Jump to content

Výměna sedaček. Škoda octavia 1. combi 1.9 TDI.

Recommended Posts

Dobrý den. Uvažuji o výměně sedáček v mé jedničkové Octavce rok výroby 2001 výbava ambiente. 

Chtěl bych je vyměnit za kožené a z toho důvodu se ptám. Jestli sedí z jiných modelů řady jedna a jestli je rozdíl mezi provedením kombi a kratkou verzí.

Děkuji za odpověď. Hezký den.

jojo ,vypadá a pasuje to perfektně,ale sehnat zachovalé sedačky z golfu 4 je už poměrně obtížné,asi jako sehnat zachovalé sedačky přímo z octavie rs,prodřené boky,celkově zborcené bočnice atd,osobně jsem to chtěl vyřešit koupí nového molitanu do sedáku přímo ve škodovce,cena kolem 2000,dodávka na druhý den,paráda,jenom se ten nový výrobek rozpadá pod rukama,reklamace a dodávka jiného kusu-naprosto totéž,už při mírném zatížení se pěna rozpadá a to jde o novou výrobu,další kus už mě ani nedodali,prý jsou všechny stejné,takže když chcete slušná sedadla v octavii,tak si kupte octavii 2 nebo si předělejte dvojková sedadla do jedničky

Tak lze ještě shánět sedačky z Leonu, popř. A3 či Bory sedan. Chce to samozřejmě trpělivost, ale čas od času se něco zajímavého najde. I u sedaček z Golfu 4.

Já osobně vyhlížel sedacky co mám asi půl roku.

Třeba tyto: https://auto.bazos.cz/inzerat/121322788/sedacky-recaro-golf-4.php

Nebo tyto jsou luxusní, i s cenou: https://auto.bazos.cz/inzerat/121178349/recaro-vw-golf-4-vyhrivane.php

• 3 weeks later...
  • 2 years later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Paradni upravy. To tlumeni je hodne piznat. Sam mam vytlumene predni dvere, MDF podlozky a lepsi repro a je to neskutecny rozdil. To podsviceni madel je super. Ja mam zase podsvicene kliky a to je taky pecka. Hlavne jde po tme videt, kde klika je 😉👍 Ta latka na tapecech se povedla. Me se na vsech dverich odlepuje a stve me to. Stropnici mam provizorne prichycenou spendliky, ale chci to vsechno nejak taky vyresit. Mam i calounika na stropnici, tak by treba dokazal udelat i ty dvere 😉
    • Zajel bych do škodovky a objednal přímo u nich  Nebo najít dle kódu  https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e5955711b-motorek-zadniho-sterace-skoda-21876.html
    • Ďalšia a posledná časť dverí 😄 1.maly detail v podobe ciernej lesklej folie v ramčeku mriežky reproduktoru 2. Dopojenie svietiacej odrazky +dorobenie svietiaceho napísu skoda 3. Dorobenie podsvietenia madla (inšpirácia z mercedesu)- vyrezanie a nalepenie mliecneho ramceka na 3D tlaciarni.  Fotky to dosť vyťahujú tak ich berte trocha s rezervou+viem si ich stlmiť na origo stmievači 
  • Create New...