Gangbing Joe Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Zdarec chlapi. Mám oktávku z přechodového roku 2000, tzn. přechod z předfaceliftu na facelift. Exteriér je klasika předface (98-00, lišta pod nárazníky, skleněný světlomety atd), ale interiér je jaksi kombinovaný. Mám klasicky hnusně šedý plasty na dveřích, středovém panelu, kaslíku atd, ale přístrojovka a celý horní díl je už v provedení "kapličky" jako má face. Až se dostanu k autu, přihodím ještě foto. A teď k otázce. Chci si předělat interiér do tmavého faceliftu. Pokud se nepletu tak dveře a středový panel budou sedět bez úprav (případně mě prosím opravte, mám všechny okna v elektrice, na fotkách to vypadá stejně). Ale nejsem si jistý kompabilitou spodní části palubky (pod volantem, pod rámečkem rádia a kaslík). V návodech předělání předfaců se starou horní palubkou psali o mezerách a úpravách uchycení, ale moje palubka je dle mého názoru faceliftová v předfaceliftovém autě 🙂 Moc tedy prosím o ověření modelu a zaměnitelnosti. Chtěl bych nechat hořejší díl původní a domontovat jen spodní tmavý díl. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 To máš octavia 1 ve výbavě Classic, že? Černé plasty budou sedět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Výbavu vůbec netuším, nenašel sem ani štítek v kufru. Měl sem za to, že se jedná o generaci lx, glx, slx značení. Ale rok 2000 je prostě u oktávy zrádný 😄 Kdyby to někdo dokázal identifikovat, byl bych taky vděčný. Mám elektriku na všechny okna, polohovatelný sedačky řidič i spolujezdec, sedačky bez výhřevu a bez airbagů, bez signalizace pásů, nemám kontrolku zaplých světel, kontrolku motoru taky nemám a klima také není. Jinak tobě děkuju za potvrzení 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Classic ma ale predface palubku (vlnu) ve face octe. U predface octy uz se face palubky (s kaplickou) davali do verze SLX. Vrch byl cerny a spodni cast palubky se sedadlama sedy i tapece jsou sedy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 @Konny máš pravdu, já to otočil 🙂 Jasně, Classic je poface s interiérem z předface.. Naopak exteriér předface, ale interiér facelift je SLX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Já myslel, že SLX má vždy střešní okno 😮 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Nééé, střešní okno je vždy doplňková výbava 🙂 To máš nějakou 1,6ku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Tusim, ze SLX muze byt i bez okna. Mohlo se asi vybirat z vice variant. Ja mam GLX s 1 pytlem, klimou a repraky i v zadu a kamarad ma taky GLX se 2 pytli, bez klimy a repro jen v predu... Pak je jeste moznost, ze jen nekdo predelal palubku na novejsi. Jakou vybavu mas napsanou na stitku na kufrovych dveri popr. na stitku co je napeneny v kufru na podlaze pod kobercem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Ja mam SLX a sibr mam, mam pocit, ze to ale bylo priplatkovy. Asi bych nekde jeste dohledal fakturu z 1998 🙂 Jinak na te fotce je spodni dil palubky ve tvaru po FL, ale v sede predFL. Nebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 @krysarr ty plasty budou určitě sedět z FL. Šíbr je určitě za příplatek 😉 Ne každý ho přece chce.. Máš v SLX Climatronic nebo ten byl také za příplatek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Na víku kufru nemám ani nápis OCTAVIA, je holý. Pod kobercem v kufru sem kdysi hledal, ale štítek byl pryč. Motor je 1.6 74kw AKL - taky předface model s lankem na plyn, ne 75kw BFQ apod. Na fotce je moje moderní palubka v komplet předface oktávce. Ale podle všeho by teda měl jít interiér přehodit bez komplikací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 před 3 minutami, Dakie napsal: @krysarr ty plasty budou určitě sedět z FL. Šíbr je určitě za příplatek 😉 Ne každý ho přece