodí bez problému.Jinak jsem si pořídil nový NTB s W7 64bit.(bohužel,64bit,už byly z výroby instalovaný) a jak už se tady psalo a i jinde si bohužel s tímto kablíkem a programem(304) neškrtnu :-( Zkoušel jsem Vag 4.09 CZ,který se v poho i bez správce spustil,a ovladač kablíkul KKL se i bez problému nainstaloval :-) ale když chcu potvrdit port,tak mě to nepustí,takže jedině,že by musel být HEX kabel ? a s 64bit.jsem ani nenainstaloval Etku,kdy pod 32bit vše oki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 to mě zase etka na 64b běhá v pohodě, ale hold jsem koupil ještě malej 12' notebook na diagnostiku s 32b systémem a tam to běhá vše. Nahod tam virtuální PC a do něho nainstaluj XP a máš po problémech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 bohužel XP mod nenainstaluji,páč mám W7 Premium a tam to nejde :-) Tu Etku máš tu co pouze rozbalíš na disk C,že ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 jj etku jsem pouze rozbalil. Je to nějaká jiná než nainstalovaná ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 je stejná :-) a VIN ti jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 k čemu je to dobré ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Máš pravdu, Vag 4.09 CZ jede, ale jak říkáš, potřebuje potvrdit test kabelu, ten je ok, jen nemám hex rozhraní a přes to mě nepustí dál ... ksakru, snad ještě jinou verzi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 já používám 3.04 nebo jak to je. Ta 4.09 neběhá snad s neCAN kabelem ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Opravdu běhá jen s HEX, dokonce už mám 409 cz v plné cz verzi, ale můj starý kabel nechce akceptovat ... Jen by mě zajímalo, jestli když koupim hex kabel, mi pojede s jedničkovou oktávou čili can-bus ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 (upraveno) VIN ti v Etce řekne vše o autě,jáký díly na to patří atd. :-) ale do té verze Vagu 4.09 by měl jít KKl kabel,ne :-),tak proč to chce HEX :-) tady Škoda VIN dekodér:docela pěkné :-) a koukám,že je tam i pěkně popsané modelové změny aut http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en Upraveno Prosinec 19, 2010 uživatelem matty7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 tak jsem pustil etku, dal jsem čísla podvozku a etka se kousla a nic Nebo poradí někdo kam se má zadat ten VIN ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 ono už to nějaký ten čas nefachčí vyhledávání podle VINka:-(,takže třeba se najde nějaký šikula :-) něco vymyslí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Takže komp s W7-64bit není problém, XP co jsem měl ve starým notesu jsou teď virtuální pomocí programu virtualBox, kabel jede na VAGu 304, na diagnostiku a picovinky okolo auta se vrhnu zítra ... konečně využiju sedmihodinovou výdrž notesu na baterku i k diagnostice auta ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 tak já to asi vyreším,že jsi sestavím komp z nějakých levných dílu a šoupnu to na garáž a bude po problému :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 To jsem taky měl, protože mi na starém notesu odešla baterka, proto musela sloužit prodlužka, jenže spoutu informací dostaneš z auta zvlášť u dieslu během jízdy (např. 3.rychlostní stupeň cca 3000 otáček ) a tak dlouhou prodlužku nemám, bohužel ... ale VirtualBox můj problém vyřešil, doporučuju ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lebron Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 takze ja som mal na notase win 7 ultimate 64 a chcel som virtualizaciu aby mi isiel vag com 304 cz najprv si vsak skontrolujte ci vas pc respektive procesor v biose podporuje virtualizacie ak ano zapnite a pohode secko pojde nainstalovat aj virtual pc aj virtual xp mode. Ja som to vyriesil tak ze som nainstaloval win 7 ultimate 32 bit a nie je ziadny problem secko slape ako ma iba to ma sere ze v 32 bit windowsw nenacita celu ramku cize moj pripad je taky ze mam 4 GB a nacita len 3,5 a le to sa da vydrzat PS: moj pc nepodporuje virtualizaciu preto som daval win 7 32 bit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Jaké používáte funkční programy na ten kkl obd2 kabel? Mě jede jen VAG 3,4 a ostatní programy jako je třeba diagnose42,pcmscan,scantool mi píšou že není otevřený port com 1 přičemž kabel mám nastavený na com 1...a též jaký používáte vag commander? mě totiž nefunguje ikdyž tam mám v souboru tester.ini nastavený com1..díky za rady,tipy,triky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sitysoft Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Zdravím vás, potřebuji doporučit nějaký levný kabel pro moji O1 rv2002 TDi, mám notebook s Win 7 64bit verzí. Četl jsem, že ne každý kabel s touto verzí windows běží. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Přidám svoji zkušenost mechanickou - koupil jsem kabel ještě když jsem měl Feldu a fungoval. Podle parametrů by měl fungovat i na Octu. ALE ZJISTIL JSEM, ŽE MI NEJDE NASADIT ZÁSTRČKA DO ZÁSUVKY NA OCTĚ! Při bližším zkoumání a porovnání s kabelem kamoše (jeho zástrčka jde do mé zásuvky v poho) se jeví, že moje piny jsou nějaké silnější. Tak to jen pro zajímavost, co se může mechanicky vyvrbit při koupi na dálku bez odzkoušení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.