Tavi Odesláno Listopad 11, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2020 Zdravím, Mám LEDku místo originální sufitky v lampičce v kufru. Jedná se o kvalitní bílou LEDku, tuším Philips, můžu pochválit, ale mám problém: Otevřu kufr a LEDka se sepne, svítí hezky jasně, ale po chvíli pohasne a svítí málo, jakoby napůl. Když ale nějakým způsobem aktivuji komfortku (otevření dveří, zapnutí lampičky na čtení, apod.) LEDka v kufru svítí jasně, jakoby na 100%. Když uběhne časový limit vypnutí komfortky (zavřením dveří/vypnutí lampičky a vyčkání než cvakne relé), světlo v kufru opět pohasne. V čem bude chyba? Napadá mě, jen že to má moc malý odběr aby to komfortka zaznamenala a tak se vypne.. Někdo nějaké nápady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Listopad 11, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2020 Pokud je to kvalitní LEDka, tak by auto nemělo poznat, že jde o LEDku, tzn. mela by svítit stejně. Schválně bych tam zapojil i multimetr a změřil napětí. Jestli se sníží, tak hledej v nastavení komfortky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 11, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2020 Mě to dělal vadný čip na led modulu, po otevření ledka svítila jasně 10 s někdy 5 s a v poslední řadě přestala jasně svítit napořád, po týdnu zas OK. Vyměnil jsem celou sufitku s led modulem a OK. U Tebe je to ale zvláštní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Listopad 11, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2020 Je to psáno už Xkrát , opravdu malý odběr LED žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Listopad 11, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2020 No a já tam mám taky LEDku (ali) a svítí celou dobu stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 11, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2020 Mas maly odber a RJ se tedy po 10s zase uspi. Pridej bud nejaky odpor nebo slabou zarovicku, treba telefonni 24V 1,2W a bude ti pak osvetleni fungovat jak ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2020 Díky za odpovědi, myslel jsem si to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.