chce.. Máš v SLX Climatronic nebo ten byl také za příplatek? Jojo, sedi urcite. Ale na te fotce uz FL spodek je. Jen jeste ten sedy. Sam jsem si ho kupoval a chtel vymenit za ten puvodni. Nakonec mi to smradi znicili pri hrani po stehovani, tak jsem to vyhodil 🙂 Jj, urcite, a jsem rad, ze v tom tmavym aute je. Klimu mam mechanickou. Ani nevim, jestli uz tenkrat climatronic byl. Ma to 2 pytle, elektricky okna a zrcatka a to je tak vsechno, na nejvyssi vybavu 🙂 Predchozi SLXi/20V, to mela stejne, jen jeste mela ty prvni sedy sedacky, byla z prvni varky 1996. před 6 minutami, Gangbang Joe napsal: Na fotce je moje moderní palubka v komplet předface oktávce. Ale podle všeho by teda měl jít interiér přehodit bez komplikací. Urcite jde komplet, pokud tam neni nejaka nekompatibilita u panelu klimy, atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Tak sem si to pogooglil a snad máte pravdu. Zapomněl sem, že předface má i vybrání u řadičky, jiný odkládací místečka atd. Na druhý fotce je interiér, který chci vytvořit u sebe, snad bude vše sedět. Díky moc za rady, ještě kouknu do auta na ten štítek. To je někde u rezervy, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Climatronic už určitě byl, takže i u SLX za příplatek.. Byly dokonce 2 verze, respektive první převzato z Passatu B4, až pak přišel na řadu ten klasickej.. Ono vůbec v tý době sehnat octavia 1 byl prý kumšt 🙂 Až s poface se to směnilo a bylo jich víc a lepší konfigurátor atd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 na nic se dívat nemusíš, určitě ti to bude sedět. ten spodek máš úplně stejnej jak černý po FL, jen v šedé místo černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 SLX uz ma v podstate face interier, jen je spodek palubky a ostatni veci sedy. Pokud ti ta seda nevadi, tak to tak nech. Pokud chces mit cerny interier, tak jen prehodis cerny kusy za sedy. Vse ti sedet bude. Ono tyto auta jsou jen jedno velky lego... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 13, 2021 Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 @Gangbang Joe presne tak, na te prvni fotce mas predFL spodek, FL uz ma s popelnickem v ty dire 🙂 Kdybys ten sedy stredovy tunel chtel vyhazovat, tak se ho za nejaky rozumny peniz klidne ujmu 😉 @Dakie vidis, tak to si uz vubec nepamatuju. Je to uz 23 let, sileny. Ted me napada, ze auto je vyrobeny 30.4.1998, tak byly narozky 🙂 To na horni fotce si vybavuju, ale nevim, jestli uz jsme to tenkrat zvazovali. Tenkrat mam pocit, ze proste uz jen ta klima byl raj 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2021 Zkoušel ste někdo přehodit vložku zámku v klice kasliku? Za dva roky sem ho nezamknul, ale co kdyby... 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červen 1, 2021 Sdílet Odesláno Červen 1, 2021 Nevím, kdy se to přesně lámalo, ale švagr má combi 98 SLX a tam už byla malá kaplička. Já měl 6/2000 GLX, bylo to stejné, naopak sedan z 4/1998 GLX měl ještě starý typ palubky , pak si vzpomínám, že jsme měli v práci i kombi léto 98 a prosinec 98 GLX a tam byla taky stará palubka, takže do 99/2000 byla asi malá kaplička jen u SLX. Každopádně jsem tu svoji mršku v roce 2002 kompletně předělal na FL, což byla sranda, protože díly na vrakovišti nebyly ... . Ale povedlo se jak exteriérově, tak interiérově (jsem pedant). Takže mohu jen potvrdit, že spodek černý pasoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červen 1, 2021 Sdílet Odesláno Červen 1, 2021 Některý poFL v nějaké sociální výbavě měly taky ještě starou palubku. Jinak máme doma 99 SLX a má novou palubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červen 1, 2021 Sdílet Odesláno Červen 1, 2021 To měli až do konce LX a potom Clasik. Tour už naštěstí měla palubku normální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.